Whisky może stać i się napiję jak mam ochotę. A jak siano leży u buka to wstaję rano i jak wampir, myślę tylko o tym co by tu dzisiaj ugryźć. To chyba nie jest normalne. Z pokerem skończyłem kilka lat temu to i to trzeba jebnąć w pizdu.
Ewentualnie przy piątku maxi kombi za 5-kę zamiast lotto i na tym poprzestać.
lotto obowiazkowo ja lubie sie położyć jako milioner
Whisky może stać i się napiję jak mam ochotę. A jak siano leży u buka to wstaję rano i jak wampir, myślę tylko o tym co by tu dzisiaj ugryźć. To chyba nie jest normalne. Z pokerem skończyłem kilka lat temu to i to trzeba jebnąć w pizdu.
eurojackpot a nie lotto panowie żyjcie tam coś
No właśnie. Fajnie się w myślach rozdaje te miliony.
Mam typa w kołchozie, który codziennie puszcza po 2-3 zakłady dużego. I jest przekonany, że trafi 6-kę.
oby mu życia starczyło wiecie jak to jest każdy chce wygrać ale liczyć tylko na to to bez sensu trzeba normalnie pracować a to traktować jako dodatek a nóż się kiedyś uda trafić taśmę albo jaką piątkę
Demirbay przejdzie z Hoffenheim do Leverkusen, a Brandt z Leverkusen... zapewne do Borussii Dortmund (gdzie zastąpi Pulisica, który zastąpi Hazarda w Chelsea, który to pójdzie do Realu, gdzie zastąpi Bale'a,