za moich rządów to sędzia sam sobie szuka pomocnika w końcu to nie bezrobotny Stefan i mamy 2019 rok kasę z oszczędności przeznaczam na szkolenie dzieci a to są grube miliony quincy.
po drugie kary dla sędziego ,po tym co odjebał Gil to zapraszam do siebie pokazuje i wyceniam na 3 msc dyskwalifikacji plus 3 msc karencji w 3 lidze ,nie może być takich błędów w dobie tv. Jak słucham tych zjebów z varu kiedy można użyć a kiedy nie to ręce opadają.
jakieś 4 zasady , u mnie zasada jest tylko jedna każda kontrowersja która przyczynia się do zmiany wyniku lub jego wypaczenia,przykład ta sytuacja z Sobiechem w Szczecinie gdyby nie strzelił to nie zawracam dupy
Jak piłka odbije się od klaty i trafi w rękę ale nie leci w światło bramki a zawodnik wykonuje paradę obronną to jest karny czy nie?
Dzień dobry
Boniek się kurwa skompromitował
akurat to nie nowość
nawet nie chodzi o przeprosiny tylko zareagował akurat na sytuacje która wybroni sędziego a obok przechodzi babol książkowy gdzie nie ma nawet procenta szans na wyjście z twarzą dla sędziego.
Nie rozumiem nic z tego. Prawda może być tylko jedna. Albo karny albo brak karnego. Nie może tak być, że jedni eksperci mówią, że karny a drudzy, że nie ma.
Nie rozumiem nic z tego. Prawda może być tylko jedna. Albo karny albo brak karnego. Nie może tak być, że jedni eksperci mówią, że karny a drudzy, że nie ma.
własnie ,żyjemy w chorym kraju ale my możemy być zdrowi
widziałeś żeby ktos zabrał przepis i przyszedł do studia i wszystko ładnie omówił punkt po punkcie
ja tylko słyszałem a karny i czerwo b karny żółta c tylko karny bez kartki d nie ma karnego w każdym punkcie wypowiada sie tzw "autoryte" nie Jaś Fasola