|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
noooo WISEŁKOOO! JAZDAAA! General nie chce derbów? takich derbów jak do lat 90 tych jusz nie bendzie ...
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o kurwa, jakiś koleś w sejmie porównał film sekielskiego do main kampf
ja pierdolę
oglądałem to, mimo samych oczywistości jakie tam były, bo nic nie mogło zaskoczyć to rzygać się chciało momentami, a ktoś jeszcze chce zahukiwać ten film.
władze kościoła i sami wierni zacietrzewieni sami rozkurwiają ten Kościół. Dramat. Sorry ale ten film jest bardzo stronniczy, w ogóle nie kładzie nacisku na to, że sprawcy przeprosili, to znaczy jeden ten z poczatku filmu, ten starszy ksiądz, który już niezyje, wytłumaczył, że było troche pieszczenia i rozchodzili się do swoich sprawa. Poza tym zarówno jeden jak i drugi oferowali pieniądze, jakąś pomoc, ale na to już nikt nie zwrócił uwagi. Zauważ też, że jak ten pierwszy ksiądz przepraszał to chciał pocałować tę kobietę w rękę, a ta nawet nie pozwoliła... No ale takie fakty się pomija o kurwa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja pierdolę
oglądałem to, mimo samych oczywistości jakie tam były, bo nic nie mogło zaskoczyć to rzygać się chciało momentami, a ktoś jeszcze chce zahukiwać ten film.
władze kościoła i sami wierni zacietrzewieni sami rozkurwiają ten Kościół. Dramat. Sorry ale ten film jest bardzo stronniczy, w ogóle nie kładzie nacisku na to, że sprawcy przeprosili, to znaczy jeden ten z poczatku filmu, ten starszy ksiądz, który już niezyje, wytłumaczył, że było troche pieszczenia i rozchodzili się do swoich sprawa. Poza tym zarówno jeden jak i drugi oferowali pieniądze, jakąś pomoc, ale na to już nikt nie zwrócił uwagi. Zauważ też, że jak ten pierwszy ksiądz przepraszał to chciał pocałować tę kobietę w rękę, a ta nawet nie pozwoliła... No ale takie fakty się pomija  spierdalaj
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
ja pierdolę
władze kościoła i sami wierni zacietrzewieni sami rozkurwiają ten Kościół. Dramat. Sorry ale ten film jest bardzo stronniczy, w ogóle nie kładzie nacisku na to, że sprawcy przeprosili, to znaczy jeden ten z poczatku filmu, ten starszy ksiądz, który już niezyje, wytłumaczył, że było troche pieszczenia i rozchodzili się do swoich sprawa. Poza tym zarówno jeden jak i drugi oferowali pieniądze, jakąś pomoc, ale na to już nikt nie zwrócił uwagi. Zauważ też, że jak ten pierwszy ksiądz przepraszał to chciał pocałować tę kobietę w rękę, a ta nawet nie pozwoliła... No ale takie fakty się pomija o kurwa  Dokładnie, ta było, też byłem zszokowany reakcją tych pokrzywdzonych, nawet pieniędzy nie wzięli, a widać było, że Ci księża niezby zamożni byli, a jednak chcieli się podzielić, pomóc
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
pocałowac chciał w rękę
tekst maja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja pierdolę
władze kościoła i sami wierni zacietrzewieni sami rozkurwiają ten Kościół. Dramat. Sorry ale ten film jest bardzo stronniczy, w ogóle nie kładzie nacisku na to, że sprawcy przeprosili, to znaczy jeden ten z poczatku filmu, ten starszy ksiądz, który już niezyje, wytłumaczył, że było troche pieszczenia i rozchodzili się do swoich sprawa. Poza tym zarówno jeden jak i drugi oferowali pieniądze, jakąś pomoc, ale na to już nikt nie zwrócił uwagi. Zauważ też, że jak ten pierwszy ksiądz przepraszał to chciał pocałować tę kobietę w rękę, a ta nawet nie pozwoliła... No ale takie fakty się pomija Nie komentuję tego, nie jestem psychiatrą..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
albo to jest głęboka ironia i jej nie załapałem to szacunek  ale bez jaj, temu dziadkowi to bym wyjebał z buta w łeb w tej sekundzie i raczył się widokiem skruszonych starczych kości
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyli wystarczy przeprosić i po sprawie...nic się nie stało..żyjemy dalej....żądnych wyroków..żadnych pedofilów w więzieniach...nie ma takiego problemu jak pedofil...proste... brawo Bubo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja pierdolę
władze kościoła i sami wierni zacietrzewieni sami rozkurwiają ten Kościół. Dramat. Sorry ale ten film jest bardzo stronniczy, w ogóle nie kładzie nacisku na to, że sprawcy przeprosili, to znaczy jeden ten z poczatku filmu, ten starszy ksiądz, który już niezyje, wytłumaczył, że było troche pieszczenia i rozchodzili się do swoich sprawa. Poza tym zarówno jeden jak i drugi oferowali pieniądze, jakąś pomoc, ale na to już nikt nie zwrócił uwagi. Zauważ też, że jak ten pierwszy ksiądz przepraszał to chciał pocałować tę kobietę w rękę, a ta nawet nie pozwoliła... No ale takie fakty się pomija o kurwa  Dokładnie, ta było, też byłem zszokowany reakcją tych pokrzywdzonych, nawet pieniędzy nie wzięli, a widać było, że Ci księża niezby zamożni byli, a jednak chcieli się podzielić, pomóc Nie zrozumiales tego "o kurwa", wytlumacze - jestes kurwa debilem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pacyfek kto leci z ligi? Miedź?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
właśnie przeglądam zdjęcia tego 488 gtb, używka za 780k... nic specjalnego, mało praktyczny i niepakowny. Nie polecam rodzinie 1.25Melona nówka Jak ma hak, to warto. Trzeba patrzeć na możliwość rozbudowy, jak da się przyczepkę podczepić, to i z takiego uta można zrobić coś dobrego ![[Linked Image from i.ytimg.com]](https://i.ytimg.com/vi/M5dNPLwiYx4/maxresdefault.jpg)
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja pierdolę
władze kościoła i sami wierni zacietrzewieni sami rozkurwiają ten Kościół. Dramat. Sorry ale ten film jest bardzo stronniczy, w ogóle nie kładzie nacisku na to, że sprawcy przeprosili, to znaczy jeden ten z poczatku filmu, ten starszy ksiądz, który już niezyje, wytłumaczył, że było troche pieszczenia i rozchodzili się do swoich sprawa. Poza tym zarówno jeden jak i drugi oferowali pieniądze, jakąś pomoc, ale na to już nikt nie zwrócił uwagi. Zauważ też, że jak ten pierwszy ksiądz przepraszał to chciał pocałować tę kobietę w rękę, a ta nawet nie pozwoliła... No ale takie fakty się pomija ty piszesz poważnie czy jaja sobie robisz????????
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Warren - zapisz na listę! Ale, że BKS dał się złapć! :-))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|