|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam prywatnie starą nokię bo uważam że telefon jest do dzwonienia  a po drugie wygodniejsze są dla mnie te stare małe telefony a nie te cegły smartfonowe  ja tam wolę smartfna ceglanego.Przynajmniej można mecz poobserwować siedząc na ławeczce w parku z puszką piwka w drugim ręku i jesteś pod pełną inwigilacją 24h kumpel mi ostatnio mówił że rozmawiał z żoną w domu o zakupie nowych nart a komóra stała na stole. Wchodzi po chwili w neta na komórze a tam mu wyskakują same reklamy nart (wcześniej jeszcze nic nie szukał w tym temacie w necie) Przypadek?
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
ja mam prywatnie starą nokię bo uważam że telefon jest do dzwonienia  a po drugie wygodniejsze są dla mnie te stare małe telefony a nie te cegły smartfonowe  ja tam wolę smartfna ceglanego.Przynajmniej można mecz poobserwować siedząc na ławeczce w parku z puszką piwka w drugim ręku i jesteś pod pełną inwigilacją 24h kumpel mi ostatnio mówił że rozmawiał z żoną w domu o zakupie nowych nart a komóra stała na stole. Wchodzi po chwili w neta na komórze a tam mu wyskakują same reklamy nart (wcześniej jeszcze nic nie szukał w tym temacie w necie) Przypadek? Z laptopa też nie korzystasz?
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
akerowi zawsze ładne historyjki znajomi sprzedają 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam prywatnie starą nokię bo uważam że telefon jest do dzwonienia  a po drugie wygodniejsze są dla mnie te stare małe telefony a nie te cegły smartfonowe  ja tam wolę smartfna ceglanego.Przynajmniej można mecz poobserwować siedząc na ławeczce w parku z puszką piwka w drugim ręku i jesteś pod pełną inwigilacją 24h kumpel mi ostatnio mówił że rozmawiał z żoną w domu o zakupie nowych nart a komóra stała na stole. Wchodzi po chwili w neta na komórze a tam mu wyskakują same reklamy nart (wcześniej jeszcze nic nie szukał w tym temacie w necie) Przypadek? Z laptopa też nie korzystasz? z laptopem nie chodzę
|
|
|
|
|
|
|
forty widziałeś Ekwador lub Meksyk? Ja nie. Ale Ekw wydaje się mocny, wczoraj z Włochami w statach dobrze. Na swoim kontynencie też dobre wyniki. A Mex wręcz przeciwnie, wyniki słabiutkie przed turniejem. Kusi Ekw. Tylko kadrowo muszę posprawdzać jeszcze.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
@quincy,ja wiem ,że Ty światowiec.Mieszkasz w światowym miescie(w tych nie światowych nie ma parad tzw.równości)ale powiedz!!Nigdy nie wypiłeś piwka na ławce w parku? Od dłuższego czasu kupuję tylko w butelce. Na parady równości nie chadzam.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ja oglądałem cały nasz wykon z Kolumbią i kawałek wczoraj z tymi amatorami i doszedłem do wniosku, że bardzo słaba ta nasza reprezentacja U20.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
I widzę @2,60 na Senegal z naszymi. Insane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzień dobry 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I widzę @2,60 na Senegal z naszymi. Insane. Promocja.
|
|
|
|
|
|
|
ja mam prywatnie starą nokię bo uważam że telefon jest do dzwonienia  a po drugie wygodniejsze są dla mnie te stare małe telefony a nie te cegły smartfonowe  ja tam wolę smartfna ceglanego.Przynajmniej można mecz poobserwować siedząc na ławeczce w parku z puszką piwka w drugim ręku i jesteś pod pełną inwigilacją 24h kumpel mi ostatnio mówił że rozmawiał z żoną w domu o zakupie nowych nart a komóra stała na stole. Wchodzi po chwili w neta na komórze a tam mu wyskakują same reklamy nart (wcześniej jeszcze nic nie szukał w tym temacie w necie) Przypadek? wszystkie takie bajki łykasz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I widzę @2,60 na Senegal z naszymi. Insane. ale chyba maja już awans
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Senegal + Kolumbia -4,5
@4,80
Ładnie to wygląda.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam prywatnie starą nokię bo uważam że telefon jest do dzwonienia  a po drugie wygodniejsze są dla mnie te stare małe telefony a nie te cegły smartfonowe  ja tam wolę smartfna ceglanego.Przynajmniej można mecz poobserwować siedząc na ławeczce w parku z puszką piwka w drugim ręku i jesteś pod pełną inwigilacją 24h kumpel mi ostatnio mówił że rozmawiał z żoną w domu o zakupie nowych nart a komóra stała na stole. Wchodzi po chwili w neta na komórze a tam mu wyskakują same reklamy nart (wcześniej jeszcze nic nie szukał w tym temacie w necie) Przypadek? wszystkie takie bajki łykasz? to nie są bajki tylko fakty
|
|
|
|
|
|
|
Dokładnie. Żeby to był jakiś ćwierćfinał to Senegal dnb, ale oni już mają 6pkt.
|
|
|
|
|
|
|
forty widziałeś Ekwador lub Meksyk? Ja nie. Ale Ekw wydaje się mocny, wczoraj z Włochami w statach dobrze. Na swoim kontynencie też dobre wyniki. A Mex wręcz przeciwnie, wyniki słabiutkie przed turniejem. Kusi Ekw. Tylko kadrowo muszę posprawdzać jeszcze. @1.80 ekwador
|
|
|
|
|
|
|
quincy jak kuszony przez psa. Nawet już ako sobie wyliczył.
|
|
|
|
|
|
|
Senegal może nam pkt oddać,jak Boniek zagada.Bo piłkarsko najmniejszej szansy
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Murzynki mogą przeczłapać przed fazą pucharową. Quinc od poniedziałku w ekstazie bukmacherskiej.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
ja mam prywatnie starą nokię bo uważam że telefon jest do dzwonienia  a po drugie wygodniejsze są dla mnie te stare małe telefony a nie te cegły smartfonowe  ja tam wolę smartfna ceglanego.Przynajmniej można mecz poobserwować siedząc na ławeczce w parku z puszką piwka w drugim ręku No i pięknie się Forty przedstawił nam tu. Widziałeś to Biczu? Forty NIEDŹWIEDŹ apeluje! Nie pij piwa z puszki! Dbaj o siebie i swoje zdrowie Tylko SZKŁO! ![[Linked Image from wykop.pl]](https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_oYIi32n2oErBxt0zRQrRHubOjjLMAkxn,w400.jpg)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|