|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ale jak wczoraj paczałem powtórkę długonosych to ten Zahavi czy jak mu tam to może z Bednarka zrobić mielonkę.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Widać, że laser coś ma do beto i to nie chodzi tylko zakład  zakład to tylko pretekst żeby sobie poużywać Oczywiście beto powinien się rozliczyć, wiadomo. Ale nie musi nam się z tego spowiadać. Może już się rozliczył. A jego odpowiedź "mam to w planach do zrobienia" aż tak wiele się różni od "rozliczę się"? Może i nie brzmi jakoś super uprzejmie, ale bez przesady. Nie zapominajmy również, że pacyfek w tamtym mailu oczernił także akagiego. A wiemy jaka huśtawka nastrojów ostatnio u pacyfka  może niech pacyfek sam napisze o rozliczeniu bo beto tego nie zrobi i wcale nie musi. Lepiej jechać po jakimś kretolu co obrażał ludzi co się nie rozliczali a potem sam spierdolił na rok czasu. To są fakty. Tak samo moźna powiedzieć o Tobie źe masz coś do Kretola 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widać, że laser coś ma do beto i to nie chodzi tylko zakład  zakład to tylko pretekst żeby sobie poużywać Oczywiście beto powinien się rozliczyć, wiadomo. Ale nie musi nam się z tego spowiadać. Może już się rozliczył. A jego odpowiedź "mam to w planach do zrobienia" aż tak wiele się różni od "rozliczę się"? Może i nie brzmi jakoś super uprzejmie, ale bez przesady. Nie zapominajmy również, że pacyfek w tamtym mailu oczernił także akagiego. A wiemy jaka huśtawka nastrojów ostatnio u pacyfka  może niech pacyfek sam napisze o rozliczeniu bo beto tego nie zrobi i wcale nie musi. Lepiej jechać po jakimś kretolu co obrażał ludzi co się nie rozliczali a potem sam spierdolił na rok czasu. To są fakty. "Poużywać" ? Naprawdę nie przeszkadza Ci, że tolerowany jest tutaj taki gość? Mi przeszkadza, bo takie miejsce mocno wtedy śmierdzi i siłą rzeczy unikam. I to może być kolejna przyczyna, że kolejni użytkownicy wolą zajrzeć w necie gdzieś indziej lub w ogóle nie zaglądać, nawet zza firany. Ja mam swoją teorię, że nagle kolejni "koledzy" stają się bardziej "liberalni" w tej kwestii, jak Ty czy Ojro wcześniej, a dla mnie gość, który świadomie zwleka z rozliczeniem jest gorszy od Benka, którego to towarzystwo wzajemnej adoracji zjechało jak psa z dużo bardziej błahego powodu. No jeszcze brakuje, żeby to "towarzystwo" poklepało betowca po plecach, tak po prostu, dla "wzajemnej adoracji". A fakty, o których piszesz, są takie, że Kretol, który również świadomie zwlekał z rozliczeniem przynajmniej nie był tak bezczelny jak betowiec, tylko po prostu zawinął kitę i finalnie się rozliczył. I nawet teraz jak betowiec się rozliczy, to porównanie do Kretola nie trzyma poziomu. "Takie są fakty".
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laser, ale dopóki pacyfek się nie wypowie to ja nie wiem czy to "taki" gość czy nie. Na razie tylko domysły.
|
|
|
|
|
|
|
Może już dawno się rozliczył i nie zamierza się tłumaczyć przed kimś kto go obraża. No nie wiem. Może i macie rację.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cała sprawa wali chujem z kilometra
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może już dawno się rozliczył i nie zamierza się tłumaczyć przed kimś kto go obraża. No nie wiem. Może i macie rację. Obraża? Ale co? Pytanie Pacyfka go obraziło? Czy moja opinia na temat jego bezczelności? Czy opinia o jego filmach pt. "kałuża moczu w kolejce podmiejskiej"? Nie gniewaj się Łukasz, ale teraz nawet jak się okaże, że się rozliczył, to on dla mnie gorszy od Kretola czy Benka razem wziętych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktoś nie związany z tematem bezpośrednio może mi streścić o co chodzi z Betowiec Gate?
|
|
|
|
|
|
|
Może już dawno się rozliczył i nie zamierza się tłumaczyć przed kimś kto go obraża. No nie wiem. Może i macie rację. Obraża? Ale co? Pytanie Pacyfka go obraziło? Czy moja opinia na temat jego bezczelności? Czy opinia o jego filmach pt. "kałuża moczu w kolejce podmiejskiej"? Nie gniewaj się Łukasz, ale teraz nawet jak się okaże, że się rozliczył, to on dla mnie gorszy od Kretola czy Benka razem wziętych. Nie pytanie pacyfka. Z pacyfkiem może już dawno wszystko na priv wyjaśnione i sprawa zamknięta. Ogólnie już wiele osób domagało się publicznego potwierdzenia tematu i ja uważam, że użytkownik nie musi się tłumaczyć przed wszystkimi. Ale może nie mam racji. pacyfek też powiedział A to mógłby się zalogować i powiedzieć B.
|
|
|
|
|
|
|
Dobra jarajmy się grą panów tenisistów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pacyfik musiał się dopominać o rozliczenie zakładu, nie było odzewu to sobie poszedł z forum. Tak było Akhu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktoś nie związany z tematem bezpośrednio może mi streścić o co chodzi z Betowiec Gate? domyśl się 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
nie chce dolewac oliwy do ognia ale dla mnie sam fakt ze ktos sie musi dopominac o swoja kase ktora wygral juz jest przypalem
oczywiscie mozna zapomniec i wtedy jak ktos ci napisze przypomnienie to nalezy jak najszybciej naprawic swoj blad, przeprosic i zamknac sprawe zachowujac jeszcze odrobine twarzy
tutaj sprawa wyglada mocno smierdzaco bo po przypomnieniu wyglada jakby byla nieco zlewka
oczywiscie pisze to co powyzej na podstawie faktow ktore wszyscy znamy
|
|
|
|
|
|
|
No jest beto to się wypowie może 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widać, że laser coś ma do beto i to nie chodzi tylko zakład  zakład to tylko pretekst żeby sobie poużywać Oczywiście beto powinien się rozliczyć, wiadomo. Ale nie musi nam się z tego spowiadać. Może już się rozliczył. A jego odpowiedź "mam to w planach do zrobienia" aż tak wiele się różni od "rozliczę się"? Może i nie brzmi jakoś super uprzejmie, ale bez przesady. Nie zapominajmy również, że pacyfek w tamtym mailu oczernił także akagiego. A wiemy jaka huśtawka nastrojów ostatnio u pacyfka  może niech pacyfek sam napisze o rozliczeniu bo beto tego nie zrobi i wcale nie musi. Lepiej jechać po jakimś kretolu co obrażał ludzi co się nie rozliczali a potem sam spierdolił na rok czasu. To są fakty. +1 und Ojro
|
|
|
|
|
|
|
Jazda Melanie Leupolz 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Piłka nożna - Kwalifikacje ME - Chorwacja - Walia23182 Spotkanie/obie drużyny strzelą gola 1/Tak 4.05 8.6. 15:00 -- --
Piłka nożna - Kwalifikacje ME - Islandia - Albania23594 Spotkanie/obie drużyny strzelą gola 1/Tak 4.30 8.6. 15:00 -- --
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Może już dawno się rozliczył i nie zamierza się tłumaczyć przed kimś kto go obraża. No nie wiem. Może i macie rację. Obraża? Ale co? Pytanie Pacyfka go obraziło? Czy moja opinia na temat jego bezczelności? Czy opinia o jego filmach pt. "kałuża moczu w kolejce podmiejskiej"? Nie gniewaj się Łukasz, ale teraz nawet jak się okaże, że się rozliczył, to on dla mnie gorszy od Kretola czy Benka razem wziętych. Nie pytanie pacyfka. Z pacyfkiem może już dawno wszystko na priv wyjaśnione i sprawa zamknięta. Ogólnie już wiele osób domagało się publicznego potwierdzenia tematu i ja uważam, że użytkownik nie musi się tłumaczyć przed wszystkimi. Ale może nie mam racji. pacyfek też powiedział A to mógłby się zalogować i powiedzieć B. oczywiście że nie musi, ale z racji że jest to forum społecznościowe który my tworzymy, to zasady niejako ustalamy sami. Tak jak generalnie w życiu raczej nie chcesz przebywać wśród osób które lecą w chuja,tak tutaj chyba jest tak samo. Zdecydowani popieram zdanie lasera,cała banda wysprzęgleńców po prostu się zawijała z forum,tutaj oprócz lecenia w chuja mamy jeszcze bezczelność.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
No jest beto to się wypowie może  zajebiście się wypowiedział
|
|