|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
a ja nie umiem tanczyc i mi to nie przeszkadza jade z polamancem i dobrze sie bawie kluczem dla kogos kto nie umie tanczyc jest zeby od razu wjechal na parkiet jak po swoje to wtedy malo kogo interesuje ze nie umiesz bo za sam start ma sie szacun no szacunek za odwage,kozak jestes bo z ostatnich historii wiem ze nie pijesz , ja kiedys jak na randki sie umawialem to musialem chociaz setke przed wypic dla kurazu, o tancu nie wspominajac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ta nowa strona totomixa to chyba jeszcze gorsza od poprzedniej dokładnie totalny chaos a reklamują się jako bardzo intuicyjna i raczej juz po promocji gra bez podatku ciekawe czy jutro dadzą granie LM bez podatku
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Nieźle wpadles... Jak kostka rosołowa do garnka z wodą. na kaca, kurwa...  ufff...przewrócił się na drugi bok i śpi dalej  
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
A pilke Aker kopales? tzn w juniorach chociaz? piłke tylko amatarsko z kumplami chociaż bramkarzem byłem dobrym jak graliśmy na bocznym boisku Ruchu z innymi ekipami to nieraz obcy się pytali gdzie trenuje  a trenowałem kosza w Stali Bobrek [/quote] No warunki masz niczym Szak, pamietacie jak NBA bylo w Tvnie? My z kolega wtedy sanki pod kosz podkladalismy i robilismy konkurs wrzutow. Piekne czasy
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
A ja tam wymiatam z żoną jak Travolta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A pilke Aker kopales? tzn w juniorach chociaz? piłke tylko amatarsko z kumplami chociaż bramkarzem byłem dobrym jak graliśmy na bocznym boisku Ruchu z innymi ekipami to nieraz obcy się pytali gdzie trenuje  a trenowałem kosza w Stali Bobrek [/quote] Fechu już chciał mnie zjebać za to cytowanie ale z racji tego że mnie ostatnio lubi to olał sprawę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczy bolą od zjebanego cytowania
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
A ja tam wymiatam z żoną jak Travolta są na to dowody...oooo, proszę..fechu z prawej ![[Linked Image from i.imgur.com]](https://i.imgur.com/3rCyPNS.gif)
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
kurwa oczy bolą od zjebanego cytowania nie ma nic gorszego
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
Trzeba miec tez dobra partnerke, musi byc chyba chemia jakas
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No warunki masz niczym Szak, pamietacie jak NBA bylo w Tvnie? My z kolega wtedy sanki pod kosz podkladalismy i robilismy konkurs wrzutow. Piekne czasy ja pamiętam jak NBA było w publicznej i komentował to Łabędź z Szaranowiczem i te mecze Bykow nad ranem z Jordanem i Pippenem w roli głównej
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
oczy bolą od zjebanego cytowania 
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
No warunki masz niczym Szak, pamietacie jak NBA bylo w Tvnie? My z kolega wtedy sanki pod kosz podkladalismy i robilismy konkurs wrzutow. Piekne czasy ja pamiętam jak NBA było w publicznej i komentował to Łabędź z Szaranowiczem i te mecze Bykow nad ranem z Jordanem i Pippenem w roli głównej i Denis Rodman, dobry byl Karl Malone z Utah, pozniej juz nigdy tak sie koszem nie interesowal... H..j z tym cytowaniem,wazne ze wiadomo o co chodzi
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Trzeba miec tez dobra partnerke, musi byc chyba chemia jakas ![[Linked Image from thumbs.gfycat.com]](https://thumbs.gfycat.com/SizzlingPitifulBlowfish-size_restricted.gif)
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
A ja tam wymiatam z żoną jak Travolta są na to dowody...oooo, proszę..fechu z prawej ![[Linked Image from i.imgur.com]](https://i.imgur.com/3rCyPNS.gif) ![[Linked Image from media.tenor.com]](https://media.tenor.com/images/ef032dec25c628d30644c6788cfc669f/tenor.gif)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na publicznej leciały mecze live? Bo gdzieś słyszałem że puszczali z kaset
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczy bolą od zjebanego cytowania  burbona trzeba pochwalić jak ładnie wstawił moją wypowiedź pomiędzy swoją (pewnie ze 4 razy edytował na podglądzie)
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
A ja tam wymiatam z żoną jak Travolta są na to dowody...oooo, proszę..fechu z prawej ![[Linked Image from i.imgur.com]](https://i.imgur.com/3rCyPNS.gif) Master by znalaz lepsze pewnie
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
a ja nie umiem tanczyc i mi to nie przeszkadza jade z polamancem i dobrze sie bawie kluczem dla kogos kto nie umie tanczyc jest zeby od razu wjechal na parkiet jak po swoje to wtedy malo kogo interesuje ze nie umiesz bo za sam start ma sie szacun no szacunek za odwage,kozak jestes bo z ostatnich historii wiem ze nie pijesz , ja kiedys jak na randki sie umawialem to musialem chociaz setke przed wypic dla kurazu, o tancu nie wspominajac to nie kwestia odwagi tylko treningu jak pilem to bylo latwo wyjsc na parkiet ale potem jak przestalem pic to juz nie bylo latwo i zdarzalo mi sie ze nie wychodzilem tylko ze wtedy zawsze byla slabsza impreza i slabsze wyniki zorientowalem sie ze im dluzej zwlekasz tym gorzej bedzie wiec zaczalem wychodzic na parkiet coraz szybciej - oczywiscie to tez byl proces kluczem dla mnie bylo wlasnie szybkie wyjscie na parkiet bo potem juz wszystko bylo z gorki teraz po prostu wychodze na parkiet, podbijam gdzies do laski/lasek i jak widze ze jest neutralny/spoko odbior to mowie ze nie umiem tanczyc i zeby mnie poduczyly (tanczyc nie umiem ale gadke mam calkiem ok wiec nie jest zle) o dziwo na ogol sie udaje chociaz nie zawsze 
|
|
|
|
|
|
|
@aker już w przedszkolu interesował się tancem
|
|
|
Link skopiowany do schowka