|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Akagi wiedział, kiedy wejść w rożne. Brawo. Legiunia po 2:0 po przerwie 
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
rożne akagiego jak w masełko, zna się chłop na swojej drużynie
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
kto odpowiada za kreowanie gry L?
napisz mnie to nazwisko bo chyba śnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze mnie obraża, już ja Cię kurwa znajdę....
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
beto!
byłeś częścią tego forum... częścią "dużą"... znaną.. właściwie każdy Ciebie tutaj znał.. wszyscy wiedzieli, że lubisz popisać sam ze sobą, że CR7, że golenie, że pedicure u Koreanek, że jesteś "Janusz" w pozytywnym sensie, że lubisz buty dla dziadków itp itd.. wszyscy to wiedzieli i akceptowali.. byłeś jednym z nas!..
..i nagle - nie wiadomo dlaczego - zachowujesz się arogancko, jakby oderwany od rzeczywistości... wiesz, że dla forumowiczów ważne jest słowo, a potrafi też wybaczyć.. wszystko jest tutaj takie, jakie powinno być.. pewnie też dlatego czułeś się tu dobrze, i forum dobrze było z Tobą.. nawet zaryzykuję stwierdzenie, że byłeś tak integralną częścią forum, że niewielu wyobrażało sobie forum bez Ciebie... tymczasem jakby ktoś "ukradł" Ci konto.. to nie Ty.. dlaczego tak podchodzisz do ludzi, którzy byli Twoimi "internetowymi kumplami"?
Nie chce mi się wierzyć, że dobrze Ci z tym... ale jeśli tak, to cóż - Twoja sprawa.. tylko, że teraz - bez słowa wyjaśnienia i z nadal trwającą butą i arogancją - nie jesteś tutaj potrzebny.. i na siłę próbując pokazać swoją "wyższość" nad innymi - tylko się pogrążasz..
Może i mnie wyśmiejesz - ale spróbuj sam przed sobą odpowiedzieć sobie na pytanie - czy warto tak...
.. i dlaczego to piszę?.. a dlatego, że ja, jakby coś, mógłbym kiedyś za Ciebie ręczyć... i co?.. i właśnie nie wiem, ale może byłbym bez ręki..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
over 13.5 rożnego @2.1, hmmm
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kemp na szczęście masz obie i możesz spokojnie się zapisać do fantasy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fechu zapraszać betowca ?  Nie 
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
Irek  ja tylko Typer. Tak proste zasady i mało kombinowania.. po pijaku idzie wytypować.. dzięki, ale na Fantasy się nie skuszę.. za "cienki" jestem 
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Gvilia rozgrywający ze starej epoki. Takich już nie ma, tak się już nie gra. A ja takich lubię.
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
kto odpowiada za kreowanie gry L?
napisz mnie to nazwisko bo chyba śnie jak nie widzisz kto, to już nawet okulista nic nie pomoże
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gvilia to chyba jedyny pozytyw obecnie
czasem niechlujny ale jednak trzyma fason
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Kornery dalej walą. No cóż. Over 1 azjan w Wawje @1,8 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
gdzie ty tam rozegranie widzisz Mafia
chyba że chodzi o wybicie z rożnego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Frankfurt to jest drużyna 5:0 frajerom wali i pyta ile jeszcze  Szkoda, że kurwa z kelnerami z Estonii nie chciało im się grać. DOKŁADNIE wówczas handi na Frankfurt zajebało mi kupona na 5 kafli
|
|
|
|
|
|
|
Plus przedmeczowe hc azjan +1 Atromitos.
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
beto!
byłeś częścią tego forum... częścią "dużą"... znaną.. właściwie każdy Ciebie tutaj znał.. wszyscy wiedzieli, że lubisz popisać sam ze sobą, że CR7, że golenie, że pedicure u Koreanek, że jesteś "Janusz" w pozytywnym sensie, że lubisz buty dla dziadków itp itd.. wszyscy to wiedzieli i akceptowali.. byłeś jednym z nas!..
..i nagle - nie wiadomo dlaczego - zachowujesz się arogancko, jakby oderwany od rzeczywistości... wiesz, że dla forumowiczów ważne jest słowo, a potrafi też wybaczyć.. wszystko jest tutaj takie, jakie powinno być.. pewnie też dlatego czułeś się tu dobrze, i forum dobrze było z Tobą.. nawet zaryzykuję stwierdzenie, że byłeś tak integralną częścią forum, że niewielu wyobrażało sobie forum bez Ciebie... tymczasem jakby ktoś "ukradł" Ci konto.. to nie Ty.. dlaczego tak podchodzisz do ludzi, którzy byli Twoimi "internetowymi kumplami"?
Nie chce mi się wierzyć, że dobrze Ci z tym... ale jeśli tak, to cóż - Twoja sprawa.. tylko, że teraz - bez słowa wyjaśnienia i z nadal trwającą butą i arogancją - nie jesteś tutaj potrzebny.. i na siłę próbując pokazać swoją "wyższość" nad innymi - tylko się pogrążasz..
Może i mnie wyśmiejesz - ale spróbuj sam przed sobą odpowiedzieć sobie na pytanie - czy warto tak...
.. i dlaczego to piszę?.. a dlatego, że ja, jakby coś, mógłbym kiedyś za Ciebie ręczyć... i co?.. i właśnie nie wiem, ale może byłbym bez ręki.. Ktoś się jeszcze wzruszył oprócz mnie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurwa jakie podanie super do Kalekovicia prostopadłe a ten stoi jak cep
|
|