|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oly Panata PAOK gorące tereny. Nie wiem jak z tym Atromitosem. Ale jak potrafią pograć w piłkę, a powinni bo chyba nie przez przypadek są 5 czy 6 siłą ligi i faza grupowa LE w zeszłym roku, to może być ciekawie w rewanżu. 5 czy 6 siła ligi Greckiej, wielka mi siła Legia awans to jest pewne i tyle. Atromitos nagle nie nauczy się grac w piłkę, widać grecka liga poza Oly, to dno. Jeszcze Paok coś tam pogrywa reszta to rzeczywiście żenuła
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Oly Panata PAOK gorące tereny. Nie wiem jak z tym Atromitosem. Ale jak potrafią pograć w piłkę, a powinni bo chyba nie przez przypadek są 5 czy 6 siłą ligi i faza grupowa LE w zeszłym roku, to może być ciekawie w rewanżu. Panata? żyjesz czasami jak grali w LM i klepali Wisłę, teraz to zwykły średniak ledwo wiążący koniec z końcem który co roku ledwo ucieka przed bankructwem liga grecka to OLY, PAOK, daleko z tyłu AEK + reszta prezentująca poziom, hmm, coś pomiędzy Wisłą Płock a Miedzią Legnica Poziom tak. Chodziło mi o fanatycznych kibiców i trudny teren do gry (coś jak u Serbów na przykład).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panata to już od dawna drużyna która przestała się liczyć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oly Panata PAOK gorące tereny. Nie wiem jak z tym Atromitosem. Ale jak potrafią pograć w piłkę, a powinni bo chyba nie przez przypadek są 5 czy 6 siłą ligi i faza grupowa LE w zeszłym roku, to może być ciekawie w rewanżu. Panata? żyjesz czasami jak grali w LM i klepali Wisłę, teraz to zwykły średniak ledwo wiążący koniec z końcem który co roku ledwo ucieka przed bankructwem liga grecka to OLY, PAOK, daleko z tyłu AEK + reszta prezentująca poziom, hmm, coś pomiędzy Wisłą Płock a Miedzią Legnica A kiedy to ta Panata klepała Wisłę, raczej miała chody u sędziego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Legii mają ciężki orzech do zgryzienia bo kompletnie nie wiadomo na co stać w ofensywie Atromitos
ja bym tam się rzucił na Legię na miejscu Greków bo jaki koń jest każdy dzisiaj widział
głęboki bunkier drugi raz już nie przejdzie, to będzie samobójstwo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oly Panata PAOK gorące tereny. Nie wiem jak z tym Atromitosem. Ale jak potrafią pograć w piłkę, a powinni bo chyba nie przez przypadek są 5 czy 6 siłą ligi i faza grupowa LE w zeszłym roku, to może być ciekawie w rewanżu. Panata? żyjesz czasami jak grali w LM i klepali Wisłę, teraz to zwykły średniak ledwo wiążący koniec z końcem który co roku ledwo ucieka przed bankructwem liga grecka to OLY, PAOK, daleko z tyłu AEK + reszta prezentująca poziom, hmm, coś pomiędzy Wisłą Płock a Miedzią Legnica A kiedy to ta Panata klepała Wisłę, raczej miała chody u sędziego klepała w sensie wygrywała 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Novikovas 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Legii mają ciężki orzech do zgryzienia bo kompletnie nie wiadomo na co stać w ofensywie Atromitos
ja bym tam się rzucił na Legię na miejscu Greków bo jaki koń jest każdy dzisiaj widział
głęboki bunkier drugi raz już nie przejdzie, to będzie samobójstwo myślisz że u siebie będą bunkrować ? wątpie mieli taką taktykę na wyjazd żeby nie stracić gola oglądali pewnie poprzednie mecze Legii i wiedzieli że ma problemy w ataku i się udało
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
doktorowa bedzie na miejscu. prędzej kopnie w dupę
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Novikovas  dzisiaj kilka ciekawych akcji oskrzydlających dobry drybling /ciekawe przyjęcie w trakcie biegu cięte dośrodkowania sprawiające ogromne kłopoty bramkarzowi głowa pełna pomysłów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i wiemy jak Legia gra na wyjeździe to nie muszą specjalnie atakować okazje same przyjdą 
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Haczyk - we wrześniu załóż typera VIP Ligi Mistrzów z wpisowym 300-400, czterech pięciu graczy i można spróbować mnożyć, wtedy niedużo trzeba tylko razy 2-3 i żyjesz Mafia, wiem że jesteś wytrawnym graczem po przejściach, ale nie podpuszczaj, bo przyjdą do głowy głupie pomysły.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak coś to i BICZU i Jego nowej partnerki - miłości wszystko OK! -> :-))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
głęboki bunkier drugi raz już nie przejdzie, to będzie samobójstwo myślisz że u siebie będą bunkrować ? wątpie mieli taką taktykę na wyjazd żeby nie stracić gola oglądali pewnie poprzednie mecze Legii i wiedzieli że ma problemy w ataku i się udało taktyka taktyką ale litości... : 130 Dangerous Attacks 37
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
głęboki bunkier drugi raz już nie przejdzie, to będzie samobójstwo myślisz że u siebie będą bunkrować ? wątpie mieli taką taktykę na wyjazd żeby nie stracić gola oglądali pewnie poprzednie mecze Legii i wiedzieli że ma problemy w ataku i się udało nasz mecz z Omonią podobnie wyglądał, przyjechali po 0:0 i wydawało się, że spokojnie są do walnięcia, nie muszę przypominać co było w rewanżu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
śmichy chichy ale Motor Lublin te 38 ataków dałby radę przeprowadzić 
|
|