tam juz nikt nie zaglada, a jeszcze tutaj moze uda sie sprowadzic kogos na dobra droge. Rozumiem ze to forum z zalozenia bukmacherskie ale osobiscie wole wysluchac zu opini poniektorych chlopakow odnosnie pogladow na temat przyszlosci Polski niz przykladowo ogladac film analityka LeadbrokersTypera Eksperta . No ale kazdy ma inny gust
tam juz nikt nie zaglada, a jeszcze tutaj moze uda sie sprowadzic kogos na dobra droge. Rozumiem ze to forum z zalozenia bukmacherskie ale osobiscie wole wysluchac zu opini poniektorych chlopakow odnosnie pogladow na temat przyszlosci Polski niz przykladowo ogladac film analityka LeadbrokersTypera Eksperta . No ale kazdy ma inny gust
No uściślę, jak ja jestem aktywny to tutaj posty polityczne będę usuwał, więc albo się przeniesiecie tam, albo będziesz musiał żyć z tym, że tu nie pogadasz i nikogo nie sprowadzisz "na dobrą drogę"
Ok, widze Akhu ze beton jestes jak niektorzy u mnie w rodzinie, mozesz sobie kasowac czy nawet mnie zbanowac. Nie bede plakal jak Bekd czy Benek. Prosba tylko o odbanowanie jak bedzie trzeba sie rozliczyc na koniec rundy tego typera polskiego
Ok, widze Akhu ze beton jestes jak niektorzy u mnie w rodzinie, mozesz sobie kasowac czy nawet mnie zbanowac. Nie bede plakal jak Bekd czy Benek. Prosba tylko o odbanowanie jak bedzie trzeba sie rozliczyc na koniec rundy tego typera polskiego
widzę, że nie zrozumiałeś, nie mam zamiaru nikogo banować (ani nie mam uprawnień, ani nie jestem Conradem, żeby za poglądy kogoś wyrzucać), po prostu nie chce mi się czytać o gównie jakim jest polityka i zaraz jeszcze czytać kłótni zagorzałych fanów jednej lub drugiej partii ...takie rzeczy w dziale polityka w TiO Koniec tematu
a na fejsie pod jednym z jej zdjęć widnieje post znajomej koleżanki ,,pięknie". Nic nie byłoby w tym dziwnego gdyby ów nieskazitelna koleżanka w ostatnich wyborach nie kandydowała na wójta gminy z ramienia PiS. Chyba jeszcze w 2013r. nie wiedziała czym się zajmuje znajoma, bo by tego zdjęcia skomentowała. Niby okres działalności to 2015-2017 i nast. późniejszy ale myślę, że w 2013 również w tym temacie działała.
zupełnie niepolitycznie ? kto to jest? dajcie jakiś link do fb mam dla niej robotę