|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Macie moze linka do 8min arms? bo slyszalem ze tez cos takiego jest.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podbijam. Moze ktos jeszcze ukonczyl Weidera? Jakies opinie, sugestie... Wiosna przyszla Trzeba sie wziac za siebie, kompletnie kondycje stracilem, chyba pochodze na silke, cos potrenuje. Na brzuch tez by sie przydalo ....
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Wystarczy ograniczyc piwo i nie bedzie baniaka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a nie jest tak że piwo nie robi baniaka tylko zwiększa apetyt o 200 -300 % jesz na noc i rośnie... przynajmniej tak sobie tłumasze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi piwsko brzucha nie wywala ;] dlatego lubie piwo ;d
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale co Wy tak wszyscy o tym piwie ,żeby nie pić bo wywala baniak ?  Samo piwo w sobie zawiera puste kalorie. Po wypiciu ograniczajcie np. jedzenie słonych paluszków 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to jest tak ze piwo zawiera substancje ktore blokuja rozkładanie tłuszczów, jak pijąc piwo jesz tłuste potrawy, zakąski itp. to tłuszcz nie jest rozkładany tylko odrazu odkłada się w niepożądanym miejscu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No właśnie ,czy jakoś tak  . Ja osobiście nie polecam tej 6. Za bardzo katując brzuch obciążamy dolną część pleców. Poza tym każdy mięsień ,aby dobrze mógł się "rozwinąć" i urosnąć potrzebuje czasu na regeneracje ,która także jest uzależniona od intensywności ćwiczeń. Ja osobiście ćwicze brzuch co 2-3 dni ,a w pozostałe dni biegam ,basenik. Co do jakiś suplementów przy diecie polecam zwykły Chrom ,który można kupić w aptece. Przyczynia się do redukcji tkanki tłuszczowej  . Odżywki ze sklepów - bardzo byłem zadowolony po cyklu Thyrotherm + CLA. Dla hardcorowców polecam zakupić sobie w aptece tussi i pić mocne kawy.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Podbijam. Moze ktos jeszcze ukonczyl Weidera? Jakies opinie, sugestie... Wiosna przyszla Trzeba sie wziac za siebie, kompletnie kondycje stracilem, chyba pochodze na silke, cos potrenuje. Na brzuch tez by sie przydalo .... Moja kolezanka zrobila calego  Ale ja tego nie polecam.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam Panowie, tak poczytałem topic i zmotywowaliście mnie do ruszenia dupy. Bańdzioch od browka coraz wiekszy, trzeba to zmienić. Mma pytanie do znawców tematu, jako że na razie ruszę z jakimiś aerobami, co do tego polecacie ze spalaczy: hmb, karnityne, jakis termal czy jakis inny wynalazek. Jak czymś będę się wspomagał to i zapał większy:) pomożecie ?  pzdr. Aha nie pijam kawy, to raczej efedryna chyba nie bardzo co?
|
|
|
|
|
|
|
Na dwa miesiace odstawiłem piwo i 7 kilo mniej, wiec cos w tym musi byc, dodam ze dzienno po okolo 5 piw pilem, wiec w sumie na poczatku bez piwa troche dziwnie bylo 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Na dwa miesiace odstawiłem piwo i 7 kilo mniej, wiec cos w tym musi byc, dodam ze dzienno po okolo 5 piw pilem, wiec w sumie na poczatku bez piwa troche dziwnie bylo  Odstawiłeś czy zastapiłes jakimś drinem, łychą? Też tak 3-4 dziennie robię, a że lubie browar to ciezko byłoby odstawić, no ale lubie też łychę  pzdr
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co do a6w to nie jest aż tak ciężko skończyć. A jeżeli ktoś chce zgubić tłuszcz na brzuchu to musi biegać, bo samo ćwiczenie brzuszków nic nie da. Jedyne co zrobi to wzmocni mięśnie ale one nie będą widoczne pod oponą tłuszczu. Ja tez ruszam dzisiaj z ćwiczeniem, bo przez zimę przybyło mi 3 kg...pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Experto ,ale sam przyznaj ,że po wypiciu tylu piwek jadłeś wszystko co popadnie jak małpa kit 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Wszytko zalezy o co kto walczy  Jesli chodzi o HMB tojuz kiedys pisalem, mi to zbilo wage. Wiec juz go nie wezme nigdy  Co do aerobow pamietajcie, ze spalacie tez wtedy miesnie  TLuszcze spalaja sie dopiero przy dlugotrwalym wysilku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na dwa miesiace odstawiłem piwo i 7 kilo mniej, wiec cos w tym musi byc, dodam ze dzienno po okolo 5 piw pilem, wiec w sumie na poczatku bez piwa troche dziwnie bylo  Ja z 90 kg spadłem do 76 .
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Przy aerobach nie spalają sie mięśnie. Bo są zbudowane z białek, a białka są składnikiem budulcowym, a nie energetycznym. Najpierw spalają się cukry, później tłuszcze, a na końcu białka. Normalny człowiek powinien mieć w swoim ciele od 12 do 20% tłuszczów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do aerobow pamietajcie, ze spalacie tez wtedy miesnie  miesnie sie nie spalaja, natomiast przy dlugotrwalym np. bieganiu, przyzwyczajaja sie do tego rodzaju wysilku i sie troche kurcza (glownie chodzi tu o miesnie nog), zeby temu zapobiec trzeba oczywiscie troche popracowac na silce
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Przez pierwsze 20min wysilku intesywnego np bieg nie spalasz tluszczow, tylko wlasnie bialka(co za tym idzie miesnie), dopiero potem nastepuje spalanie tluszczow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na dwa miesiace odstawiłem piwo i 7 kilo mniej, wiec cos w tym musi byc, dodam ze dzienno po okolo 5 piw pilem, wiec w sumie na poczatku bez piwa troche dziwnie bylo  Ja z 90 kg spadłem do 76 . Przez odstawienie piwa?  Przy takich efektach bylbym w stanie sie poswiecic i przerzucic na wino... Ostatnio bebzon mi rosnie z postepem geometrycznym (praca siedzaca) Nie mam za bardzo czasu sie ruszac, myslalem zeby kupic rower albo wioslarza ale nie wiem czy na tym mozna spalic konkretnie tluszcz.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|