Pacyfek nie jest od tego, żeby decydować czy jest luz czy go nie ma. Od tego są fakty. A fakty są takie, że ta kurwa napierdalała się dłuższy czas i miała wyjebane, a teraz powoli wraca "do łask" takich właśnie robionych miękkim chujem i póżniej taka przytulana kurwa jest potencjalnym zagrożeniem dla nieświadomych, którzy dadza się orżnąć na większą kasę. Teraz sprawa trochę mniej dziwna kemp?
Moim zdaniem mafia miał rację, ale z drugiej strony, ta sprawa dotyczyła pacyfka i on w jakimś sensie decyduje, jak się zachować w takiej sytuacji.
Każdy ma swój charakter i swój sposób oceniania życia.
Ja np. jakbym tak miał wszystko trzymać w pamięci do końca życia, to chociażby jaga, miałby ze mną przejebane.
Ale chłopak się "ustatkował" i możemy dalej normalnie rozmawiać.
Szkoda życia na ciągłe swary. Ale rozumiem, że każdy ma Swoje kanony postępowania.
no no nie pozwalaj sobie jakby Legia dziś wjebała inaczej byś gadał lubię z tobą polemizować ważne żeby się nie wyzywać ale czasami lejce po alko puszczają ale myślę że nie będzie już tak źle jak kiedyś
Moim zdaniem mafia miał rację, ale z drugiej strony, ta sprawa dotyczyła pacyfka i on w jakimś sensie decyduje, jak się zachować w takiej sytuacji.
Każdy ma swój charakter i swój sposób oceniania życia.
Ja np. jakbym tak miał wszystko trzymać w pamięci do końca życia, to chociażby jaga, miałby ze mną przejebane.
Ale chłopak się "ustatkował" i możemy dalej normalnie rozmawiać.
Szkoda życia na ciągłe swary. Ale rozumiem, że każdy ma Swoje kanony postępowania.
no no nie pozwalaj sobie jakby Legia dziś wjebała inaczej byś gadał lubię z tobą polemizować ważne żeby się nie wyzywać ale czasami lejce po alko puszczają ale myślę że nie będzie już tak źle jak kiedyś
wystarczyło kilka słów od betowca w czasie całego zamieszania lub po, ale oczywiście nic takiego się nie stało bo on miał na to wyjebane i jeszcze bezczelnie komentował niektóre posty, Kretol potrafił się przyznać się do błędu i całkiem inaczej to wszystko wygląda, ale jak chcecie to go brońcie dalej,