|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W LM to już pozamiatane. Brugia ma wynik, Slavia, Oly i Zagrzeb też. A przeciwnicy mocno przeciętni żeby szukać dogów. Zvezda/YBB loteria (tak samo jak to było w parach Zvezda/FCK i Kijów/Brugia) - nie przewidzisz. Ajax złodziejski kurs, ale na żebraka w sam raz. Nie przemawia do mnie Slavia i napewno zagram solo ciulów
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Mnie przekonują. Zobacz co robią w czeskiej i jaka różnica między nimi a twoim ulubionym Pilznem Z CFC też się pokazali rok temu. Ich czas nadchodzi i będzie LM. A rumuni cieniutcy.
|
|
|
|
|
|
|
] W jakim celu to przerzucanie na Revolut [ revolut.com]? Żeby "nie brudzić" banku przelewami od Ecopayz [ secure.ecopayz.com]? Revolut [revolut.com] korzystniejsze niż w eco przewalutowanie, karta w pl i bankomat? Czy jakaś inna idea, bo revoluta nie znam, wiem tyle że istnieje. Eco niby szykuje karte w pln. W tym momencie kurs wymiany euro- Ecopayz [ secure.ecopayz.com] 4,23zł , Revolut [ revolut.com] 4,36 zł.Do tego przy wypłacie z Ecopayz [ secure.ecopayz.com] masz dodatkowo 45zł.Zaś transfer na revoluta to ok.4zł. Przykład Wypłacasz 100euro z Ecopayz [ secure.ecopayz.com].423 zł-45zł= 378Przerzucasz na Revolut [ revolut.com] 436zł-5zł= 431złOczywiście czym większa wypłata,to róznicę bedą maleć,ale zawsze opcja na Revolut [ revolut.com] będzie zdecydowanie korzystniejsza. Problemu przy walucie euro nie rozwiązuje karta Ecopayz [ secure.ecopayz.com] w PLN.Aczkolwiek do operacji w naszej walucie sporo by ułatwiło.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, jak Łukasz zagra za wszystko na Rangers, z tego co zarobi na awansie Slavii i Zagrzebia, to będzie miał drugą sprawę do rozwiązania. Nowy Temat
|
|
|
Link skopiowany do schowka