Donald Trump ogłosił, że odwołał wizytę w Polsce z powodu nadchodzącego nad Stany Zjednoczone huraganu. Zamiast niego do Polski ma przybyć wiceprezydent Mike Pence.
niech spierdala..wszyscy niech spierdalają
moze chodzi o wizy, jednak nie zniosa
Trump ma chuja do gadania z wizami
do 30.09 schodzimy poniżej 3% i biorą nas do VW, nic innego nie może nam znieść wiz
Ja bym tak nie jebał tej Ameryki. Pod nosem budują Nord Stream II (czytaj Ribentrop-Mołotow bis), Macron pierdoli o zniesieniu embarga na Rosję i zacieśnianiu z nią współpracy gospodarczej. To są ważne sprawy dla nas bo na świecie jest konkretna rewizja i będą się tworzyć nowe układy sił.
A przy okazji. Jaga co Wy tam robicie w tych wojskach terytorialnych? Macie jakieś wykłady/prelekcje dot. geostrategii? Uczycie się strzelać albo cokowlwiek innego? Wiedziałbyś gdzie jechać z widłami jak kacap będzie pod Suwałkami?
A przy okazji. Jaga co Wy tam robicie w tych wojskach terytorialnych? Macie jakieś wykłady/prelekcje dot. geostrategii? Uczycie się strzelać albo cokowlwiek innego? Wiedziałbyś gdzie jechać z widłami jak kacap będzie pod Suwałkami?
palimy faktury za odzież za środki czystości bo budynek idzie do służby zdrowia
Ja bym tak nie jebał tej Ameryki. Pod nosem budują Nord Stream II (czytaj Ribentrop-Mołotow bis), Macron pierdoli o zniesieniu embarga na Rosję i zacieśnianiu z nią współpracy gospodarczej. To są ważne sprawy dla nas bo na świecie jest konkretna rewizja i będą się tworzyć nowe układy sił.
ja się nie znam, ale póki europa nie będzie jednym graczem to nie ma szans na jakiekolwiek znaczenie dla USA, jesteśmy dla nich paziem i zwykłym włazidupem znaczącym tyle co nic
a widząc Rosje to kwestia paru dekad i przynajmniej europejska część będzie aplikować do bycia krajem "zachodniej" europy, bo tam już chyba potencjału brak, a sankcje to tylko przyspieszają
czy się komuś to podoba czy nie, to w takiej czy innej formie Europa będzie musiała być jednym graczem, inaczej zdechnie