|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatni celny strzał Korony w meczu ligowym: 53. minuta spotkania z Pogonią w 5. kolejce. #KORJAG
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo jesteście oszuści uważacie się za milionerów bierzecie gracza od nas za frytki i nawet takiej kwoty nie macie tłumacząc się zmianą księgowej a poźniej błagacie żeby rozłożyć 300 koła euro na raty  Nie sprzedajecie drewna za 3 bańki euro bo za mało a nie wywiązujecie się ze zobowiązań i jeszcze wasz wodzirej po szalu w radiu was pogrąża ale to ja nie mam racji i Jaga jest be a Legia super hiper wieka i bogata i wszystko to co piszę to farmazon  Ale nie odpowiedziałeś na najistotniejsze pytanie, dlaczego nie oglądasz meczu swojej drużyny, tylko zajmujesz się podwórkiem sąsiada ?  A przy okazji chciałbym ci wyjaśnić, że ja nie mam długów osobistych względem klubu Jagiellonia Białystok. Nie jestem też prezesem, ani księgowym Legii Warszawa, a jedynie długoletnim jej kibicem.  Również w czasach kiedy do Mistrzostwa Polski było nam bardzo daleko. Tak, że wiesz... Proszę tylko o odpowiedź na pytanie, bez wywalania historycznych żalów. Dlaczego cię nie interesuje mecz twojej drużyny? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaga jak łyknął no nie wierzę 
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Jeszcze dla Bolonii Soriano z Korony zakutasil to nie ten  fechu najebany Jaga bardziej, biorąc poważnie ten wpis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ty czytasz akagi trochę forum ? czy udajesz pacjenta szpatala spod Wawy ?  Zgrywam się z was bo leżycie hajs nam i wymyślacie absurdalne wytłumaczenia co jest mega śmieszne i nie przystoi takiej drużynie jak wasza co świadczy o amatroskim zarządzaniu waswzym klubem żeby taki babol był po naszej stronie jakie to byłyby śmiechy że prowincja biedna i nie ma hajsu a wracając do twego pytania to piszę o swojej drużynie non stop i nie mam problemów z jej krytyką jak coś nie idzie nie tak odpis na mój post zajął ci dużo czasu konsultujesz się z mecenasem Giertychem co odpisać ? Czy otwierasz słownik ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok myślałem że fechu jebnął babola każdy się może pomylić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ty dalej swoje. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jedno nie za dużo to szybko pisane było
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobrze, że za tydzień reprezentacja gra będzie spokojniej na forum, ale za to za 2 tygodnie pewnie będzie się działo na forum 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobrze, że za tydzień reprezentacja gra będzie spokojniej na forum, ale za to za 2 tygodnie pewnie będzie się działo na forum  to żarty przecież kura wiesz dobrze o co mi chodzi oni mogą każdego skrytykować i obgadać ale jak ktoś z nich żartuje to już obraza majestatu i skandal taka warszawska mentalność
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ty dalej swoje.  swoje to ty w kółko, on napisał że Legia to bankrut, co to ma wspólnego z meczem Jagi, Ty pisałeś żeby nie wierzył mediom, sugerując że Legia nie jest bankrutem, gdzie Mioduski co roku ta sama śpiewka ile to musi to tonącego okrętu dołożyć, Legia ma problemy finansowe i trzeba się z tym pogodzić ( co w zasadzie jest normalne skoro się od lat więcej wydaje niż zarabia) a nie zmieniać temat tak jak Ty to robisz, co ma do tego fakt oglądania meczu Jagi przez Jage? Legia jest bankrutem czy nie ? proste pytanie ? tak lub nie, a nie jakieś pierdolenie kotka za pomocą młotka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra akagi ciach bajera już nie będę przynajmniej do naszego meczu za dwa tygodnie nie gniewaj się że trochę pożartowałem
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
dobrze, że za tydzień reprezentacja gra będzie spokojniej na forum, ale za to za 2 tygodnie pewnie będzie się działo na forum  a co to już koniec weekendu ? zobaczysz jutro jak Płock z ŁKS-em będą grali co się bedzie działo na forum
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobrze, że za tydzień reprezentacja gra będzie spokojniej na forum, ale za to za 2 tygodnie pewnie będzie się działo na forum  a co to już koniec weekendu ? zobaczysz jutro jak Płock z ŁKS-em będą grali co się bedzie działo na forum 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale i tak Legia bierze mistrza w tym roku, bez względu na problemy finansowe, najlepiej wyglądają, kasa pewnie też zawsze się znajdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra akagi ciach bajera już nie będę przynajmniej do naszego meczu za dwa tygodnie nie gniewaj się że trochę pożartowałem A już kończyłem odpowiedź.  Ale dobra, twoje "ciach bajera" niech się stanie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale i tak Legia bierze mistrza w tym roku, bez względu na problemy finansowe, najlepiej wyglądają, kasa pewnie też zawsze się znajdzie  Czas, mistrza w koszykówce dawno nie mieli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobrze, że za tydzień reprezentacja gra będzie spokojniej na forum, ale za to za 2 tygodnie pewnie będzie się działo na forum  a co to już koniec weekendu ? zobaczysz jutro jak Płock z ŁKS-em będą grali co się bedzie działo na forum Kibice Radka Sobolewskiego się ujawnią
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Radek Sobolewski nasz wychowanek  też mu kmibicuję
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ty dalej swoje.  swoje to ty w kółko, on napisał że Legia to bankrut, co to ma wspólnego z meczem Jagi, Ty pisałeś żeby nie wierzył mediom, sugerując że Legia nie jest bankrutem, gdzie Mioduski co roku ta sama śpiewka ile to musi to tonącego okrętu dołożyć, Legia ma problemy finansowe i trzeba się z tym pogodzić ( co w zasadzie jest normalne skoro się od lat więcej wydaje niż zarabia) a nie zmieniać temat tak jak Ty to robisz, co ma do tego fakt oglądania meczu Jagi przez Jage? Legia jest bankrutem czy nie ? proste pytanie ? tak lub nie, a nie jakieś pierdolenie kotka za pomocą młotka. Nie czytasz uważnie. Mnie nie chodziło o to co napisał jaga, tylko o to czego nie napisał. Ale nieważne, zdrowie ważne. Tego się trzymajmy i jak to powiedział jaga - ciach bajera.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|