|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurze musi wejść ten ładny kwit bez kontry  ja bym na zwrot stawki skontrował lekko
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Kuzulij dzisiaj zagra? Dzień dobry 
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
czołem, Pany :piwko: potrafi ktoś znaleźć skład Legii II z Huraganem Morąg? .. ja nie potrafię 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytaj narcyza z Wawy on ma wtyki w klubie kemp 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
liczę na sprawiedliwy remis w Wawie i Poznaniu i zwycięstwo Pogoni w Breslau L to dzisiaj wygrywa z kim oni mają wygrywać jak nie z jakimś Rakowem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po odpadnięciu z LE spadły morale do tego zmęcznie i skazywany na pożarcie beniaminek z Jasnej Góry może powalczyć aker
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi też figę trzymał w piątek Nic nie trzymał, po prostu "zwyczajowo" jestem za drużynami, które mogą zabrać punkty konkurentom Legii do mistrzostwa. To chyba z punktu widzenia kibica jest normalne.  Nie grałem wczoraj Jagi, to dlaczego miałem jej kibicować. To nie europejskie puchary, tylko liga. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj jeszcze Legii nie gram aker. Nie wiem jak ich psychika zareaguje na stratę 3,5 bańki premii za awans, a poza tym jak się przestawią mentalnie na to, że świąteczna LE się skończyła i trzeba wrócić do szarej codzienności. Inna sprawa, że skład będzie zmieniony w porównaniu z tym w Glasgow, bo zawodowcy muszą odpocząć.  Ale umówmy się, takie mecze u siebie, powinno się wygrywać.  Z całym szacunkiem ale czy Wy naprawdę wierzyliście w awans ja nawet w 90 min przy 0-0 w to nie wierzyłem mimo że Szkoci nic wielkiego nie grali
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
pytaj narcyza z Wawy on ma wtyki w klubie kemp  eee.. to chodzi o Bicza? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi też figę trzymał w piątek Nic nie trzymał, po prostu "zwyczajowo" jestem za drużynami, które mogą zabrać punkty konkurentom Legii do mistrzostwa. To chyba z punktu widzenia kibica jest normalne.  Nie grałem wczoraj Jagi, to dlaczego miałem jej kibicować. To nie europejskie puchary, tylko liga.  ale ja sobie żartuję trymaj figę śmiało zatrudniaj szamana daj na mszę w Cęstochowie rób co chcesz nie musisz się tłumaczyć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po odpadnięciu z LE spadły morale do tego zmęcznie i skazywany na pożarcie beniaminek z Jasnej Góry może powalczyć aker jasne że tak ale w moim odczuciu L dzisiaj ich goli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
córka Wałęsy wczoraj brała ślub, chłop ma na imię Lech i przyjął nazwisko żony, więc mamy nowego Lecha Wałęsę, a Bolek na uroczystość wpadł w swojej koszulce OTUA 
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
dzięki, Kura  taki średni ten skład raczej.. (?)..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj jeszcze Legii nie gram aker. Nie wiem jak ich psychika zareaguje na stratę 3,5 bańki premii za awans, a poza tym jak się przestawią mentalnie na to, że świąteczna LE się skończyła i trzeba wrócić do szarej codzienności. Inna sprawa, że skład będzie zmieniony w porównaniu z tym w Glasgow, bo zawodowcy muszą odpocząć.  Ale umówmy się, takie mecze u siebie, powinno się wygrywać.  Z całym szacunkiem ale czy Wy naprawdę wierzyliście w awans ja nawet w 90 min przy 0-0 w to nie wierzyłem mimo że Szkoci nic wielkiego nie grali żeby dociągnęli do karnych Majecki mógłby wybronić awans lepszy bramkarz niż ten Rangers
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Kuzulij dzisiaj zagra? Dzień dobry  Nie wiadomo jeszcze. Za to wypadł Podstawski (kontuzja)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytaj narcyza z Wawy on ma wtyki w klubie kemp  eee.. to chodzi o Bicza?  Biczu z takim basiorem do narcyzów się nie zalicza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czołem, Pany :piwko: potrafi ktoś znaleźć skład Legii II z Huraganem Morąg? .. ja nie potrafię  Pewnie chodzi Ci, ilu z pierwszej gra. "Dziś w rezerwach tylko jeden zawodnik trenujący na co dzień z pierwszym zespołem: Rosołek."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
córka Wałęsy wczoraj brała ślub, chłop ma na imię Lech i przyjął nazwisko żony, więc mamy nowego Lecha Wałęsę, a Bolek na uroczystość wpadł w swojej koszulce OTUA  to ta niesforna córeczka co pipkę pokazywała wyszła za mąż ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj jeszcze Legii nie gram aker. Nie wiem jak ich psychika zareaguje na stratę 3,5 bańki premii za awans, a poza tym jak się przestawią mentalnie na to, że świąteczna LE się skończyła i trzeba wrócić do szarej codzienności. Inna sprawa, że skład będzie zmieniony w porównaniu z tym w Glasgow, bo zawodowcy muszą odpocząć.  Ale umówmy się, takie mecze u siebie, powinno się wygrywać.  Z całym szacunkiem ale czy Wy naprawdę wierzyliście w awans ja nawet w 90 min przy 0-0 w to nie wierzyłem mimo że Szkoci nic wielkiego nie grali żeby dociągnęli do karnych Majecki mógłby wybronić awans lepszy bramkarz niż ten Rangers to myślę że Niezgoda wydupiłby się na kopcu kreta podczas strzału
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|