NIe chce mi sie po kolei odpisywac na te posty ,ale mylicie sie troszke. Jak dzis ktos chce czytac o koszykowce to zaglada gdzie ? W dupe, cipe, pizde ? No nie na chat o koszykowce
to założcie oddzielne tematy na żarcie, samochody i zdjęcia gołych dup, bo to jakoś nikomu nie przeszkadza na tym czacie, a jak się pojawiaja wpisy o innym sporcie to nagle wielki problem
Wiesz wHiTe, jak wchodzisz do jakiegoś urzędu gdzie jest więcej kobiet, to nie idziesz za potrzebą do damskiego kibla, bo tam siedzi większość.
no ale chodzi o to że w męskim kiblu nigdy papieru toaletowego nie ma,i już od dawna wszyscy do damskiego chodzą bez względu na płeć. A paniom to nie przeszkadza, wręcz zadowolone z towarzystwa. Czasem pan Józek przyjdzie i chce wygonić facetów że niby uzupełnił zapasy i popsikał zapachem waniliowo-cytrusowym ale większość raczej na wyjebce
NIe chce mi sie po kolei odpisywac na te posty ,ale mylicie sie troszke. Jak dzis ktos chce czytac o koszykowce to zaglada gdzie ? W dupe, cipe, pizde ? No nie na chat o koszykowce
to założcie oddzielne tematy na żarcie, samochody i zdjęcia gołych dup, bo to jakoś nikomu nie przeszkadza na tym czacie, a jak się pojawiaja wpisy o innym sporcie to nagle wielki problem
Kolego sympatyczny po to sa chaty o innych sportach zeby tam o nich pisac
Chat piłkijest chatem o piłce i wszystkich rzeczach z nimi zwiazanymi czyli o dupach,jedzeniu,samochodach itp itd
Nie ma zadnego halo ,ale mnie interesuje piłka , dupy,jedzenie i samochody. A koszykowka totalnie nie
To załóżmy quasi czat w TiO i z bani. Wtedy w piłce będzie hulał taki sam wiatr jak w pozostałych sportach. Rafał wpadasz tu raz na kwartał i zamiast się cieszyć, że jest gdzie pogadać na poziomie to się przypierdalasz do wszystkiego czego tylko się da.
To załóżmy quasi czat w TiO i z bani. Wtedy w piłce będzie hulał taki sam wiatr jak w pozostałych sportach. Rafał wpadasz tu raz na kwartał i zamiast się cieszyć, że jest gdzie pogadać na poziomie to się przypierdalasz do wszystkiego czego tylko się da.