poprawiłem tylko ciebie bo Legia też gra gówno i nie należy szukać innych drużyn tylko napisać o swojej jak już chce się być obiektywnym i nie trzeba zakłamywać rzeczywistości wymieniając inne drużyny z niższej klasy rozgrywkowej jak u ciebie ta sama chujnia wyprzedzę twoją odpowiedź Jaga też gra gówno
"WOŁOSIK: Ach, nie będzie dubletu na stulecie klubu – westchnął kibic Jagiellonii po środowej porażce w meczu Pucharu Polski z Cracovią. Niestety, głowa części kibiców kibiców Jagi ma umiarkowany kontakt ze zdrowym rozsądkiem, a ja pójdę dalej i kładąc swoją na pieńku, stawiam kategoryczną prognozę – mistrzostwa też nie będzie."
ja mam wrażenie, że Wołosik to u nas na forum kibiców pisze, jest taki koleś który od razu się pojawia (jak Akagi na hasło Legia i Akhu na Inter) jak ktoś po nim pojedzie i od razu zaczyna się polemika z krytykującymi i jego wychwalanie
ale na bank jak to nie to jakiś jego dobry znajomy
"WOŁOSIK: Ach, nie będzie dubletu na stulecie klubu – westchnął kibic Jagiellonii po środowej porażce w meczu Pucharu Polski z Cracovią. Niestety, głowa części kibiców kibiców Jagi ma umiarkowany kontakt ze zdrowym rozsądkiem, a ja pójdę dalej i kładąc swoją na pieńku, stawiam kategoryczną prognozę – mistrzostwa też nie będzie."
wołosik to jest identyko jak u was Robert Błoński taki sam cymbał więc nie ma się z czego śmiać