|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
takie docinanie kadrze niczego dobrego nie da, trzeba sie pogodzić z tym co jest i cierpliwie czekac na przebieg wydarzeń 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znowu wracamy do genialnej tezy, że trener nic nie znaczy i mogłoby go nie być
kurwa ale ty jesteś dinozaur, nie ma z tobą żadnej dyskusji
nieważne Brzęczek czy Petrescu - gralibyśmy taką samą chujnię bo nie ma wykonawców
a tymczasem bierzesz sobie pierwszy lepszy Azerbejdżan czy Armenię i tam jakimś dziwnym trafem jest powtarzalność i schematy, a jedynym problemem jest faktycznie brak wykonawców
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Kera chyba odstawił zioło, bo jakoś dziwnie pisze, w ogóle nie w jego stylu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba spierdalam bo chyba włożyłem kij w mrowisko
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
I jedyne rozwiazanie to wyj... tego nauczyciela kak najszybsze i wziecie kogos z posluchem, polecil bym mojego trenera z juniorow bo mial naprawde niesamowite podejscie. Raz na trening nie przyszedlem juz telefon. Nawet o oceny w szkole sie martwil, ale jak ktos go wkurw... to wiory lataly, i kolejny raz powtorze : trwner to 50 procent druzyny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pacyfek będziesz znał ceny z bazaru?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Panowie. Jeszcze się taki nie urodził. Co by z naszej kadry zrobił dobrych graczy. Mamy tylko Lewego i dwóch dobrych bramkarzy. z Zielka i Milika nawet Jose nie zrobi pro graczy. Pozdrawiam Hejterów !  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kera chyba odstawił zioło, bo jakoś dziwnie pisze, w ogóle nie w jego stylu. +1 od wczoraj napisał z 10 postów które normalnie zrozumiałem dziwna sprawa, bo przy poprzednich 37800 zawsze się głowiłem o co mu kurwa biega i do czego on pieje
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Bitek, nie wiem czy przykład Czechów jest dobry, bo tam wszystko tam wygląda od wielu lat w piłce klubowej. Wcześniej Pilzno czy Sparta, a teraz Slavia grają ładna piłkę dla oka. U nas nie ma czegoś takiego jak ładna gra, tylko na jebał pies i wygląda to jak wygląda.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co ty za szczocha pijesz biczyk ? 
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
Wiadomo ze w pilke juz ich nie nauczy grac ale wlasnie jakies schematy i dla mnie przede wszystkim podejscja do tej kadry, ale Pacyfek tez widze gdzies na latach 70 sie zatrzymal i mysli ze mecze kadry to jak mecze miedzyklasowe w szkole, wystarczy dac pilkarzy i powiedzcie geajcie sobie, ale... jednak troche trzeba te klocki poukladac
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
co ty za szczocha pijesz biczyk ?   Dobrze, że Lecha free nie wkleił.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bitek, nie wiem czy przykład Czechów jest dobry, bo tam wszystko tam wygląda od wielu lat w piłce klubowej. Wcześniej Pilzno czy Sparta, a teraz Slavia grają ładna piłkę dla oka. U nas nie ma czegoś takiego jak ładna gra, tylko na jebał pies i wygląda to jak wygląda. dobry dobry większość kadrowiczów na szczęście nie ma już żadnej styczności z Ekstraklasą potrzeba porządnego trenera z zagranicy z autorytetem, który zagoni tych leserów do roboty i wydobędzie choćby minimum potencjału jaki w nich drzemie Francją nie jesteśmy i jeszcze długo nie będziemy, ale stać nas na dużo lepszą grę skoro na orlikach dzieciaki potrafią zagrać kilka podań z klepy, to i chyba reprezentanci mogą? czy błądzę?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Biczyk bardzo dobrze napisał a Bitek o Petrescu truje co trenuje jakiś szrot w Rumunii który w ostatnim meczy na Celticu nie potrafi wymienic kilku celnych podań o składnej akcji nie wspominam
rzeczywiście Petrescu to może byc zbawca naszej kadry
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
Perelka dobra ale ta jakas oszukaba. Polecam Kasztelana niepasteryzowane
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Trener Kurwa z Orlika, ponad połowa piłkarzy z dupy
Pokazali juz co potrafia na ostatich M
Szczerze dla mnie ta reprezentacja jest prawie zerem i nie zdziwi mnie zaden ich wynik. Jesli Lewy i Piatek nie beda grac to kazdy mecz moze byc wtedy 0:0 lub 0:1 bo Milik jebnie nie w ta brame co trzeba
Jak ktos oglądał Czarną Liste to 7 sezon wymiata w porownaniu do wczesniejszych. Polecam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bitek, nie wiem czy przykład Czechów jest dobry, bo tam wszystko tam wygląda od wielu lat w piłce klubowej. Wcześniej Pilzno czy Sparta, a teraz Slavia grają ładna piłkę dla oka. U nas nie ma czegoś takiego jak ładna gra, tylko na jebał pies i wygląda to jak wygląda. dobry dobry większość kadrowiczów na szczęście nie ma już żadnej styczności z Ekstraklasą potrzeba porządnego trenera z zagranicy z autorytetem, który zagoni tych leserów do roboty i wydobędzie choćby minimum potencjału jaki w nich drzemie Francją nie jesteśmy i jeszcze długo nie będziemy, ale stać nas na dużo lepszą grę skoro na orlikach dzieciaki potrafią zagrać kilka podań z klepy, to i chyba reprezentanci mogą? czy błądzę? otóż to +10 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
co ty za szczocha pijesz biczyk ?  ja nie pijam piwa  czasem Baltas Pozdrawiałem Bitosława tą butelką , chciałem go uruchomić swoją obsesją Milika choć teraz to mi bardziej żal tego Zielka aniżeli Arkadio
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biczyk bardzo dobrze napisał a Bitek o Petrescu truje co trenuje jakiś szrot w Rumunii który w ostatnim meczy na Celticu nie potrafi wymienic kilku celnych podań o składnej akcji nie wspominam
rzeczywiście Petrescu to może byc zbawca naszej kadry a chwilę wcześniej ten szrot wypierdolił Celtic z LM błagam, przestań się już kompromitować
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jebane nażelowane lesery z pedalskimi torebkami wszystkie rozumy pozjadali tu trzeba bata i trenera z charakterem i autorytetem u którego trzeba zapierdalać a nie kręcić filmiki na łączy nas piłka nawet normalnie wódki nie umieją się napić po po imprezie wszystko obrzygane  biczyk i jego sąsiad propsują 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|