pierd.. Brzęczka że.. Lewego dobrze w kadrze przygotowal bo pozniej w bundeslidze strzelal bramki.
chciałbym tylko zauważyć że Lewy zaczął strzelać w kadrze po przejściu do bayernu, dobre było jak taki jeden as prywatnie zapytał mnie czy nie uważam że Bayern nam go zmarnuje, bieda umysłowa to nieuleczalna choroba
jeszcze napisz że głupich jest mniej jak mądrzejszych
nie wiem Kera do czego pijesz ale byl tez kiedys taki uzytkownik na T... ch7ba mial nik co za hu... nie szlo go zrozumiec. A jak juz napisales ze zrozumieniem to taka glupote ze z krzesla spadlem. Odnosnie tej tez ze Polska moze zostac mistrzem Europy z panem Brzeczkiem
A tyle co Smuda osiagnal z Widzewem to Twoj Brzeczek moze mu buty czyscic ewentualnie. Tutaj troche moge sie zgodzic jedynie ze akurat w tamtym okresie Widzew mial rzeczywiacie samograjow z charakterem. Ale troche matol jestes od twj trawy widze
pacyf świat nie jest czarno-biały, są jeszcze inne kolory
nikt nie mówi, że mamy grać jak Brazylia i że od razu u Kloppa lewy obrońca będzie wiązał krawaty prawą nogą
ale mamy potencjał ludzki, żeby mecze wybiegać, dorzucając do tego kilkanaście ładnych i składnych akcji w meczu, ba myślę że zalążki jakichś powtarzalnych schematów mogłyby się wkraść
tylko potrzeba kogoś kto to wszystko zawodnikom wytłumaczy poustawia ich prawidłowo na boisku a przede wszystkim zacznie czegokolwiek wymagać
a nie że "macie tu piłkę i sobie pokopcie" i potem wychodzą takie kwiatki, że Lewy krąży jak pojebany w środku pola a Zieliński próbuje zrozumieć o co chodzi w grze na skrzydle
A tyle co Smuda osiagnal z Widzewem to Twoj Brzeczek moze mu buty czyscic ewentualnie. Tutaj troche moge sie zgodzic jedynie ze akurat w tamtym okresie Widzew mial rzeczywiacie samograjow z charakterem. Ale troche matol jestes od twj trawy widze
Brzęczek grał w chujowych klubach, trenował jeszcze bardziej chujowsze, nie rozumiem jego nominacji i nie jest mój