|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Serbowie to sprzedawczyki takie same jak kacapy i granie na nich po @1.3 na wyjeździe to samobójstwo wcale się nie zdziwię jak nie wygrają już praktycznie są bez szans na awans
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Oki 
|
|
|
|
|
|
|
Wg mnie kurs wystawiony oki. Inna sprawa czy to warto dotykać czy nie (nie twierdzę, że tak).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak wygramy z pejsami i słowenią to będziemy losowani na euro z 1 koszyka 
|
|
|
|
|
|
|
Wszystko zależy od meczu Ukraina-Portugalia. Kwestia awansu. Potem to już fifty fifty w bezpośrednim Serbia-Ukr, a nawet ze wskazaniem na Serbów (bo gospodarz).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może i są lepsi Ukry. Ale bez przesady, że taka jakaś wielka różnica między nimi. Czyli wszyscy grali na Ukrainę u siebie z Serbami po @2,8 bo wygląda na to, że to była promocja roku. kursy były takie a nie inne bo Serbia na papierze ma zawodników na pudła na dużych imprezach a minimum ćwierćfinały/półfinały a jak to wychodzi w praktyce to każdy widzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy kolosalne znaczenie dla Serbii, Lukasz...
Nie jestem taki pewien, bo zobacz tabelę. Nawet jak Portugalia dzisiaj przegra, to ma jeszcze punkt nad Serbią, zakładając że ona wygra. Poza tym lepszy H2H od Serbii i do rozegrania mecze z Litwą i Luxem.
W takim razie, Serbia może i chce wygrać, ale czy ma jeszcze wiarę w awans, bo w gruncie rzeczy o to grają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie no nie róbmy sobie jaj, Serbia ma takie szanse na awans jak Polska z Brzęczkiem na mistrzostwo świata 
|
|
|
|
|
|
|
Może i są lepsi Ukry. Ale bez przesady, że taka jakaś wielka różnica między nimi. Czyli wszyscy grali na Ukrainę u siebie z Serbami po @2,8 bo wygląda na to, że to była promocja roku. kursy były takie a nie inne bo Serbia na papierze ma zawodników na pudła na dużych imprezach a minimum ćwierćfinały/półfinały a jak to wychodzi w praktyce to każdy widzi No i dalej mają takich zawodników i taki potencjał i buki na tej podstawie głównie oceniają. No i też trzeba zauważyć kalectwo Litwy bo mówimy tylko o Serbia/Ukraina. Jak na razie Serbia się wywaliła w ważnych meczach z równą Ukrainą i lepszą Portugalią. Z dostarczycielami punktów bez wpadki (mimo słabych statystyk z Lux).
|
|
|
|
|
|
|
Dobra wieczorem wiele się wiele wyjaśni  jak to mówi jaga ciach bajera 
|
|
|
|
|
|
|
Jeśli się mylę to mnie poprawcie. Załóżmy, że Ukraina dziś przegrywa z teoretycznie silniejszą Portugalią. Serbia w pozostałych ogrywa na luzie Lux i Litwę. I zostaje mecz u siebie z Ukrainą. Jeśli Serbia wygra to mają po równo pkt. i Serbia awans.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
owszem mają, tylko potencjał nie gra jakby grał to byśmy Łotyszy składali ośmiopakami a Macedonię pięciopakami  ciach bajera
|
|
|
|
|
|
|
Jeśli się nie mylę to Ukraina-Portugalia mecz o wielkim znaczeniu dla awansu (Serbia/Ukraina)
Akagi awans Portugalii zakładam z góry. Chodzi o parę Serbia/Ukraina.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli się mylę to mnie poprawcie. Załóżmy, że Ukraina dziś przegrywa z teoretycznie silniejszą Portugalią. Serbia w pozostałych ogrywa na luzie Lux i Litwę. I zostaje mecz u siebie z Ukrainą. Jeśli Serbia wygra to mają po równo pkt. i Serbia awans. tia, tylko najpierw muszą wygrać z Ukrami 6-0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sadzisz Lukasz że Serbia wygra u siebie z Ukrainą 6:0?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Łuki chyba jeszcze wypity po weekendzie
|
|
|
|
|
|
|
Ajjj no tak. Nie wiem jak to pomieszałem. Szkoda było czasu na klepanie w klawisze. Byłem świadom, że w dwumeczu muszą być lepszy i znałem wynik z Ukrainy, ale z tyłu głowy mi siedziało, że przy równych pkt. wystarczy wygrać jakimkolwiek stosunkiem z Ukrainą u siebie.
Dobra wszystko w pizdu to całe pisanie.
|
|
|
|
|
|
|
Zeszła jakaś pomyłka  Gdzie Serbia i awans. Tego nawet Tazen by nie rozpisał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zdarza się najlepszym  ps: za golika Ukrów płacą dziś @1.5 pytanie czy nie będzie macania się po jajach i drugiego 0-0 Portugalii zostały mecze z Litwą i Luksemburgiem więc dzisiaj 20 chłopa może sobie przeczłapać spokojnie pełen dystans
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
zdarza się najlepszym  ps: za golika Ukrów płacą dziś @1.5 pytanie czy nie będzie macania się po jajach i drugiego 0-0 Portugalii zostały mecze z Litwą i Luksemburgiem więc dzisiaj 20 chłopa może sobie przeczłapać spokojnie pełen dystans całkiem poprawny tok rozumowania, z jednym jednak będę polemizował.. nie 20 chłopa, tylko jak już to 19...ten dwudziesty, nie...lepiej zabrzmi - ten pierwszy, to Krystek..on ma zupełnie inne postrzeganie rzeczywistości, i zrobi wszystko by strzelić
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|