|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
oprócz tego betssona działa jeszcze u nas jakiś buk bez podatku ? betsafe. ale to jest jakby kopia betssona unibet tam też ktoś grał od nas jak ktoś, bywalca niemieckich dyskotek ten co ma składzik na miotły większy od mojego mieszkania w Syke które wynajmuje na spółkę z kolesiem z Afganistanu itd ale nie mam czasu wymieniac bo ide po wino
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
nie wiadomo Piostar sprawdz czy BKS gra u was bo może coś się z nim stało hazard to nie przelewki ,zawał zbliża się szybciej niż budyń u nastolatka
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
(Czytać głosem Krystyny Czubowny) Jako że nic się nie dzieje, bardzo ciekawy tekst do przeczytania. Hazard, oszukane kobiety, utracone marzenia, skurwysynstwo, do tego piłka
Proszę zarezerwować pół godziny.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
|
|
|
|
|
Pewnie niektórzy zauważyli jak kilka dni temu pytałem o Asianconnect [ asianconnect88.com] i limity na Orbit. Tydzień temu obniżyli mi exposure limit na Orbit do 3000 Euro i mówią, że wszystkie konta na Orbit tak obniżyli, co jest oczywiście kłamstwem. A kilka dni później podnieśli mi prowizję z 3% do 6%  A miało być tak fajnie ... Jednak za fajnie ... A ile u nich wygrałeś? No właśnie zaraz jak podwoili prowizję zleciłem wypłatę całości salda. Co do wypłat nie ma zastrzeżeń, ale tym bardziej dziwi jak lekkomyślnie pozbywają się źródła dochodu, bo przecież oni zarabiają na generowanej prowizji, a nie wtopionej kasie. Po zrobieniu podsumowania wyszło, że przez pół roku wygrałem na Orbit niecałe 5k Euro, co przy ich obrotach na Orbit jest śmieszną kwotą. Nie mówiąc już o obrocie generowanym przez Orbit na Betfair i związanych z tym rabatach w prowizjach. No i trzeba było zmienić brokera, a szkoda, bo z wypłatami w AC [ asianconnect88.com] nie było problemu. A teraz znowu sprawdzanie, weryfikacja, testowanie itd. :/
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
ładnie Ogórek
ponad 20 kafli w 6 msc propsuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BKS po gongu od Piostara się nie podniósł betowiec napisał na mecz.pl równo 150 tys. postów, nikt na to nie zwrócił uwagi, strzelił focha i po cichu opuścił forum
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
BKS taki nie jest Kuraś żeby fochować
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Ciekawe ilu nas tu będzie za 10 lat ? Czołem drużyna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BKS taki nie jest Kuraś żeby fochować no może i nie taki ale wyszło, że bajkopisarz
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
witam Biczuś królu złoty
dziewczyno jak wino uderzasz do głowy
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
żaden bajkopisarz
pisał już jak było
najebał się i namieszał z zakładami
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BKS po gongu od Piostara się nie podniósł betowiec napisał na mecz.pl równo 150 tys. postów, nikt na to nie zwrócił uwagi, strzelił focha i po cichu opuścił forum Nie znam nikogo kto tęskni za betowcem, a BKS niekoniecznie przejmuje się "faktami" Piostara. Najnowsze gówno między tym co się widzi w systemie, a tym co się dzieje na "końcówkach" jest moja najnowsza historia z ofertą na kartę kredytową. Po zalogowaniu na konto nie mam żadnej ekstra oferty a chciałem podwyższyć status karty. Zapytałem na czacie dlaczego nie mam takiej oferty, to pani sprawdziła i stwierdziła, że bonus juz otrzymałem razem z kartą podstawową (co jest prawdą). Po konwersacji na czacie przypomniałem sobie, że widziałem taką ofertę na swoim koncie kilka tygodni temu, a przeciez juz wtedy miałem karte podstawową. Zadzowniłem na infolinię i bum, jakoś inny doradca "nagle" zobaczył tą ofertę  A więc, to że Piostar coś tam widział (lub nie widział) w systemie, nie oznacza, że na "końcówce" nie działy sie inne rzeczy, chocby takie jak utrzymywał BKS. BKS - wracaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam Biczuś królu złoty
dziewczyno jak wino uderzasz do głowy aniele tak wiele dla ciebie bym zrobił 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
witam Biczuś królu złoty
dziewczyno jak wino uderzasz do głowy aniele tak wiele dla ciebie bym zrobił  Bujakiewicz zawsze na propsie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teraz trochę spasiona ale też ją lubię
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
BKS po gongu od Piostara się nie podniósł betowiec napisał na mecz.pl równo 150 tys. postów, nikt na to nie zwrócił uwagi, strzelił focha i po cichu opuścił forum Nie znam nikogo kto tęskni za betowcem, a BKS niekoniecznie przejmuje się "faktami" Piostara. Najnowsze gówno między tym co się widzi w systemie, a tym co się dzieje na "końcówkach" jest moja najnowsza historia z ofertą na kartę kredytową. Po zalogowaniu na konto nie mam żadnej ekstra oferty a chciałem podwyższyć status karty. Zapytałem na czacie dlaczego nie mam takiej oferty, to pani sprawdziła i stwierdziła, że bonus juz otrzymałem razem z kartą podstawową (co jest prawdą). Po konwersacji na czacie przypomniałem sobie, że widziałem taką ofertę na swoim koncie kilka tygodni temu, a przeciez juz wtedy miałem karte podstawową. Zadzowniłem na infolinię i bum, jakoś inny doradca "nagle" zobaczył tą ofertę  A więc, to że Piostar coś tam widział (lub nie widział) w systemie, nie oznacza, że na "końcówce" nie działy sie inne rzeczy, chocby takie jak utrzymywał BKS. BKS - wracaj  już znasz wiele razy robiłem z nim różne interesy i nigdy nie było żadnego problemu
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Beto swój chłop
fakt żyje w swoim świecie
ale nie pamiętam żeby kogoś obraził