|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Aker właśnie chciał zasugerować, że Rafal to miętka faja!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
frajer jesteś i tyle gaylord skamlałeś jak pies jaga jakbyś był tak chory jak jesteś głupi i durny to byś już dawno umarł a moja propozycja z Radomiem jest nadal aktualna więc skoro jesteś taki kozaczek to chętnie się z tobą spotkam ale solo bez kumpli bo nie o to tutaj chodzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poniżył cię i zweryfikował koedyś Laser i tzw. karlażysta a ty go bronisz i dalej w to brniesz niezły jesteś Janusz  Miałem już nie pisać Jaga, ale trzymaj się faktów dzieciaku. Ja byłem gotów Akera spotkać, Aker chciał przyjechać i wiem, że przyjechałby, ale nie wiedział że jestem tak daleko. Ja drobny cfaniaczek wiedziałem, że on nie wie i sobie trochę dworowałem (przepraszam raz jeszcze Aker) i trochę go podpuściłem zanim inni go uświadomili, że idzie w maliny  Ty natomiast sadzisz się, a jak ktoś tupnie nogą to zawiniesz kitę. Źle chłopie trafisz i nie skończy się na netowej napince. Wyluzuj. Ja może Akera lubić nie muszę, ale szanuję. A ciebie ani nie lubię, ani nie szanuję. nie wierzę to co czytam  szanuję juz cię rozkminiłem jeteś taka sama lanca jak on 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aker właśnie chciał zasugerować, że Rafal to miętka faja! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
frajer jesteś i tyle gaylord skamlałeś jak pies jaga jakbyś był tak chory jak jesteś głupi i durny to byś już dawno umarł a moja propozycja z Radomiem jest nadal aktualna więc skoro jesteś taki kozaczek to chętnie się z tobą spotkam ale solo bez kumpli bo nie o to tutaj chodzi daj spokój chłopie nie wygłupiaj się chcesz się ze mną spotkać dawaj na priv i dawsaj do Białego za obsrańcem nie będe jeździł nawet na kilomert
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aker właśnie chciał zasugerować, że Rafal to miętka faja!  będzie znów przepraszał i skamlał że to nie on i żeby go odbanować 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
frajer jesteś i tyle gaylord skamlałeś jak pies jaga jakbyś był tak chory jak jesteś głupi i durny to byś już dawno umarł a moja propozycja z Radomiem jest nadal aktualna więc skoro jesteś taki kozaczek to chętnie się z tobą spotkam ale solo bez kumpli bo nie o to tutaj chodzi daj spokój chłopie nie wygłupiaj się chcesz się ze mną spotkać dawaj na priv i dawsaj do Białego za obsrańcem nie będe jeździł nawet na kilomert no i wszystko jasne cykorze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
laser do akera : ty jesteś pojebany chciałem się z tobą spotkać a obsrałeś zbroję aker do lasera: pierdoilisz dziadzia jak potłuczony w każdym wątku masz zawsze rację i nie dopuszczasz krytyki jak starzy komuniści z sld aker-laser szanuję brak słów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bierz kolegów nawet i 50 aker dawaj do Białego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wszyscy w pizdę z miejsca 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
część których byś zabrał okjazało by się żeby przxybili piątki u nas bo byli na gościnie kilka lat temu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bierz kolegów nawet i 50 aker dawaj do Białego CYKOR ja będziesz miał jaja i będziesz zdolny bez pampersa przyjechać do Radomia to daj znać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zapytaj o hotel na zwierzyńcu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Myślę, że forum oczekuje wyjasnienia dwóch spraw:
Kim jest Monika Kto biegał z węglem po stadionie w Białymstoku Jeszcze sprawe Zenka Pereszczaki chcialem zglosic. Niby mafia wyjasnil, ale on jest strong w sprawie to jego zeznania powinny byc odrzucone
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie będę nurkował po archiwum była tak spina że wyzywaliście się między sobą aker obsrał zbroję i go poniżyłeś a teraz ziom we wspólnej sprawie opierdala mikołaja więc nie będę krytykantem  złapanych dwóch frajerów na gorącym uczynku to dla mnie zaszczyt a co jest w tym i can believe that
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty Jaguś to bąka możesz łapać, bo to twój temat  Jak Jaguś wytłumaczysz mi to "obsranie zbroi" to może jakoś spróbuję wytłumaczyć ci istotę sporu 2 Januszy  Nie jestem dobry w tym fekalnym żargonie, a ty ekspert od łapania gòwien dasz radę na pewno. Różnicę w wyzywaniu z tobą a z Akerem już ci wyjaśniłem. Jeśli nie łapiesz, to twój problem, a nie mój. Nie jestem kumpel ani z tobą, ani z Akerem, ani z większością tego forum. Bliżej znam w zasadzie 3 osoby. Różnica między tobą, a Akerem i tą większością forum jest taka, że z nimi stuknę się kieliszkiem, a z tobą nie. Czy teraz to alkoholowe porównanie rozjaśniło ci sprawę? Powinno być ci łatwiej zrozumieć... Jeśli nie zakumałeś - poddaję się.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty Jaguś to bąka możesz łapać, bo to twój temat  Jak Jaguś wytłumaczysz mi to "obsranie zbroi" to może jakoś spróbuję wytłumaczyć ci istotę sporu 2 Januszy  Nie jestem dobry w tym fekalnym żargonie, a ty ekspert od łapania gòwien dasz radę na pewno. Różnicę w wyzywaniu z tobą a z Akerem już ci wyjaśniłem. Jeśli nie łapiesz, to twój problem, a nie mój. Nie jestem kumpel ani z tobą, ani z Akerem, ani z większością tego forum. Bliżej znam w zasadzie 3 osoby. Różnica między tobą, a Akerem i tą większością forum jest taka, że z nimi stuknę się kieliszkiem, a z tobą nie. Czy teraz to alkoholowe porównanie rozjaśniło ci sprawę? Powinno być ci łatwiej zrozumieć... Jeśli nie zakumałeś - poddaję się. jajkiem się stuknij na wielkanoc  pamięć krótka od nienawiści do przyjaźni cienka granica jesteście obsrańcy siebie warci  hanys jesteś kutwą rok póżniej : hanys wyjdź po mnie na lotnisko w katowicach nie ważne co pisałem wcześniej ważne że dziś liżemy się po jajach 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|