|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podaj @akagi co tam z Indonezji warto zagrać, mam dosyć niewygodny dostęp do netu Sorry, byłem zapalić na zewnątrz. Badak m.in. Fortuna wycofała. Na Persipurę trochę za wysoki kurs jak na cele o które walczą drużyny. Nie gram tej Indonezji, bo nie jestem pewny. A temat tylko podałem, bo widzę że inwestorzy są napaleni, zeby wygrać już  .
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Quinc, ciepłe kule bankowo, przecież z tymi losowaniami zawsze były jaja, kiedyś nawet powtarzali, bo jakaś para była zła.
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Każdy gra jak chce,ja teraz w ten sposób.Wymogla to sytuacja z bukami,i ich limitami. Toć ja nie neguję sposobu gry 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Quinc, ciepłe kule bankowo, przecież z tymi losowaniami zawsze były jaja, kiedyś nawet powtarzali, bo jakaś para była zła. Ktoś musi narodowy wypełnić. Przecież przy całym szacunku nie Miedź z Tychami
|
|
|
|
|
|
|
Niezorientowanym,przypominam wiek @basiury gruby over 50lat Ale jak się trzyma. I to sama natura.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Niezorientowanym,przypominam wiek @basiury gruby over 50lat Ale jak się trzyma. I to sama natura. Nafta konserwuje.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Quinc, ciepłe kule bankowo, przecież z tymi losowaniami zawsze były jaja, kiedyś nawet powtarzali, bo jakaś para była zła. Ktoś musi narodowy wypełnić. Przecież przy całym szacunku nie Miedź z Tychami Jasna sprawa.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Niezorientowanym,przypominam wiek @basiury gruby over 50lat Ale jak się trzyma. I to sama natura. Basiura w lutym przy -8 zbiera że swojego ogródka świeży lubczyk i seler z korzeniem.
|
|
|
|
|
|
|
Niezorientowanym,przypominam wiek @basiury gruby over 50lat Ale jak się trzyma. I to sama natura. Basiura w lutym przy -8 zbiera że swojego ogródka świeży lubczyk i seler z korzeniem. Nie używając w dodatku, jakichkolwiek narzędzi
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Podaj @akagi co tam z Indonezji warto zagrać, mam dosyć niewygodny dostęp do netu Sorry, byłem zapalić na zewnątrz. Badak m.in. Fortuna wycofała. Na Persipurę trochę za wysoki kurs jak na cele o które walczą drużyny. Nie gram tej Indonezji, bo nie jestem pewny. A temat tylko podałem, bo widzę że inwestorzy są napaleni, zeby wygrać już  . W razie wtopy będą zwroty?  wziąłem Badak po złoty 1,96 nie grałem dawno więc na przetarcie poszło od fachowca  Co to się porobiło na forumie, krwawa jatka w porze nocno - porannej... wiązki kosmicznej broni oślepiają, userzy się okopują po 2 stronach barykady 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakiś Ukrainiec napisał:
"FC Dynamo Kyiv is dead team now also without: S. Sydorchuk (M 14/0), A. Shabanov (D 12/1), B. Verbiè (M 12/6), M. Burda (D 7/0) and doubtful: V. Mykolenko (D 14/1), V. Shepelev (M 12/0)"
@akagi - czy to coś zmienia w Twoich typowaniach z Europa League?.. czy teraz już może lepiej odpuścić? I co? Jakiś Ukrainiec napisał, a kursy w zasadzie stoją? Po takim newsie praktycznie nikt nie reaguje? A tak poza tym, nie gram dzisiaj LE, a to co podałem wynika tylko z analizy tabel, co może uczynić każdy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, Zgodnie z obietnicą podaje typa: ROSENBORG (dla miej odważnych X2) Korzystając z okazji że tu jestem chciałem jeszcze napisać że w 100% podpisuję się pod tym co napisał Laser. Zresztą już wyrażałem tutaj swoje poparcie parę miesięcy temu gdy ten temat był poruszany mimo naszej "ostrej" różnicy zdań. Laserowi należy oddać że jako nieliczny na tym forum posiada jaja i nie boi się ich użyć  w przeciwieństwie do tych bezjajecznych typu beto czy mafia.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Laser ma jaja a poleca komuś robić laskę Bardzo ciekawe Pierdole jego opinie o innych A sprawa tyczyla sie Beta i Pacyfka . I to oni powinni sie wypowiadać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Laser ma jaja a poleca komuś robić laskę Bardzo ciekawe Pierdole jego opinie o innych A sprawa tyczyla sie Beta i Pacyfka . I to oni powinni sie wypowiadać z tego co czytałem to Tobie poleca zrobić komuś laskę a w tym jaja mu nie przeszkadzają 
|
|
|
|
|
|
|
Jeszcze @mafia oberwał rykoszetem.
|
|
|
|
|
|
|
Podrzuć , któryś popcorn,bo chyba się przyda
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
no nic, dyskusje o typach na zdarzenia sportowe chyba trza zamknac na jakis czas, za godzine hokej to ja sobie w spokoju i samotnosci poboksuje w odpowiednim temacie jak szeryf Rafal przykazal
|
|
|
|
|
|
|
Podrzuć , któryś popcorn,bo chyba się przyda Przepraszm, czy to miejsce obok jest wolne? Mam popcorn 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Laser ma jaja a poleca komuś robić laskę Bardzo ciekawe Pierdole jego opinie o innych A sprawa tyczyla sie Beta i Pacyfka . I to oni powinni sie wypowiadać z tego co czytałem to Tobie poleca zrobić komuś laskę a w tym jaja mu nie przeszkadzają  ciekawy czy byłby taki odważny powiedzieć to komuś w twarz ? ja się do jego poziomu nie zniżę i nie powiem co ma robić na budowie z abzestem
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|