Sensei, a nie spadło Ci nic na stopę jak się najebałeś tymi Warkami?
Na początku myślałem że w nocy przez sen całej pary nogą uderzylem w sciane , ale coś mi nie grało jak ból opuszczał w ciągu dnia i nie było żadnych siniaków
@fechu,dzieki za słowo.Niektórym sie wydaje,że zawsze będą młodzi,zadna choroba ich nie dotknie,i kazdą głupotę można napisać bez reakcji innych.Niestety zycie zweryfikuje to szybciutko.
Taka jest prawda.
Mam nadzieję, że burbon w końcu zrozumie, że prawdziwy rosół trzeba zrobić na kaczuszce lub kurce, a nie non stop na kostce rosołowej popierdala i myśli, że wielki kucharz z niego.
@fechu,dzieki za słowo.Niektórym sie wydaje,że zawsze będą młodzi,zadna choroba ich nie dotknie,i kazdą głupotę można napisać bez reakcji innych.Niestety zycie zweryfikuje to szybciutko.
nie wiem co cie ugryzlo ale jak szukasz dymu to ze mna nie znajdziesz szkoda mi energii na takie rzeczy
Dziękuję Wam (burbon, Warren oraz Łukasz) za słowa poparcia.
Mam nadzieję, że zmotywuje to moderację do pozytywnego rozpatrzenia mojej prośby.
Bo nie wiem co ma na celu danie mi takiego limitu. Dzięki temu nie mogę brać udziału czynnie w dyskusji a co za tym idzie brak możliwości udzielania się na forum na bieżąco. Dłuższe posty brały się też z wcześniejszego 30-minutowego limitu, ponieważ jak logika wskazuje w szczególnie weekendowych okresach miała miejsca większa złożoność wątków ze względu dość rzeczywistego - odbywające się zdarzenia sportowe. A ja tak samo chciałbym wypowiadać się po jednym zdaniu w luźny sposób jak inni.
Także czekam na decyzję w którym mam nadzieję zostaną wzięte pod uwagę me argumenty oraz poparcie użytkowników. Niechaj zadecyduje rozsądek który uszanuję w jakiejkolwiek postaci.
http://weszlo.com/2020/01/08/merveille-dziekujemy/ z tego co pamiętam Stanowski razem z nim sprowadził kolegę, trochę bardziej dla towarzystwa tego Fundambu ale też grał w KTSie. Ktoś wie co się z nim stało ?
http://weszlo.com/2020/01/08/merveille-dziekujemy/ z tego co pamiętam Stanowski razem z nim sprowadził kolegę, trochę bardziej dla towarzystwa tego Fundambu ale też grał w KTSie. Ktoś wie co się z nim stało ?