|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Użycie w poście "Borini" kwalifikuje to jednoznacznie w okolice - szydera, kpina, zmylileś mnie.
Ten Lubomir to trochę nie grał przez urazy, a tu trzeba gościa na już
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Użycie w poście "Borini" kwalifikuje to jednoznacznie w okolice - szydera, kpina, zmylileś mnie.
Ten Lubomir to trochę nie grał przez urazy, a tu trzeba gościa na już No on właśnie ma wracać po kontuzji. Wypożyczenie, więc Wisła nie ma wiele do stracenia. Wyjaśniając tego Boriniego...pisałem o jego odejściu, a to jedna z lepszych rzeczy jakie się Milanowi przydarzyły w ostatnim czasie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten Lubomir to trochę nie grał przez urazy, a tu trzeba gościa na już No on właśnie ma wracać po kontuzji. Wypożyczenie, więc Wisła nie ma wiele do stracenia. Wyjaśniając tego Boriniego...pisałem o jego odejściu, a to jedna z lepszych rzeczy jakie się Milanowi przydarzyły w ostatnim czasie Ostatni czas w Milanie to nie jest okres na wskazywanie dobrych pilkarzy (Z wyjatkami moze 2-3)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten Lubomir to trochę nie grał przez urazy, a tu trzeba gościa na już No on właśnie ma wracać po kontuzji. Wypożyczenie, więc Wisła nie ma wiele do stracenia. Wyjaśniając tego Boriniego...pisałem o jego odejściu, a to jedna z lepszych rzeczy jakie się Milanowi przydarzyły w ostatnim czasie Ostatni czas w Milanie to nie jest okres na wskazywanie dobrych pilkarzy (Z wyjatkami moze 2-3) Ale niestety niedługo będziecie piłkarza przez duże P 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten Lubomir to trochę nie grał przez urazy, a tu trzeba gościa na już No on właśnie ma wracać po kontuzji. Wypożyczenie, więc Wisła nie ma wiele do stracenia. Wyjaśniając tego Boriniego...pisałem o jego odejściu, a to jedna z lepszych rzeczy jakie się Milanowi przydarzyły w ostatnim czasie Ostatni czas w Milanie to nie jest okres na wskazywanie dobrych pilkarzy (Z wyjatkami moze 2-3) Ale niestety niedługo będziecie piłkarza przez duże P  I Curva Sud zostanie z przyśpiewką jak Himilsbach z angielskim
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
A tak swoją drogą jakie są dowody, ze Gator to wasz ulubiony kolega Benek? bo kurwa, każdy jest Neganem, tylko nie każdy macha Lucille
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I Curva Sud zostanie z przyśpiewką jak Himilsbach z angielskim a oni niech se tam wrzeszczą co chcą
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Akhu czy over 3,5 w jutrzejszym szlagierze serie A to jest typ: a) bardzo dobry b) burbon by się go nie powstydził c) możesz już Biały wydawać wygraną siekę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A tak swoją drogą jakie są dowody, ze Gator to wasz ulubiony kolega Benek? bo kurwa, każdy jest Neganem, tylko nie każdy macha Lucille 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu czy over 3,5 w jutrzejszym szlagierze serie A to jest typ: a) bardzo dobry b) burbon by się go nie powstydził c) możesz już Biały wydawać wygraną siekę Są jeszcze jakieś inne ukryte opcje?
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Akhu czy over 3,5 w jutrzejszym szlagierze serie A to jest typ: a) bardzo dobry b) burbon by się go nie powstydził c) możesz już Biały wydawać wygraną siekę Są jeszcze jakieś inne ukryte opcje? czas ci się kończy na odpowiedź a ty w jakieś dyskusje się wdajesz Gdyby były jakieś możliwe inne rozwiązania to bym podał
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
do dobra masz ukrytą d) ty Biały jesteś tak zatrądzony że bedzię 0-0 po bezbarwnym
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu czy over 3,5 w jutrzejszym szlagierze serie A to jest typ: a) bardzo dobry b) burbon by się go nie powstydził c) możesz już Biały wydawać wygraną siekę Są jeszcze jakieś inne ukryte opcje? czas ci się kończy na odpowiedź a ty w jakieś dyskusje się wdajesz Gdyby były jakieś możliwe inne rozwiązania to bym podał ok, no to b) (jak nie wiesz, strzelaj w b)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sensei kto beknie za to przypadkowe zestrzelenie samolotu? Iran strzelał niby, chyba że to akcja wywiadu USA. Bądź co bądź Iran ma przejebane jak sam skurwysyński skurwysynek:) Przecież nikt nie zaprzecza, że on już wykonywał manewr zawracania. Nie wierzę, że kiedykolwiek dowiemy się jak było naprawdę, ale jakoś nie klei mi się ta hamerykańska wersja, że Iran odpalił rakietę, cwany pilot zauważył ją w locie i dlatego próbował spierdolić przed nią wracając na lotnisko. Rakieta i ten manewr zawracania jakoś od razu kłócą się logicznie P.S. Na dzisiaj tylko rożne w Sheffield 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
do dobra masz ukrytą d) ty Biały jesteś tak zatrądzony że bedzię 0-0 po bezbarwnym eee nieee to na pewno nie Cagliari strzeli coś na bank 
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
w meczu z udziałem Milanu to over 3,5 strzała bym się bał pograć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
siatka
Egipt, Niderlandy, Bułgaria
piłka
Torino, Barca DNB
zobaczymy co z tego wyjdzie Szok pierwszy raz widzę coś takiego Wszystko odwrotnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
OM D(o) N(ot) Be(t) Allezzzzzz
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
do dobra masz ukrytą d) ty Biały jesteś tak zatrądzony że bedzię 0-0 po bezbarwnym 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Goztepe da gol, kusi kurwa, kusi @2,10
|
|