CZESC. Nie wiem czy coś tu się stało z konfiguracją forum, ale jak na tel wchodzę w wiadomosci prywatne i.próbuje wpisywać tekst, to rozszerzające się okienko zakrywa przycisk Wyślij. Dlatego mogę tylko tu napisać, bo przycisk.Wyślij jest po lewej stronie.
Valverde podeslij ma priv adres na który mam wysłać Jacka. To zapijac smutek przynajmniej będzie czym
mam to samo, myślałem że coś z moim telefonem. Trzeba wejść na pełny ekran odpowiedzi
Trzeba wcisnąć np szybka odpowiedź z posta powyżej jak już znikną przyciski wszystko wraca
Nie no lekka kompromitacja @haczyka. Niech mi ktoś wytłumaczy po chłopsku co ma obecna sytuacja (jakakolwiek by nie była) skarbnika do zlecenia wypłaty z kupki hajsu konkursowego? Przecież to się naciska guzik z napisem przelew i się robi przelew? Ile trwa? 30 sekund? Nie jestem w stanie zrozumieć. Innego wytłumaczenia nie ma niż to, że hajs z kupki spierdolił? W zasadzie post haczyka o tym świadczy.
Cytuję post:
"Wszystko zostanie uregulowane. Nie chcę się tłumaczyć, ale nie siej fermentu. Są różne sytuacje w życiu, które dają po mordzie, taka jest u mnie w tym momencie. Na tym skończę."
Też mi się tak wydawało.
Jakbym nie miał, to bym dziecku ze skarbonki zabrał, krechę w wondze, vivusie, czy innym bocianie zrobił - sprawa jest bardziej honorowa niż pieniężna ;