Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#7425309 09/01/2020 10:35
W
Fundator
Fundator
W Offline
Bawi się w to ktoś ?
Jakieś sprawdzone buki ?
Na razie pogrywałem w Spreadex [asianconnect88.com] i SportingIndex, ale obie dostępne tylko w UK. Jak ktoś ma dostęp to ta pierwsza ma fajne promo dla nowych
Jeszcze znalazłem bazowane w Irlandii i dostępne dla Polaków starsspreads.com i sportsspread.com.
Z tymże o tym drugim znalazłem jakieś niepochlebne opinie.
Jak ktoś ma jakieś doświadczenie to dawać

Bonus: Unibet
W
Fundator
Fundator
W Offline
Przetestowałem to Starspreads [asianconnect88.com] ze względu na promocję dla nowych, refundują pierwszy depozyt do 150 euro w razie minusa. Można się po niego zgłosić w ciągu miesiąca od otwarcia konta.
Akcja była szybka,w piątek wpłaciłem, w weekend przewaliłem,w niedziele zrobili zwrot i dzisiaj już wypłacili. Support błyskawiczny.
Na minus to słaba oferta w porównaniu ze Spreadexem [asianconnect88.com] i sportingodds, no i wpłaty/wypłaty tylko poprzez konto bankowe (karty chwilowo w zawieszeniu, e-portfeli raczej nie obsługują ). No ale dla tej oferty powitalnej to na pewno warto skorzystać.

Wujas
Wujas
Originally Posted by wHiTe_StAr
Przetestowałem to Starspreads [asianconnect88.com] ze względu na promocję dla nowych, refundują pierwszy depozyt do 150 euro w razie minusa. Można się po niego zgłosić w ciągu miesiąca od otwarcia konta.
Akcja była szybka,w piątek wpłaciłem, w weekend przewaliłem,w niedziele zrobili zwrot i dzisiaj już wypłacili. Support błyskawiczny.
Na minus to słaba oferta w porównaniu ze Spreadexem [asianconnect88.com] i sportingodds, no i wpłaty/wypłaty tylko poprzez konto bankowe (karty chwilowo w zawieszeniu, e-portfeli raczej nie obsługują ). No ale dla tej oferty powitalnej to na pewno warto skorzystać.

Witam,
jakiego rzędu limity u nich występują na zakłady live ? Jaką dyscyplinę grałeś jeżeli można wiedzieć.

W
Fundator
Fundator
W Offline
ja gram piłkę tylko, o limitach nie wiem, ale na live to i tak niewiele zdarzeń oferują

L
stranger
stranger
L Offline
Może ktoś w skrócie wyjaśnić na czym polega spread betting?

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, Akhu, 11kera11, ElNinho[mmdea], betowiec, forty), 1,772 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,272
Posty5,827,407
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025