|
|
Fundator
|
|
Fundator
Bawi się w to ktoś ? Jakieś sprawdzone buki ? Na razie pogrywałem w Spreadex [ asianconnect88.com] i SportingIndex, ale obie dostępne tylko w UK. Jak ktoś ma dostęp to ta pierwsza ma fajne promo dla nowych Jeszcze znalazłem bazowane w Irlandii i dostępne dla Polaków starsspreads.com i sportsspread.com. Z tymże o tym drugim znalazłem jakieś niepochlebne opinie. Jak ktoś ma jakieś doświadczenie to dawać
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Przetestowałem to Starspreads [ asianconnect88.com] ze względu na promocję dla nowych, refundują pierwszy depozyt do 150 euro w razie minusa. Można się po niego zgłosić w ciągu miesiąca od otwarcia konta. Akcja była szybka,w piątek wpłaciłem, w weekend przewaliłem,w niedziele zrobili zwrot i dzisiaj już wypłacili. Support błyskawiczny. Na minus to słaba oferta w porównaniu ze Spreadexem [ asianconnect88.com] i sportingodds, no i wpłaty/wypłaty tylko poprzez konto bankowe (karty chwilowo w zawieszeniu, e-portfeli raczej nie obsługują ). No ale dla tej oferty powitalnej to na pewno warto skorzystać.
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Przetestowałem to Starspreads [ asianconnect88.com] ze względu na promocję dla nowych, refundują pierwszy depozyt do 150 euro w razie minusa. Można się po niego zgłosić w ciągu miesiąca od otwarcia konta. Akcja była szybka,w piątek wpłaciłem, w weekend przewaliłem,w niedziele zrobili zwrot i dzisiaj już wypłacili. Support błyskawiczny. Na minus to słaba oferta w porównaniu ze Spreadexem [ asianconnect88.com] i sportingodds, no i wpłaty/wypłaty tylko poprzez konto bankowe (karty chwilowo w zawieszeniu, e-portfeli raczej nie obsługują ). No ale dla tej oferty powitalnej to na pewno warto skorzystać. Witam, jakiego rzędu limity u nich występują na zakłady live ? Jaką dyscyplinę grałeś jeżeli można wiedzieć.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
ja gram piłkę tylko, o limitach nie wiem, ale na live to i tak niewiele zdarzeń oferują
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Może ktoś w skrócie wyjaśnić na czym polega spread betting?
|
|
|
Link skopiowany do schowka