Czy mogę wnioskować o zwiększenie liczby postów, obecnie 1/h :/
nie wiem czy wniosek, osoby która chce od buka wypłacać pieniądze na konto bankowe, przejdzie... ewentualnie 1000 pln wpłaty na wskazaną fundację mającą pod opieką chore dzieci. może to pomoże, a może nie, niestety nie wiem
Vincenta mejweni chyba wkręcili do fortuny,a ten nowinki transferowe to tak dla niepoznaki. Kazali mu po prostu całą ofertę na foruma wkleić. Teraz będzie nam przy weekendzie wklejał kupony co on to nie pograł w fortunie, "za swoje " oczywiście... Niech no się Piostar tylko dowie...
Vincenta mejweni chyba wkręcili do fortuny,a ten nowinki transferowe to tak dla niepoznaki. Kazali mu po prostu całą ofertę na foruma wkleić. Teraz będzie nam przy weekendzie wklejał kupony co on to nie pograł w fortunie, "za swoje " oczywiście... Niech no się Piostar tylko dowie...
Carlitos podpisał na 3,5 roku z Panatą, ale oczywiście na wiosnę grać nie będzie mógł.
"Bardzo się cieszę z dołączenia do Panathinaikosu. Szybko zrozumiałem, że klub ma plan rozwoju, a ja chce być jego częścią. Powiedziałem agentowi, że nie jestem zainteresowany innymi opcjami. Chciałem, by zrobił wszystko co możliwe, bym został graczem Panathinaikosu - stwierdził Hiszpan po podpisaniu umowy."