Rzecznik prasowy UEFA w rozmowie z Goal.com uspokaja i uważa, że mistrzostwa Europy odbędą się zgodnie z planem. - Na razie nie ma powodu, aby zmienić harmonogram Euro 2020. UEFA kontaktuje się z odpowiednimi władzami międzynarodowymi i lokalnymi w sprawie rozwoju koronawirusa - powiedział. - Żadne stowarzyszenia krajowe nie poprosiły o odroczenie turnieju
Jednocześnie ta sama Uefa miała prosić Inter Mediolan oraz AS Roma, żeby same się wycofały z Ligi Europy. Miałoby to pomóc w dokończeniu rozgrywek i ułatwić sprawę samej Europejskiej Unii Piłkarskiej. Oba kluby miały propozycję odrzucić.
Walter Hoffer zakończył sezon w skokach narciarskich jednocześnie potwierdzając zakończenie RAW Air którego wyniki obecne wyniki są ostateczne. Co oznacza zwycięstwo Kamila Stocha
zeby było śmieszniej poszczególne kadry narodowe jeszcze nie wiedzą o tej decyzji udając sie na skocznię gdzie za godzinę miała sie rozpocząć seria próbna. Cyrk
Trzech zawodników jednego z klubów Premier League zostało przebadanych na obecność koronawirusa po wykazaniu charakterystycznych dla niego objawów - informuje "The Telegraph". Nazwy klubu nie podano, żeby nie siać paniki.
Trzech zawodników jednego z klubów Premier League zostało przebadanych na obecność koronawirusa po wykazaniu charakterystycznych dla niego objawów - informuje "The Telegraph". Nazwy klubu nie podano, żeby nie siać paniki.
Podobno Lisy. Do tego Ricardo Pereira koniec sezonu przez kontuzję kolana a Maddison coś z łydką.
Tak się zastanawiam nad jutrzejszym meczem w Łodzi. Górnik razem z ŁKS, to zdecydowanie najsłabsze drużyny "wyjazdowe", ale chodzi mi o coś innego.
Po dzisiejszych decyzjach PZPN-u, ŁKS chyba zdaje sobie sprawę, że już tej Ekstraklasy nie będzie w stanie obronić, i to może już tkwić u nich w środku. Dodając do tego brak presji kibiców na stadionie podczas meczu, wygrana Górnika jawi się tak jakoś bardziej prawdopodobna.
Witam. Mam kumpla który jeździ na busie po Europie i odmówił wyjazdu do Włoch. Straszył że to zwolnią ale w końcu jakiś Ukrainiec pojechał. Na formie też trzeba zarząd zabrać odnośnie typerka. Zarzad trzeba zebrac z przewodniczacym modem Whitem odnosnie dalszego sezonu Typerka. Moja propozycja jest taka zeby anulowac wyniki. Moze byc nie obiektywna bo mam zakladzik z Quincem ktory odjechal niczym Liv w lidze. Oczywiscie zartuje, powinna zostac tabela z ostatniej zagrania rundy . Pozdrawiam