"Dorwaliśmy też Maćka Gajosa, ale nie chciał rozmawiać, bo jest właśnie z dzieckiem na zakupach. To dobra okazja, by przypomnieć: panowie, jeśli możecie, zostańcie w domu. Im mniej ludzi na ulicach, tym wirusowi trudniej."
Co nie zmienia faktu Quinc że chyba niemiecka służba zdrowia najlepiej przygotowana
Też tak myślałem a wczoraj czytałem jakiś artykuł, że mają mega problemy w służbie zdrowia. A do domu zwalniają ludzi z rakiem. Ale nie wiem gdzie prawda.
Mogliby porozstawiac takie dozwoniki z żelem, jak są w miejscach publicznych, ale w Polsce pewnie Burbon przyszedłby ze słoikiem i cały wypsikał do domu!
Kierwa skąd Wy macie te rewelacje o wojsku. Póki co była konferencja Błaszczaka (tfu) z dowódcami. Ale co postanowili to chyba nie wiadomo.
Obsługuję jednostkę wojskową, rano byłem i otrzymałem taką super hiper tajną informację A jak ja ją otrzymałem to znaczy, że rodziny wyższych stopniem też dawno wiedzą. Przed chwilą wróciłem do firmy, i się dowiedziałem, że większość w firmie już o tym też wie wszyscy pracownicy z okolic Poznania pytają się co będzie jak zamkną miasto i nie będzie można wjechać w poniedziałek i dotrzeć do pracy. Mąż jednej z pracownic jest lekarzem, ale pracuje tylko prywatnie, rano go " zaprosili " do jednostki na 2 tygodnie bez możliwości odmówienia.
poważnie wszyscy którzy tylko mogli, zostali wezwani do jednostki w której byłem, podobno we wszystkich jednostkach to samo. wygląda na to, że faktycznie szykują się na stan wyjątkowy.
I nie chodzi o sianie paniki, tylko wygląda na to, że szykują się na poważnie, bo chyba wszyscy zdaja sobie sprawę, że jak wojsko się mobilizuje to już raczej na grubą akcję, a nie żeby sobie pochlać w koszarach:)
Mogliby porozstawiac takie dozwoniki z żelem, jak są w miejscach publicznych, ale w Polsce pewnie Burbon przyszedłby ze słoikiem i cały wypsikał do domu!
akagi badz powazny, to co piszesz to wszystko kwestie finansow a jednak zycie ludzi chyba wazniejsze
Napisałem o tym w pierwszym zdaniu, to nie szukaj kwadratowych...
problemem na chwile obecna jest zdrowie i zycie ludzi, reszta to bzdury
wlasnie wrocilem ze sklepu z normalnych zakupow i przedstawiam wiadomosci z frontu w szczecinie:
- ludzi dosc sporo jednak jakiegos szalu zakupowego nie widac, na polkach w wiekszosci to co zwykle - pusto bylo jedynie w dziale z kaszami, ryzami i tego typu zarciem ale juz stala dziewczyna z cala paleta gotowa do rozladowania wiec jak widac sklepy dzialaja preznie - SRAJTASMA BYLA W SPORYCH ILOSCIACH - jak u kogos brakuje to wpadajcie do szczecina po zapasy
master wez juz zostaw moze burbona bo ja go ciagle zaczepiam, teraz ty
ciekawe jak by się Akhu odnalazł w obecnym kształcie quasi, relacje/ fotki ze sklepów, opinie celebrytów, tajne wiadomości od znajomych nt przyszłości kraju
master wez juz zostaw moze burbona bo ja go ciagle zaczepiam, teraz ty