muchinio Tobie wybaczam ty zawsze bardziej humanista byles niz scisly
fakt, ale troche juz sam siebie kaleka komputerowym zaczalem nazywac jak nawet Pacyfek czy Burbon sie nauczyl. Gotowanie tez mi sie abstrakcja wydawalo poki za granice nie wyjechalem. A okazalo sie ze nie jest takie ciezkie. Oczywiscie nie jestem jakims " masteren" ale zupe zageszcze, smietane zahartuje itp
Matematyka byla fajna poki geometria nie wjechala. Pozniej jeszcze ciekawy byl pamietam rachunek prawdobodobienstwa ale w wielce z psem nie pomogl. Ale prawda ze bardziej lubilem historie, Polski I geografie. Z geografii nawet mature mam. Kiedys czytalem ze Quincy nie ogarnia geografii, jak cos to pisz. Pamietam jakis dziwnych nazw chmur sie uczylem typu Sinuosoidy, Comumnobisy itp
muchinio to wkleić nie jako zwykły post ale jak wklejasz filmik, ta ikonka z ekranikiem (5 od lewej) -> wstaw youtube -> i tam wklejasz ten kod FE-ujCwp6Y8
muchinio to wkleić nie jako zwykły post ale jak wklejasz filmik, ta ikonka z ekranikiem (5 od lewej) -> wstaw youtube -> i tam wklejasz ten kod FE-ujCwp6Y8
nie mam czegos takiego w tel. Dzieki za checi ale odpuszcze chyba. Czasem felieton napisze jak bedzie went...
Matematyka byla fajna poki geometria nie wjechala. Pozniej jeszcze ciekawy byl pamietam rachunek prawdobodobienstwa ale w wielce z psem nie pomogl. Ale prawda ze bardziej lubilem historie, Polski I geografie. Z geografii nawet mature mam. Kiedys czytalem ze Quincy nie ogarnia geografii, jak cos to pisz. Pamietam jakis dziwnych nazw chmur sie uczylem typu Sinuosoidy, Comumnobisy itp
Coś Ci się pojebało Kolego. Z geografii jestem mistrz.
1 i 2 dobrze ale dalej musisz przejść do pełnego ekranu odpowiedzi żeby widziec takie cos tam klikasz w ten ekranik, 5 ikonka od lewej i wybierasz youtube i tam wklejasz kod