|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
A sory, to pewnie przez czerwona za niesportowane zachowanie. Trzeba sie Irka dopytac co tam odwalil
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
Irek w końcu się ujawnił  Przecież na taką 4 ligę, jest jeden korespondent w gazecie. Swego czasu W Dzienniku polskim, pamiętam, Jerzy Zaborski cały region Irkowy objeżdżał.  no ale w sumie kogo interesuje 4 liga poza kopaczami
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
To ja też się pochwalę że miałem swoje 5 minut w mediach. W trampkarzach z moim osiedlowym klubem graliśmy na wyjeździe na Garbarni i jak wiązałem buta przed meczem to mi jakiś kolo zdjęcie zrobił. I bach jakiś czas później trener przynosi Rzeczpospolitą a tam artykuł o jakimś upadku szkółki Garbarni czy coś takiego okraszone fotką z moją osobą. Sodówka trochę uderzyła i niestety kariera nie potoczyła się zgodnie z potencjałem
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Irek w końcu się ujawnił  Przecież na taką 4 ligę, jest jeden korespondent w gazecie. Swego czasu W Dzienniku polskim, pamiętam, Jerzy Zaborski cały region Irkowy objeżdżał.  no ale w sumie kogo interesuje 4 liga poza kopaczami jeszcze rodziny kopaczy, a tak na serio to tak samo to wygląda w przykładowym Plocku czy innych Gliwicach, poziom aż tak bardzo nie ma znaczenia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A sory, to pewnie przez czerwona za niesportowane zachowanie. Trzeba sie Irka dopytac co tam odwalil Możliwe że było to "A weź pan spierdalaj" I wtedy klocki się układają
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
A sory, to pewnie przez czerwona za niesportowane zachowanie. Trzeba sie Irka dopytac co tam odwalil Możliwe że było to "A weź pan spierdalaj" I wtedy klocki się układają Ponoć Irek podrzedł do niego i powiedział: "Słyszał, że robisz najlepszy rosół z kostki rosołowej", a ten mu z bani zasadził.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
albo sobie przypomniał że mu rosół pyrka na garze i trzeba się szybko zawijać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ja też się pochwalę że miałem swoje 5 minut w mediach. W trampkarzach z moim osiedlowym klubem graliśmy na wyjeździe na Garbarni i jak wiązałem buta przed meczem to mi jakiś kolo zdjęcie zrobił. I bach jakiś czas później trener przynosi Rzeczpospolitą a tam artykuł o jakimś upadku szkółki Garbarni czy coś takiego okraszone fotką z moją osobą. Sodówka trochę uderzyła i niestety kariera nie potoczyła się zgodnie z potencjałem Było blisko, dziś pewnie jakieś Napoli stałoby otworem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o i Kolasa też grał w tym meczu Vinc świetne cytowanko, Dzięki Elity potrafią docenić
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Irek w końcu się ujawnił  Przecież na taką 4 ligę, jest jeden korespondent w gazecie. Swego czasu W Dzienniku polskim, pamiętam, Jerzy Zaborski cały region Irkowy objeżdżał.  Dokładnie tak było jak pisze fechu i haczyk  Od wielkiego dzwonu ktoś przyjeżdżał a tak to info od trenera czy kierownika. Pan Zaborski kiedyś jak był to narobił miliony fotek. Później te fotki wklejał przez długi czas do opisów. A odnośnie owacji...rzeczywiście była  Schodziłem a ludzie zaczęli wstawać i bić brawa. Takie momenty zostają na zawsze  Po tym meczu mi się włączyło że skoro dało się przeskoczyć z B-klasy do 4 ligi prawie bezboleśnie to dam radę i z 4 do 1. Niestety nie dałem ale nie ma co żałować 
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
swoją drogą autorzy relacji z tych meczów przeszli do internetu chyba i piszą relacje live dla flashscora
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
To ja też się pochwalę że miałem swoje 5 minut w mediach. W trampkarzach z moim osiedlowym klubem graliśmy na wyjeździe na Garbarni i jak wiązałem buta przed meczem to mi jakiś kolo zdjęcie zrobił. I bach jakiś czas później trener przynosi Rzeczpospolitą a tam artykuł o jakimś upadku szkółki Garbarni czy coś takiego okraszone fotką z moją osobą. Sodówka trochę uderzyła i niestety kariera nie potoczyła się zgodnie z potencjałem Było blisko, dziś pewnie jakieś Napoli stałoby otworem jak wiekszosc wtedy mlodziezy zamiast skupic sie na treningach zaczelo sie zabawowe zycie, chodzenie na dyskoteki, picie alco, doszlo jeszcze zerwanie wiazadla. Pamietam fajna anegdotke z Lewym jak po meczu chyba Znicza jechali na zabawe I mowil koledzy do Lewego " Ty nie bedziesz, z Ciebie jeszcze moze cos bedzie"
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Irek w końcu się ujawnił  Przecież na taką 4 ligę, jest jeden korespondent w gazecie. Swego czasu W Dzienniku polskim, pamiętam, Jerzy Zaborski cały region Irkowy objeżdżał.  Dokładnie tak było jak pisze fechu i haczyk  Od wielkiego dzwonu ktoś przyjeżdżał a tak to info od trenera czy kierownika. Pan Zaborski kiedyś jak był to narobił miliony fotek. Później te fotki wklejał przez długi czas do opisów. A odnośnie owacji...rzeczywiście była  Schodziłem a ludzie zaczęli wstawać i bić brawa. Takie momenty zostają na zawsze  Po tym meczu mi się włączyło że skoro dało się przeskoczyć z B-klasy do 4 ligi prawie bezboleśnie to dam radę i z 4 do 1. Niestety nie dałem ale nie ma co żałować  Co się wydarzyło Irku? Alkohol? Kontuzja? Sprawy rodzinne?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepsze było to że w tym meczu zagrałem przez nieszczęście kolegi. Dostał czerwień w poprzednim spotkaniu i wskoczyłem na jego miejsce. Burbon dostał czerwień za dwie żółte, jedna za faul, druga za pyskówkę dlatego ma notę 0
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
Irek w końcu się ujawnił  Przecież na taką 4 ligę, jest jeden korespondent w gazecie. Swego czasu W Dzienniku polskim, pamiętam, Jerzy Zaborski cały region Irkowy objeżdżał.  Dokładnie tak było jak pisze fechu i haczyk  Od wielkiego dzwonu ktoś przyjeżdżał a tak to info od trenera czy kierownika. Pan Zaborski kiedyś jak był to narobił miliony fotek. Później te fotki wklejał przez długi czas do opisów. A odnośnie owacji...rzeczywiście była  Schodziłem a ludzie zaczęli wstawać i bić brawa. Takie momenty zostają na zawsze  Po tym meczu mi się włączyło że skoro dało się przeskoczyć z B-klasy do 4 ligi prawie bezboleśnie to dam radę i z 4 do 1. Niestety nie dałem ale nie ma co żałować  jaka byla kwota transferu? Na tranfermark nie podali
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fechu brak menedżera 
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Irek z tego co widzę jeszcze nie wszystko stracone ! https://www.laczynaspilka.pl/zawodnik/ireneusz-palka,371358.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fechu brak menedżera  Mandziara się kręcił w okolicy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
muchinio wypożyczyli mnie na sezon za 1500zł. 500 płatne od razu a tysiąc później. Ten tysiąc dostałem od prezesa Alwerni żeby przekazać Luszowicom. Miałem kolegę, zawodnika który namiętnie grywał w profesjonalu  przez niego w sumie poznałem bukmacherkę  i on mi mówi żebyśmy podwoili tą kasę bo ma pewniaki Wiadomo jak to się skończyło...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ja też się pochwalę że miałem swoje 5 minut w mediach. W trampkarzach z moim osiedlowym klubem graliśmy na wyjeździe na Garbarni i jak wiązałem buta przed meczem to mi jakiś kolo zdjęcie zrobił. I bach jakiś czas później trener przynosi Rzeczpospolitą a tam artykuł o jakimś upadku szkółki Garbarni czy coś takiego okraszone fotką z moją osobą. Sodówka trochę uderzyła i niestety kariera nie potoczyła się zgodnie z potencjałem Było blisko, dziś pewnie jakieś Napoli stałoby otworem jak wiekszosc wtedy mlodziezy zamiast skupic sie na treningach zaczelo sie zabawowe zycie, chodzenie na dyskoteki, picie alco, doszlo jeszcze zerwanie wiazadla. Pamietam fajna anegdotke z Lewym jak po meczu chyba Znicza jechali na zabawe I mowil koledzy do Lewego " Ty nie bedziesz, z Ciebie jeszcze moze cos bedzie" Czyli chłodna glowa jak wszędzie
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|