Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 63 z 63 1 2 61 62 63
T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Film

Bonus: Unibet
addict
addict
Manhunt - prawie jak Mindhunter. Serial opisuje okoliczności złapania Teda Kaczynskiego, znanego jako Unabomber. 7/10

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Nickel
Manhunt - prawie jak Mindhunter. Serial opisuje okoliczności złapania Teda Kaczynskiego, znanego jako Unabomber. 7/10
Bardzo fajny, 2 sezon juz chyba o czym innym, ale i tak poki co niedostepny na netflixie

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
W krainie Kangurów był kiedyś taki film Mystery Road. Trochę kryminał, trochę neo-western o tempie akcji nieszczególnie intensywnym, ale na tle amerykańskich gniotów pozycja zupełnie odświeżająca i warta uwagi, szczególnie że rozgrywa się na australijskiej prowincji i to samo w sobie jest już ciekawe. Parę lat później powstał sequel Goldstone, już nie tak dobry jak pierwsza odsłona, jednak pewien poziom trzymał.

No i na bazie tego sukcesu Kangurki postanowiły nakręcić sobie spin-off, który przybrał formę serialu. Pierwszy sezon Mystery Road był w sumie nudnawy, porozciągany jak stary sweter. Wobec tego nie liczyłem na kontynuację, a jednak powstała. I przyznać muszę, że drugi sezon, a jestem już po dwóch odcinkach, naprawdę daje radę.

Jakiś czas temu wspominałem o Gangs of London, jestem w połowie sezonu. Powiem tyle - wymiata realizacyjnie. Kilka takich akcji, że ... co ja się będę tu rozwodził i szczegóły zdradzał. Kto zainteresowany sam powinien sprawdzić.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by vindom
W krainie Kangurów był kiedyś taki film Mystery Road. Trochę kryminał, trochę neo-western o tempie akcji nieszczególnie intensywnym, ale na tle amerykańskich gniotów pozycja zupełnie odświeżająca i warta uwagi, szczególnie że rozgrywa się na australijskiej prowincji i to samo w sobie jest już ciekawe. Parę lat później powstał sequel Goldstone, już nie tak dobry jak pierwsza odsłona, jednak pewien poziom trzymał.

No i na bazie tego sukcesu Kangurki postanowiły nakręcić sobie spin-off, który przybrał formę serialu. Pierwszy sezon Mystery Road był w sumie nudnawy, porozciągany jak stary sweter. Wobec tego nie liczyłem na kontynuację, a jednak powstała. I przyznać muszę, że drugi sezon, a jestem już po dwóch odcinkach, naprawdę daje radę.

Jakiś czas temu wspominałem o Gangs of London, jestem w połowie sezonu. Powiem tyle - wymiata realizacyjnie. Kilka takich akcji, że ... co ja się będę tu rozwodził i szczegóły zdradzał. Kto zainteresowany sam powinien sprawdzić.

A propos Australii i tematów okołowesternowych tongue to Szanowny Pan oglądał może "Sweet Country" ? Całkiem udana produkcja.

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Originally Posted by Akhu
A propos Australii i tematów okołowesternowych tongue to Szanowny Pan oglądał może "Sweet Country" ? Całkiem udana produkcja.

Akurat tak się złożyło, że nie obejrzałem. Miałem w planach, więc powiem - podjąłem zamiar. Tylko terminy się nie zgrały albo coś około tego.

Był za to m.in. na tapecie The Tracker, trudno mi porównać, ale dzieło też całkiem niezgorsze.

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Do tych Gangów Londynu to się przymierzałem.
Ale nie mogę nigdzie znaleźć z lektorem lub napisami.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by forty
Originally Posted by forty
Defending Jacob--jest już polska wersja?
okazuje się,że już jest z pol napisami(odc 1-3)

obejrzałem dostępne 4 odcinki, zapowiada się bardzo dobrze

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Fauda 9/10

Jedna z lepszych produkcji w ostatnim czasie

Strona 63 z 63 1 2 61 62 63

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon, Lukasz111), 1,815 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,588
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025