|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
quinc o to ze dążymy chociaż u nas na forum żeby było normalnie i sprawiedliwie
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
flensburger pilsener
zakupiłem
nie znam się ,nawet dobre
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
quinc o to ze dążymy chociaż u nas na forum żeby było normalnie i sprawiedliwie Biorę Was pod włos. Dobrze, że ekstraklapę dograją bo dopiero niektórzy mieliby ból dupy.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Z takich ogólnie dostępnych w sklepach i cenowo to Pilsner Urquell.
Takie mega piwko ale ciężko u nad dostać - Bernard 10. Dla mnie Pilsner Urquell to najgorsze piwo świata to już Żubr walący spawem po otwarciu jest lepszy - seryjnie Baltas pszenica albo Paullaner
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Nie szukam auta rajdowego.
Nie pcham się. Będzie trzeba zmienić na coś nowszego i tak się zacząłem rozglądać. Biczyk ma rację, Subaryna fajna tylko do normalnego jeżdżenia praca dom, w łykend do teściów to bym nie polecił. Auto raczej dla takiego co umie trochę sam pogrzebać, dwa części drogie bo mało tego. Serwisów mało, i zostają fachowcy bez autoryzacji. Przeciwosobne silniki mają dwie podstawowe wady, są drogie zarówno w wytworzeniu jak w i obsłudze, a drugie to fakt że silnik musi być idealnie ustawiony w sensie położenia. Każdy Odstępstwo od normy powoduje problemy z jego pracą. Kupa zachodu przy takiej konstrukcji i naprawdę mało fachowców od tych aut. Kwestia ile chcesz wydać ale spokojnie można poszukać czegoś bezpieczniejszego w obsłudze  Dzięki Biszop za opinie. Czyli na te markie nie patrzę. Patrzę na takie trzy letnie. 80k max zresztą pewnie i tak finansowania będzie trzeba szukać. Żadne rajdowe, 3s do setki. Duży bagażnik, może być kombi. Żuk za bardzo old schoolowy chociaż ziemniory z naczepy na ryneczku dobrze szły. Mazda 6 ma wielką zaletę, wolnossący silnik benzynowy. Żadnych turbin i tego typu wynalazków. Jest sporo dostępnych aut z polskiego salonu, z sensownym weryfikowalnym przebiegiem i dobrym wyposażeniem. Do tego jest całkiem ładna choć to oczywiście rzecz gustu. Wada jest taka, że nie będzie palić 5 czy nawet 8 litrów ale jak sobie policzysz ile byś potencjalnie mógł utopić w dieslu to spalanie nie będzie takie straszne  Mazda przyszła mi tak na szybko do głowy Nawet wersja hatchback ma spory bagażnik, na 2+2 w zupełności wystarczy i jeszcze weki od teściówki i skrzynka samogonu od teścia wejdzie
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Pacyf chyba 1szy raz pisze poważnie o zakupionym alko. Chyba jakaś okazja. Zapewne szybko go weźmie.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Biczu poleca niemiecki Jagermeister z Red Bullem. wczoraj 2 x 0.7 Jagera z ziomkiem zrobiłem póżniej porawka limoncello była i jack daniels fire na zmianę rano nie było kolorowo ![[Linked Image from upload.wikimedia.org]](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/02/Pallini_Limoncello.jpg)
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Sorry Fechu za małą fotkę !
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Takie mega piwko ale ciężko u nad dostać - Bernard 10. Dla mnie Pilsner Urquell to najgorsze piwo świata to już Żubr walący spawem po otwarciu jest lepszy - seryjnie Baltas pszenica albo Paullaner Jedyne piwo dostępne wszędzie, które smakuje mniej więcej tak jak PIWO w latach 90-tych jak ojciec dał szczylowi łyka. A nie jak rzyg wyciśnięty ze szmaty.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Nie pcham się. Będzie trzeba zmienić na coś nowszego i tak się zacząłem rozglądać. Biczyk ma rację, Subaryna fajna tylko do normalnego jeżdżenia praca dom, w łykend do teściów to bym nie polecił. Auto raczej dla takiego co umie trochę sam pogrzebać, dwa części drogie bo mało tego. Serwisów mało, i zostają fachowcy bez autoryzacji. Przeciwosobne silniki mają dwie podstawowe wady, są drogie zarówno w wytworzeniu jak w i obsłudze, a drugie to fakt że silnik musi być idealnie ustawiony w sensie położenia. Każdy Odstępstwo od normy powoduje problemy z jego pracą. Kupa zachodu przy takiej konstrukcji i naprawdę mało fachowców od tych aut. Kwestia ile chcesz wydać ale spokojnie można poszukać czegoś bezpieczniejszego w obsłudze  Dzięki Biszop za opinie. Czyli na te markie nie patrzę. Patrzę na takie trzy letnie. 80k max zresztą pewnie i tak finansowania będzie trzeba szukać. Żadne rajdowe, 3s do setki. Duży bagażnik, może być kombi. Żuk za bardzo old schoolowy chociaż ziemniory z naczepy na ryneczku dobrze szły. Mazda 6 ma wielką zaletę, wolnossący silnik benzynowy. Żadnych turbin i tego typu wynalazków. Jest sporo dostępnych aut z polskiego salonu, z sensownym weryfikowalnym przebiegiem i dobrym wyposażeniem. Do tego jest całkiem ładna choć to oczywiście rzecz gustu. Wada jest taka, że nie będzie palić 5 czy nawet 8 litrów ale jak sobie policzysz ile byś potencjalnie mógł utopić w dieslu to spalanie nie będzie takie straszne  Mazda przyszła mi tak na szybko do głowy Nawet wersja hatchback ma spory bagażnik, na 2+2 w zupełności wystarczy i jeszcze weki od teściówki i skrzynka samogonu od teścia wejdzie  Mazda ma jeden minus Kradną 
|
|
|
|
|
|
|
Kiedyś wypiłem takie. Jedno wystarczyło. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
mazda 6 konkret fura
jak podjedziesz do pracy quinc biała koszula ,okulary 0 ,zamszaki Biczyka to kłaniają sie w pas
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Nie pcham się. Będzie trzeba zmienić na coś nowszego i tak się zacząłem rozglądać. Biczyk ma rację, Subaryna fajna tylko do normalnego jeżdżenia praca dom, w łykend do teściów to bym nie polecił. Auto raczej dla takiego co umie trochę sam pogrzebać, dwa części drogie bo mało tego. Serwisów mało, i zostają fachowcy bez autoryzacji. Przeciwosobne silniki mają dwie podstawowe wady, są drogie zarówno w wytworzeniu jak w i obsłudze, a drugie to fakt że silnik musi być idealnie ustawiony w sensie położenia. Każdy Odstępstwo od normy powoduje problemy z jego pracą. Kupa zachodu przy takiej konstrukcji i naprawdę mało fachowców od tych aut. Kwestia ile chcesz wydać ale spokojnie można poszukać czegoś bezpieczniejszego w obsłudze  Dzięki Biszop za opinie. Czyli na te markie nie patrzę. Patrzę na takie trzy letnie. 80k max zresztą pewnie i tak finansowania będzie trzeba szukać. Żadne rajdowe, 3s do setki. Duży bagażnik, może być kombi. Żuk za bardzo old schoolowy chociaż ziemniory z naczepy na ryneczku dobrze szły. Mazda 6 ma wielką zaletę, wolnossący silnik benzynowy. Żadnych turbin i tego typu wynalazków. Jest sporo dostępnych aut z polskiego salonu, z sensownym weryfikowalnym przebiegiem i dobrym wyposażeniem. Do tego jest całkiem ładna choć to oczywiście rzecz gustu. Wada jest taka, że nie będzie palić 5 czy nawet 8 litrów ale jak sobie policzysz ile byś potencjalnie mógł utopić w dieslu to spalanie nie będzie takie straszne  Mazda przyszła mi tak na szybko do głowy Nawet wersja hatchback ma spory bagażnik, na 2+2 w zupełności wystarczy i jeszcze weki od teściówki i skrzynka samogonu od teścia wejdzie  Jakbym żonie sprawił czerwoną Mazdę 6 albo CX-5 to stukancev kiedy chcę i jak chcę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Takie mega piwko ale ciężko u nad dostać - Bernard 10. Dla mnie Pilsner Urquell to najgorsze piwo świata to już Żubr walący spawem po otwarciu jest lepszy - seryjnie Baltas pszenica albo Paullaner == ![[Linked Image from media1.tenor.com]](https://media1.tenor.com/images/9cc44bc15a655b37e66941bcb9625057/tenor.gif)
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Kłinc to kup wersji 535i Mega auto ![[Linked Image from wyborkierowcow.pl]](https://www.wyborkierowcow.pl/wp-content/uploads/2019/02/BMW-serii-5-F10-dynamiczne-2-1024x633.jpg)
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Moja Łydeczka jeździ Mazdą 3 biała perła
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto Kuflowego nie pił, ten nie wie co to "piwo"! ![[Linked Image from webtrunki.pl]](https://webtrunki.pl/pics/trunki_photo/8/trunek_8361_org.jpg)
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
7,2%
Za 1,99 warto. Trzepie beret na śniadanie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|