Z moich notatek wynika że przegrałem z Rafig i Iti
Wygrałem z Valeverde. Proszę o potwierdzenie.
Graty TEO. Emocje były do ostatniej kolejki.
Oczekuję na rozliczenie od użytkownika mafia za jesienną edycję Typer Ekstraklasy od... grudnia 2019 r.
Jak tylko mafia ureguluje, przekażę do Ciebie wygraną.
Ty chyba sobie żartujesz kolego ... bo nie wyobrażam sobie,że to na poważnie! To, że kolega mafia zachował się nieładnie, to tylko o nim źle świadczy i co ma wspólnego z tym zakładem Teo???
Przy 26 osobach nagrody prezentują się następująco:
1500 600 300 200(za wygranie pojedynczego GW)
Gratulacje Górnik Wałbrzych, coś pięknego ten nasz pojedynek
Doceniam Twoją propozycję równego podziału, ale byłoby to nieuczciwe wobec Ciebie. W przypadku remisu o kolejności decyduje ilość hitów, a Ty wziąłeś jeden mniej więc wygrałeś.
Graty również dla Irka za 3 miejsce i iti za najlepszy wynik kolejki. Dajcie numer konta na priv wszyscy nagrodzeni
Przyszły sezon zapowiada się mega ciężko bo burbon będzie miał do użycia 2 razy TC...
Po wymianie uprzejmości na priv ze zwycięzca stanęło na tym, że Górnik Wałbrzych postanowił żeby podział był 1300 800 dla pierwszej 2 za emocje jakie mieliśmy. Piękny gest z jego strony.
Po wymianie uprzejmości na priv ze zwycięzca stanęło na tym, że Górnik Wałbrzych postanowił żeby podział był 1300 800 dla pierwszej 2 za emocje jakie mieliśmy. Piękny gest z jego strony.
fechu za te ostatnie 2 kolejki musiał Ci wpaść jakiś bonus pokazałeś mi, że walczyć należy do samego końca, do ostatniej sekundy ja gram jeszcze w UCL i tam mam stratę ponad 20pkt do lidera, ale patrząc na Twoje ostatnie kolejki nie składam broni i będę walczył o zwycięstwo
Wasze emocje w porównaniu do tych jakie miał Irek, to pikuś jest..
burbon Ty w weekend miałeś ważniejsze sprawy na głowie ( awans Widzewa ) niż jakieś fantasy, więc Irek był pewny tego 3 miejsca chociaż kapitan razy 3 i jedna, maluteńka asysta Kevina i ... byłby cyrk :):)
burbon Ty w weekend miałeś ważniejsze sprawy na głowie ( awans Widzewa ) niż jakieś fantasy, więc Irek był pewny tego 3 miejsca chociaż kapitan razy 3 i jedna, maluteńka asysta Kevina i ... byłby cyrk :):)