|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
no i jeb, awaria u buka... tuż przed finałem
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Chciał iść do Realu to się nie udało. Jakby naprawdę chciał to by się udało Przecież on właśnie bardzo cisnął żeby iść do Realu bo myślał że z polityką Bayernu nigdy z nimi nie sięgnie po LM. Wyjebał by Benzeme i miałby 3 LM pod rząd. CR7 i Ramos go swego czasu też namawiali.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiem że nie wielu się ze mną zgodzi. Wiem że Lewy jest wybitnym piłkarzem. Ale ten Bayern to taki ciepły i wygodny kurwidołek. W lidze nikt nie podskoczy można rekordy nabijać. Ja żałuję że nie odszedł gdzie indziej kilka lat temu. Masz swoje racje. Ale Lewy już swoje rekordy nabijał w Dortmundzie, w LM też coś tam nastrzelał, tak jak i w kadrze, a trzeba pamiętać, że tzw. "dziewiątka" jest najbardziej pilnowana. Dla szejków wygranie LM to cel nadrzędny, bo w swojej lidze dominują tak jak Bayern w niemieckiej, a w klub już wpompowali setki milionów. Zobaczymy jak to będzie. Emocjonalnie nie jestem za żadnym z tych klubów, ale ze względu na Lewego, chciałbym żeby on wzniósł dzisiaj trofeum.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kupon u Piostara wszedł co prawda nie maxizysk bo nie doczytałem, że nie można DNB
100 --> 415
teraz czas na Baya 299 --> 550 Pisałeś, że system przyjął maxizysk z dnb? Coś tam wklejałeś i chyba też był kurs podwyższony? Może źle spojrzałem. po meczu w Płocku w kuponie był zwrot za ten mecz a przewidywana wygrana 415zł ciekawe właśnie jakby to wyszło jakby weszły wszystkie mecze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany o jakim maxizysku mówicie? forbet?
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Chciał iść do Realu to się nie udało. Jakby naprawdę chciał to by się udało Przecież on właśnie bardzo cisnął żeby iść do Realu bo myślał że z polityką Bayernu nigdy z nimi nie sięgnie po LM. Wyjebał by Benzeme i miałby 3 LM pod rząd. CR7 i Ramos go swego czasu też namawiali. Quinc odpisałem już Akerowi mógł iść prosto z Dortmundu. Ale rok wcześniej dogadał się z Bayernem i zdania nie zmienił.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chciał iść do Realu to się nie udało. bo Real uznał że jest za cienki  i gdzie jest dziś Real, a gdzie Lewy  Alfa policz sobie jakby zamiast do Bayernu poszedł do Realu z Dortmundu ile miałby zdobytych tytułów LM. W Realu Lewy w najlepszym przypadku grzałby ławę, a w najgorszym odesłaliby go do takiego Napoli czy innego gniota. Niestety, ale z całą sympatią dla Roberta to ciężki klub do grania i często można na ławie siedzieć, a nie grać i chyba Robert zdawał sobie z tego sprawę, że wybrał ostatecznie dalej Bayern.
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
ja Bayernu nigdy nie lubiłem, ale dla Lewego dziś 100% za nimi  może, jakby z Leeds grali, to byłbym przeciwko  dobry wieczór 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chciał iść do Realu to się nie udało. bo Real uznał że jest za cienki  i gdzie jest dziś Real, a gdzie Lewy  Alfa policz sobie jakby zamiast do Bayernu poszedł do Realu z Dortmundu ile miałby zdobytych tytułów LM. zdobyłby albo i nie, przychodził do drużyny która była zwycięzcą LM, a jak się sprawy potoczyły to wszyscy wiemy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Jutro handi Wisła i pierwszego wystarczy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pograne że Lewy strzeli z karnego i narazie czekam na przebieg meczu czuję że PSG pierwsze strzeli
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
No pieknie, mozna powiedziec ze 5 typów w tej kolejce siadło. Nasz nieobecny ekspert który się obecnie wczasuje chyba nigdy tylu nie trafił podczas swoich cotygodniowych prognoz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Teraz każdy wali maxizyski. I warto.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Chciał iść do Realu to się nie udało. Jakby naprawdę chciał to by się udało Przecież on właśnie bardzo cisnął żeby iść do Realu bo myślał że z polityką Bayernu nigdy z nimi nie sięgnie po LM. Wyjebał by Benzeme i miałby 3 LM pod rząd. CR7 i Ramos go swego czasu też namawiali. Quinc odpisałem już Akerowi mógł iść prosto z Dortmundu. Ale rok wcześniej dogadał się z Bayernem i zdania nie zmienił. No ale nie odmówisz mu ambicji. Miał okres w Bayernie że fikał wszystkim bo chciał zdobywać trofea a nie mieć dodatni bilans księgowy klubu. Później zrozumiał że już nie ma sensu rwać się gdzieś indziej i rypie rekordy w bundes. Później zaczął robić dzieci więc pewnie stabilizacja mu też była potrzebna i święty spokój. Był jeszcze epizod z wizytą w Londynie że swoim menago chwilę po pogonieniu Kucharskiego. Trzeba mu dzisiaj kibicować i tyle. Za naszego życia nie będzie raczej lepszego piłkarza.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pograne jeszcze lajtowo że PSG do 15 min. będzie prowadzić
|
|
|
|
|
|
|
Haczyk a z wygranej poszło coś na finał na zwrot u Piostara?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|