Bukma, uogólniam, ale przekaz jest ten sam. Jak znajdziesz dojrzałą 20stke, to chyba musisz zamknąć ją w piwniwcy na 10 lat.
haczyk chodzi mi o to ze samo kryterium wieku to za malo, za duzo widzialem roznych sytuacji oczywiscie mozna uogolnic zeby sobie troche ulatwic ale wedlug mnie nie warto bo mozesz na tym slabo wyjsc oczywiscie nikt tu nie mowi zeby sie umawiac z 16latkami bo jednak jakies granice sa ale dla mnie na pewno nie 28
Zgoda. Zależy też czego oczekujesz od takiej znajomości. Do przygody pewnie lepsza młódka, do czegoś poważniejszego niekoniecznie. Zakładam, że urodziłeś się latach 80tych.
dobrze zakladasz jesli chodzi o oczekiwania to ja ich na poczatku nie mam, nie nastawiam sie ani na zwiazek ani na przelotna znajomosc, po prostu daje sie poniesc temu co bedzie i z biegiem czasu wszystko sie klaruje dla mnie to najlepsze podejscie, a testowalem rozne opcje
dziękuję!! Przed chwilą pomyślałem, że pisze priv do Białego, bo jedynie on wykazuje jakiekolwiek zaangażowanie i empatię i cyk..takich modów nam potrzeba!! Jest taki młody, jak to młody..trochę arogancki, no jak to młody.. Podaje różne ciekawostki..Wiesz..Tak po prawdzie, to chuj nie ciekawostki.. Ale z jakim entuzjazmem wpada..zaczepia też nas, wydaje mnie się jednak, że szuka odrobiny ciepła i trochę pochwały..poklasku..może właśnie Ty, jako prawie Mod..byś go trochę pochwalił, ja nie potrafię oszukiwać, a Mod..to prawie jak polityk przecież.
Biały..kurwa.. Szeptem Ci powiem. Napisałem, że młody-czyli nie Ty, napisałem,że nas czasami atakuje ( zapytaj Akagiego) czyli nie Ty..napisalem, że szuka ciepła i pochwały, czyli..nie Ty..napisałem też, że wkleja ciekawostki, które są chuja warte, czyli..no dobra tu mogłeś mieć problem, ok.. Kurwa jak Cię mogę więcej naprowadzić!!! Wolisz Orbitki czy Donaldy??