|
|
Fundator
|
|
Fundator
jakaś zorganizowana akcja
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ja robilem dzis z 10 transakcji Ecopayz [ myaccount.payz.com] i zero problemow  Nie zmienia to faktu,ze sprawa adingh jest conajmniej pojebana Ale fakt, faktem da/dało sie robic takie numery,ze bez kasy na koncie gdzies sie ja wplacalo. Off cours nie testowalem ,ale duzo o tym czytalem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na szczęście odblokowali mi konto i nie straciłem mojej kasy, ale po kolei opowiem co i jak. Najpierw pisałem z 10 maili po polsku i po angielsku do supportu żeby chociaż podali powód dlaczego mi zamknęli, ale odpowiedź zawsze była taka sama "Uprzejmie informujemy, iż Twoje konto ecoAccount zostało zamknięte zgodnie z zasadami korzystania z usług z usług PSI-Pay. Ponowne otwarcie konta nie jest możliwe. Środki zgromadzone na koncie, pozostają zamrożone." W końcu napisałem im, że zgłoszę to do Financial Conduct Authority. Po tym mailu jeszcze napisałem reklamację do Ecopayz [ myaccount.payz.com], bo doczytałem, że jeśli na wstępie maila zaznaczysz, że to reklamacja to będzie to inaczej rozpatrzone niż każdy inny zwykły mail i zadziałało. Na drugi dzień odpisali, że konto ecoAccount zostało ponownie otwarte, ale opcja wpłat z wykorzystaniem metody Sofort nie będzie dostępna. Dobrze, że to wszystko się tak skończyło, bo już się obawiałem, że pierwszy raz w życiu przegram batalię o pieniądze z bukiem/portfelem, a miałem już kilka takich Także na przyszłość gdyby ktoś miał taką sytuację, to nie pisać zwykłego zgłoszenia tylko na początku napisać, że to jest reklamacja (po ang. complaint). Jeśli naprawdę nie jest to twoja wina to powinno się udać. A co do tych wpłat bez pobrania pieniędzy z konta to widzę, że mieli sporo takich sytuacji, bo już na kolejnym forum o tym czytam 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jestem zmuszony korzystać z ich usług bo SportMarket [ sportmarket.com] wycofał Skrila, więc pytanie jak zoptymalizować wypłaty (jak najmniej przewalutowań, prowizji). Wiadomo, że nie jestem zainteresowany wypłata na konto, więc zostaję wypłata kartą w EUR bo PLN nie ma. Wypłata z bankomatu/zakupy kartą w PLN z konta PLN (ale karta ma walutę EUR) jak jest liczona - PLN/PLN czyli bez przewalutowania czy podwójne PLN/EUR i jeszcze EUR/PLN. W tym drugim przypadku lepiej byłoby trzymać na koncie EUR bo tylko jedno przewalutowanie.
|
|
|
|
|
|
|
Nie chcesz na konto-przerzucaj na revolut.Wyjdzie najtaniej.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Jak zmienic konto primar ze zlotowkowego na euro, lub jak zmienić przypisanie karty do zlotowkowego na konto w euro?
|
|
|
|
|
|
|
Jak zmienic konto primar ze zlotowkowego na euro, lub jak zmienić przypisanie karty do zlotowkowego na konto w euro? nic nie musisz zmieniać.W Ecopayz [ myaccount.payz.com] kazde konto na tych samych zasadach.Masz w złotowkach ,dokładasz w euro jeżeli taka potrzeba.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Ale karta przypisana do konta zl i przy karcie mam tylko 4 zl mimo że mam 300 euro
|
|
|
|
|
|
|
Masz karte Ecopayz [ myaccount.payz.com] w złotówkach?Jak?
|
|
|
|
|
|
|
A sorry,nie doczytałem ,połączona z kontem złotowkowym.
|
|
|
|
|
|
|
Do czego właściwie potrzebna Tobie ta karta?Prościej wypłacić na konto bankowe.Wyjdzie taniej,niż uzywanie karty Ecopayz [ myaccount.payz.com].
|
|
|
|
|
|
|
Ecopayz [ myaccount.payz.com] karta juz na złotówki.
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
@forty, to jest JUŻ?.. bo u siebie nie widzę takiej opcji.. czy na dniach mają wprowadzić?
|
|
|
|
|
|
|
zamierzamy wprowadzić nową kartę płatniczą – Ecopayz [ myaccount.payz.com] Mastercard®, która zastąpi Twoją obecną kartę ecoCard. Posiada ona całkiem nowy wygląd i innowacyjne funkcje pozwalające wykorzystać ją w pełni. Jednak zanim ją zaprezentujemy wszystkim klientom, chcemy poprosić kilka losowo wybranych osób, w tym Ciebie, o pomoc w ostatniej fazie testów, aby mieć pewność, że wszystko działa tak, jak powinno. Jako że jest to nowy produkt, może pojawić się kilka drobnych problemów technicznych, które będziemy musieli rozwiązać. pewnie parę tygodni potrwa, zanim wszyscy będą mogli zamówić
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
 to jest świetna informacja!!.. i pomimo, że nie widzę tutaj nic o tym, że nowa kart będzie w PLN, to mając na uwadze Twoją reputację, daję sobie rękę uciąć, że tak będzie! 
|
|
|
|
|
|
|
W PLN,bo takową już zamówiłem.Przypisana do konta złotówkowego.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Dostałem maila od Ecopayz [ myaccount.payz.com] o przyjściu środków. Było to wcześniej czy coś przeoczyłem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W PLN,bo takową już zamówiłem.Przypisana do konta złotówkowego. Nie wiem czy znowu coś pozmieniali czy ja źle patrzę, ale mogę zamówić karte w trzech walutach i żadna z nich to nie są polskie złotówki. Dodam, że mam konto zarówno w Euro jak i w PLN. Co robię źle? ![[Linked Image from imagizer.imageshack.com]](https://imagizer.imageshack.com/img922/6357/jAYfJk.jpg)
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jakieś dwa tygodnie temu, ktoś zapłacił w internecie moją kartą Ecopayz [ myaccount.payz.com]. Straciłem 434zl, zgłosiłem do nich sprawę. Teraz żałuję bo od dwóch tygodni nie wiem co się dzieje. Poblokowali kartę, nie mogę wybrać pieniędzy w bankomacie. Odpisują po kilku dniach w stylu: Pana sprawa jest w innym dziale. Na czacie, nie załatwiłem nic. Zgłoszenie na maila, nic. Proszę już tydzień, o odblokowanie karty. Wyłączyłem dla niej transakcje internetowe. Bezskutecznie. Poprostu Ecopayz [ myaccount.payz.com], żyje swoim życiem. Dla mnie to masakra. Dopiero co podnieśli mi status konta do PLATINUM. Ale chyba trzeba się zwijać od nich, bo wszelkie sprawy załatwiają w tempie ślimaczym.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|