|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
hmmm tindera i badooo nie tykałem, może tam warto
ale od kiedy to trzeba tyle hajsu wydac, zeby miec konto premium lub vip, zeby tylko wyslac sarence wiadomosc... co za czasy nic za darmooo
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Statystyki dali Milik vs Igła.
Nawet spasiony Gonzalo jest lata świetlne za Arkadiuszo. to ja to wiedziałem nawet bez ich tabeli informacyjnej problemem było by znaleźć napastnika wycenianego na tyle na transfermarkt z podobną ilością goli co Arkadio melepeta Milik
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Widzieliście tego przy plazmie w TVP? Z wyglądu Ćwiąki przy nim to facet w sile wieku.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Under u Holendrów miałem z moorkiem to Polskę X2 też będę miał. Do tego BTS u Belgow i wieczorem liczymy sieke
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
ale od kiedy to trzeba tyle hajsu wydac, zeby miec konto premium lub vip, zeby tylko wyslac sarence wiadomosc... co za czasy nic za darmooo Tinder i Badoo to elementarz. Nie wiem gdzie Ty w takim razie szukasz.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Statystyki dali Milik vs Igła.
Nawet spasiony Gonzalo jest lata świetlne za Arkadiuszo. to ja to wiedziałem nawet bez ich tabeli informacyjnej problemem było by znaleźć napastnika wycenianego na tyle na transfermarkt z podobną ilością goli co Arkadio melepeta Milik Krzychu Piątek. Droższy i mniej goli.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
dobra, ide na priva do latajacej, moze cos doradzi
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
ale od kiedy to trzeba tyle hajsu wydac, zeby miec konto premium lub vip, zeby tylko wyslac sarence wiadomosc... co za czasy nic za darmooo Tinder i Badoo to elementarz. Nie wiem gdzie Ty w takim razie szukasz. W rynsztoku. Jak Franz.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
ale od kiedy to trzeba tyle hajsu wydac, zeby miec konto premium lub vip, zeby tylko wyslac sarence wiadomosc... co za czasy nic za darmooo Tinder i Badoo to elementarz. Nie wiem gdzie Ty w takim razie szukasz. uuu w takim razie ojro zaczal od dupy strony
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ojro wpłacił do tego serwisu co go w TV reklamowali. Co to sami kolesie w garniturach siedzący na kanapie Kler. Przeszkicowani jak Radzio i Gonia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ojro wpłacił do tego serwisu co go w TV reklamowali. Co to sami kolesie w garniturach siedzący na kanapie Kler. Przeszkicowani jak Radzio i Gonia. Roksa ?
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
no nic bukmacherka poczeka, czas na depozyty randkowe...
anal typów, śledzenie spadków kursów itp zamieniam na przeglądanie profili konkurentów, analizę najpopularniejszych, rejestrację tinder/badoo
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
W cieniu kasodajnej, na południu Szwecji, odbędzie się dziś mecz o tzw 6 pkt. Jeżeli wygrają gospodarze, to już tylko kataklizm odebrać im może bezpośredni awans w ostatnich dwóch kolejkach. Jeżeli wygrają goście, to będą do końca szli łeb w łeb. Jeszcze kilka spotkań wstecz, przewaga gospodarzy wynosiła 13 pkt a tu pyk..zostały 3. Pojawiły się już opinie, że system nie chce gospodarzy w superettan, bo ostatnie trzy spotkania, kończyli w 10 ( wszystkie przegrane). Jednak wydaje mi się, że tak też coś nie hula z finansami,ale dowodów nie mam.. Gościom remis nie wystarczy, chociaż druga w tabeli zagra baraż, uważam, że....wygrają, o !! Landskrona ( dnb) nie wygrali..po zero..zwrot
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
no nic bukmacherka poczeka, czas na depozyty randkowe...
anal typów, śledzenie spadków kursów itp zamieniam na przeglądanie profili konkurentów, analizę najpopularniejszych, rejestrację tinder/badoo Żony szukasz? Czy innej.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Który rocznik Ojro?
Można filtrować w tych serwisach po kolorze skóry albo rasie?
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
https://www.sport.pl/tenis/7,64987,26511628,jeszcze-niedawno-byl-czolowym-tenisista-swiata-teraz-zarabia.html#s=BoxSportImg7 
|
|
|
|
|
|
|
Wybieram murzynki i azjatki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W cieniu kasodajnej, na południu Szwecji, odbędzie się dziś mecz o tzw 6 pkt. Jeżeli wygrają gospodarze, to już tylko kataklizm odebrać im może bezpośredni awans w ostatnich dwóch kolejkach. Jeżeli wygrają goście, to będą do końca szli łeb w łeb. Jeszcze kilka spotkań wstecz, przewaga gospodarzy wynosiła 13 pkt a tu pyk..zostały 3. Pojawiły się już opinie, że system nie chce gospodarzy w superettan, bo ostatnie trzy spotkania, kończyli w 10 ( wszystkie przegrane). Jednak wydaje mi się, że tak też coś nie hula z finansami,ale dowodów nie mam.. Gościom remis nie wystarczy, chociaż druga w tabeli zagra baraż, uważam, że....wygrają, o !! Landskrona ( dnb) nie wygrali..po zero..zwrot szkoda
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|