No i widzisz Akhu Petagna już żelaznym podstawowym, było go wymieniac. Mertens w środę na ławie a dzisiaj już nie.
A szkoda gadać. Kompromitacja z tym transferem. Petagna pewnie dziś ze dwie strzeli. Ale z drugiej strony niech strzela, bo Haczyk ma Drągowskiego Aczkolwiek myślę, że w tej kolejce nie dość, że tracę lidera to też drugie miejsce.
otwierać te granice, bo nie wytrzymam. Jaja mi popękają
śnieg popierdala, a za tydzień już 9stopni i słoneczko... koronawirus już wznosi toast
Profesurem od wirusów nie jestem ale jak w drodze po bułki w takie pogodę mijam trzech dziadków i każdy maska na ryju to zastanawiam się co by było jakby minister zalecił żarcie własnego gówna bo to zmniejsza szanse zarażenia o 5% co potwierdziły badania doktora Gudojcia.
otwierać te granice, bo nie wytrzymam. Jaja mi popękają
śnieg popierdala, a za tydzień już 9stopni i słoneczko... koronawirus już wznosi toast
Profesurem od wirusów nie jestem ale jak w drodze po bułki w takie pogodę mijam trzech dziadków i każdy maska na ryju to zastanawiam się co by było jakby minister zalecił żarcie własnego gówna bo to zmniejsza szanse zarażenia o 5% co potwierdziły badania doktora Gudojcia.
A ja się zastanawiam czy jakby minister zalecił oddawać połowę swojej wypłaty do wspólnej kupki z której ktoś za nich zdecyduje na co najlepiej wydać to co nie zostanie po drodze ukradzione. Albo jakby minister zalecił 480 innych rzeczy ktore pewnie na co dzień bardziej czlowiekowi przeszkadzają niż noszenie maseczki ale zwyczajnie się do nich przyzwyczaił i ich nie zauważa.