nie pekaj itak bym nie wygral z quincym tego 3 quizu wiec to nie ma znaczenia, na przyszlosc masz feedback co do czasu na odpowiedz
Patrząc z boku, to można było ten twój test zrobić na jakimś testowym quizie których tu było chyba wiele a nie takie cyrki robić w końcowej rozgrywce gdzie Akhu też prowadzi jakąś drabinkę itp. Trochę nieładnie.
dlatego napisalem ze to nie ma zadnego znaczenia bo w ostatnim quizie z quincym zdobylbym 1 punkt trzymajac sie mojej wczesniejszej strategii
Ręce mi opadły, na elitarnym forum w quizie dla zabawy, gdzie pytania nie mają prawie nic wspólnego z jakąś potrzebną do życia wiedzą, grzebać w google. Wsadź se ten feedback mam w bazie 90 quizów od 6 do 60 pytań jakoś sobie poradzę. W każdym razie ja na pewno żadnego linka Ci już nie wyślę.
Przykre to...po prostu przykre. Ja się czuje fatalnie, a co teraz czuje Vinc to sobie mogę tylko wyobrazić.
Bukma chłopie. To jest dla nas zabawa. Już jakiś czas temu widać było, że tego nie możesz zrozumieć, że my gramy dla zabawy, dla sprawdzenia samego siebie i dla fajnej rywalizacji w miłej atmosferze.
Vinc robi quizy ze szpitala będą w poważnym stanie co by nie mówić. Robi to dla własnej przyjemności, ale przede wszystkim dla nas forumowiczów. A Ty odwalasz takie coś w półfinale. Mogłeś se sprawdzać w jakimś towarzyskim kłizie, a nie tu.
Ciekawe czy jak tyle osób jest tego samego zdania to czy mają rację? Rozumiem twoje podejście, staram się zrozumieć, ale wybrałeś po prostu nieodpowiedni etap.