Hurkacz jakieś problemy zdrowotne dla niewtajemniczonych
To i tak nieważne, dla Polaków, którzy na niego postawili powinien skończyć karierę i wyjechać gdzieś na Syberię.
Lepiej pompowac balon i twierdzic po wystrzale w Miami, ze Hurkacz idzie na lidera rankingu i wygranie Szlema.
Jak Swiatek ma potencjal na bycie TOP1 tak Hurkacz ze swoim stylem gry moze co najwyzej pomarzyc. Nie wyzbedzie sie swoich inklinacji do defensywnej gry i oddawania inicjatywy. Brak charakteru i instynktu kilera.
Hurkacz jakieś problemy zdrowotne dla niewtajemniczonych
To i tak nieważne, dla Polaków, którzy na niego postawili powinien skończyć karierę i wyjechać gdzieś na Syberię.
Lepiej pompowac balon i twierdzic po wystrzale w Miami, ze Hurkacz idzie na lidera rankingu i wygranie Szlema.
Jak Swiatek ma potencjal na bycie TOP1 tak Hurkacz ze swoim stylem gry moze co najwyzej pomarzyc. Nie wyzbedzie sie swoich inklinacji do defensywnej gry i oddawania inicjatywy. Brak charakteru i instynktu kilera.
Jak mam do wyboru gnojenie gościa, bo z kimś przegrał, a pompowanie balonika jak z kimś wygrał to wybieram to drugie.
Nic nie jest tylko czarne albo białe. Hurkacz też nie jest ani słaby, ani najlepszy.
Nie spotkałem się z pompowaniem balona na bycie #1, czy wygraniu Szlema, ale nie jestem na bieżąco z portalami internetowymi, Facebookiem itp., więc może mnie coś ominęło.
Nigdy nie byłem i raczej nie będę fanem Huberta. Nawet wczoraj mówiłem mojej kobiecie, że Hurkacz spełnia niemal wszystkie warunki bym mu kibicował - dobrze gra w tenisa, jest Polakiem, ponoć to ścisły top jeśli chodzi o pracowitość, ale jedna rzecz przysłania to wszystko - krótko mówiąc dla mnie jest zbyt 'pizdusiowaty'.
Ostatnie zdanie @ssaczu: "Brak charakteru i instynktu kilera" popieram w 100%