|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widziałem ten filmik 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Papszun znowu zaszalał. Tudor, Kun i Cebula ławka.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Papszun znowu zaszalał. Tudor, Kun i Cebula ławka. teraz widzę, że Zech kontuzja więc muszę na szybko zmieniać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ok, załóżmy, że zrobią SL dla Azjatów
Wypną się na swoich kibiców w takim stopniu?
Ich kibic, który chodzi na mecze, ma przyjść o 11 w środę na mecz? Ich kibic, który chodzi na mecze, ma przyjść w weekend na ligę, na którą oni się wypinają?
Chcą olać tych ludzi i to ma się udać, w dłuższej perspektywie niż rok?
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Papszun znowu zaszalał. Tudor, Kun i Cebula ławka. teraz widzę, że Zech kontuzja więc muszę na szybko zmieniać przecież sam nawet to pisałeś ostatnio po meczu Pogoni
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Ostatni raz taka biedę przy wyborze kapitana miałem w 79
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze jedno, ja też rozumiem co rządzi światem i wiem, że oni to sobie policzyli, ale czy przewidzieli na pewno wszystkie konsekwencje takich ruchów?
Czy tak bezczelne zniszczenie idei sportu, ma przejść tylko dlatego, że 20 klubów załata sobie dziurę w budżecie?
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Wszyscy piszecie o tej Azji jakby tam jakąś żyłę złota Perez odkrył wczoraj o której nikt wcześniej nie wiedział
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Papszun znowu zaszalał. Tudor, Kun i Cebula ławka. teraz widzę, że Zech kontuzja więc muszę na szybko zmieniać przecież sam nawet to pisałeś ostatnio po meczu Pogoni zgadza się, no ale jak dzień później zmieniałem bramkarza i pomocnika to nie miał ikonki mówiącej o kontuzji więc uznałem, że się wyliże
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszyscy piszecie o tej Azji jakby tam jakąś żyłę złota Perez odkrył wczoraj o której nikt wcześniej nie wiedział o to to
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Ich kibic, który chodzi na mecze, ma przyjść o 11 w środę na mecz? Ich kibic, który chodzi na mecze, ma przyjść w weekend na ligę, na którą oni się wypinają?
Chcą olać tych ludzi i to ma się udać, w dłuższej perspektywie niż rok?  Ja też jestem romantykiem  Nie wiem, nie mam pojęcia jakie są ich założenia, popatrzyłem tylko z finansowego punktu widzenia i wychodzi, że to może się udać. Przynajmniej założenia mają dość solidne podstawy do stwierdzenia, że może się udać. Natomiast czy się uda, czy kogoś oleją żeby na kogoś innego postawić mocniej, naprawdę nie mam pojęcia. Wiem jedno, wczorajsza wieczorna Jej wysokość oglądana była u mnie w domu wraz z małżonką bo nawet ona która twierdzi, że już patrzeć na zieloną murawe nie może, nie mogła wyjść ze zdumienia i pojąć o co chodzi. Więc nawet laicy, a czasem i przeciwnicy są ciekawi co się wydarzy
|
|
|
|
|
|
|
Wszyscy piszecie o tej Azji jakby tam jakąś żyłę złota Perez odkrył wczoraj o której nikt wcześniej nie wiedział to chyba bardziej chodzi o to, że dopóki w naszej części świata było stabilnie, chujowo ale stabilnie, to jakoś się to kupy trzymało i tylko w kuluarach się o tym mówiło. Teraz tak nie jest, i ci którzy chcą się bogacić patrzą w innych kierunkach. Tak bym rozumował 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Musze przyznać, że kawa americano daje niezłego kopa. Chwilo trwaj. expresso rozwodnione..faktycznie Czego się kłócisz? a przecież wiadomo, że burbon się pobudza wódką a kawą ust nie brudzi A kawa..kawa ma być dobra i mocna..americana, to dobre expresso z dodatkową setką wody..wody powtarzam. Czyli taka do śniadania, jak w amerykańskich filmach, kubek 0,75 I dwie dolewki..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chcą olać tych ludzi i to ma się udać, w dłuższej perspektywie niż rok?  Ja też jestem romantykiem  Nie wiem, nie mam pojęcia jakie są ich założenia, popatrzyłem tylko z finansowego punktu widzenia i wychodzi, że to może się udać. Przynajmniej założenia mają dość solidne podstawy do stwierdzenia, że może się udać. Natomiast czy się uda, czy kogoś oleją żeby na kogoś innego postawić mocniej, naprawdę nie mam pojęcia. Wiem jedno, wczorajsza wieczorna Jej wysokość oglądana była u mnie w domu wraz z małżonką bo nawet ona która twierdzi, że już patrzeć na zieloną murawe nie może, nie mogła wyjść ze zdumienia i pojąć o co chodzi. Więc nawet laicy, a czasem i przeciwnicy są ciekawi co się wydarzy  O proszę  to może jest ich target btw. Twoja Roma wyraziła sprzeciw wobec powstania Superligi i odrzuciła możliwość dołączanie do niej w przyszłości.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
City i Chelsea ponoć zaczynają mieć wątpliwości... Jakiś pozytyw nie będzie żadnej superligi to jest straszak żeby dostać większe siano od uefy
|
|
|
|
|
|
|
Roma..., no tak, tylko gdzie Rzym, gdzie Krym (może bardziej Pekin czy inny Sajgon  ) Oni to sobie mogą, nie ma co porównywać Romy do Realuff czy Barcelonuff  ale cieszę się z ich stanowiska, a jakże, i tak by nie zostali zaproszeni ale ważne, że odmówili 
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Fajnie by było gdzieś poczytać za ile skośni kupują te prawa telewizyjne w porównaniu do krajów Europy. No i ciekawe jak te zmiany wpłyną na przykład na taki kontrakt Premier League ze Sky, jak się zrobi taki rozpierdol z awansami do pucharów. Teraz wszyscy żyją tam walką o pierwszą czwórkę, a co będzie w nowej formule ? Ja rozumiem że niejeden łebski finansista nad tym siedział i liczył ale na moje oko tu jest tu tak dużo nieprzewidzianych możliwości reakcji rynku że na pewno nie da się powiedzieć że na 100% to trafiony pomysł, nawet biorąc pod uwagę tylko pieniądze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Roma..., no tak, tylko gdzie Rzym, gdzie Krym (może bardziej Pekin czy inny Sajgon  ) Oni to sobie mogą, nie ma co porównywać Romy do Realuff czy Barcelonuff  ale cieszę się z ich stanowiska, a jakże, i tak by nie zostali zaproszeni ale ważne, że odmówili  Arsenal jest to i Roma by mogła 
|
|
|
|
|
|
|
Roma..., no tak, tylko gdzie Rzym, gdzie Krym (może bardziej Pekin czy inny Sajgon  ) Oni to sobie mogą, nie ma co porównywać Romy do Realuff czy Barcelonuff  ale cieszę się z ich stanowiska, a jakże, i tak by nie zostali zaproszeni ale ważne, że odmówili  Arsenal jest to i Roma by mogła  chyba muszę się obrazić  Uciekam, jeszcze raz zdrowia wszystkim życzę 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|