|
|
|
|
teraz raczej każdy idzie w duży format
|
|
|
|
|
|
|
to jest turbokozak chyba 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Trzy porażki i dwa remisy w ostatnich pięciu meczach rozgrywanych w czwartkowe wieczory, ignorujemy..Forma jest, nóż na gardle też, wiara i szanse na utrzymanie czyli jedziemy : ekipa Big Sama bez remisu @4,30
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Pies na smyczy. To lubię.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Pies na smyczy. To lubię. 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Już nie imputuj Łuki, że takie z Ciebie bydle jak to na smyczy.
|
|
|
|
|
|
|
Quincy ładnie dziś nakręcony. Pewnie wypił kawę americano.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia dzisiaj wygra w Gliwicach. Pozwolę sobie się z tym nie zgodzić. Na moje oko L trochę jest już rozpasana dużą przewagą i widać też formę zniżkową bo to co zagrali z Craxą to .... Co do Piasta to sprawa ma się odwrotnie. Formia Piastunek rośnie a smutny Waldek poczuł krew że nie wszystko jeszcze stracone i jest szansa żeby zdobyć miejsce na pudle. Dla mnie 1 lub 1X
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Quincy ładnie dziś nakręcony. Pewnie wypił kawę americano. Półlitrowe wiadro lury. Bo tylko 30 gr droższe od 200 ml. I najebałem pół puszki cynamonu. Mleko oczywiście sojowe, żeby krów nie gwałcić. Mieszadełka mieli na szczęście drewniane. Na wynos, bo kto by miał teraz czas kawę pić.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Legia dzisiaj wygra w Gliwicach. Pozwolę sobie się z tym nie zgodzić. Na moje oko L trochę jest już rozpasana dużą przewagą i widać też formę zniżkową bo to co zagrali z Craxą to .... Co do Piasta to sprawa ma się odwrotnie. Formia Piastunek rośnie a smutny Waldek poczuł krew że nie wszystko jeszcze stracone i jest szansa żeby zdobyć miejsce na pudle. Dla mnie 1 lub 1X A jakby Pekhart wsadził te dwie setki, które miał, to nadal by gadali, że Legia w gazie a Pekhart lis pola karnego. Cracoviaspor też miał przynajmniej jedną patelnię. Żeby nie było. Ale to, że Legia traci to wiadomo nie od dziś.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Legia dzisiaj wygra w Gliwicach. Pozwolę sobie się z tym nie zgodzić. Na moje oko L trochę jest już rozpasana dużą przewagą i widać też formę zniżkową bo to co zagrali z Craxą to .... Co do Piasta to sprawa ma się odwrotnie. Formia Piastunek rośnie a smutny Waldek poczuł krew że nie wszystko jeszcze stracone i jest szansa żeby zdobyć miejsce na pudle. Dla mnie 1 lub 1X a Czesiek że przechytrzył Probierza to gdzie A jakby Pekhart wsadził te dwie setki, które miał, to nadal by gadali, że Legia w gazie a Pekhart lis pola karnego. Cracoviaspor też miał przynajmniej jedną patelnię. Żeby nie było. Ale to, że Legia traci to wiadomo nie od dziś.
|
|
|
|
|
|
|
Legia dzisiaj wygra w Gliwicach. Pozwolę sobie się z tym nie zgodzić. Na moje oko L trochę jest już rozpasana dużą przewagą i widać też formę zniżkową bo to co zagrali z Craxą to .... Co do Piasta to sprawa ma się odwrotnie. Formia Piastunek rośnie a smutny Waldek poczuł krew że nie wszystko jeszcze stracone i jest szansa żeby zdobyć miejsce na pudle. Dla mnie 1 lub 1X A jakby Pekhart wsadził te dwie setki, które miał, to nadal by gadali, że Legia w gazie a Pekhart lis pola karnego. Cracoviaspor też miał przynajmniej jedną patelnię. Żeby nie było. Ale to, że Legia traci to wiadomo nie od dziś. Dlatego nie zgadzam się z kurą, że Legia w słabej formie. Trzeba patrzeć długodystansowo. Przypadkiem nie wygrali tylu poprzenich meczów a jeden czy dwa gorsze mecze to nic takiego.
|
|
|
|
|
|
|
Quincy ładnie dziś nakręcony. Pewnie wypił kawę americano. Półlitrowe wiadro lury. Bo tylko 30 gr droższe od 200 ml. I najebałem pół puszki cynamonu. Mleko oczywiście sojowe, żeby krów nie gwałcić. Mieszadełka mieli na szczęście drewniane. Na wynos, bo kto by miał teraz czas kawę pić. Jak na wynos to tylko z własnym kubkiem.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
na Jagę już @3, Kura pilnujcie towarzyszu czy czasem jakaś walizka po parkingu nie lata bo to są jakiej jaja co pies nas tutaj podpuszcza
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
|
|
Biczu pisał żeby nie obstawiać polskiej ligi a jeszcze pies zapędza was w narożnik.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
na Jagę już @3, Kura pilnujcie towarzyszu czy czasem jakaś walizka po parkingu nie lata bo to są jakiej jaja co pies nas tutaj podpuszcza Na parkingu to akurat Kura teraz panne ciśnie na tylnim siedzeniu w Wołdze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stefk Bitok w pierwszym składzie Jagi, jazda!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na Jagę już @3, Kura pilnujcie towarzyszu czy czasem jakaś walizka po parkingu nie lata bo to są jakiej jaja co pies nas tutaj podpuszcza Na parkingu to akurat Kura teraz panne ciśnie na tylnim siedzeniu w Wołdze. niestety to był mecz na wyjeździe 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|