|
|
old hand
|
|
old hand
Warrenie zapodasz coś na Fortune?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj nasza skopana piękne rozkminiona i do tego dorzucona Chelsea bravo ty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
]Warrenie zapodasz coś na Fortune? Biczu już tyle wygrał że już mu się nie chce grać 
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
]Warrenie zapodasz coś na Fortune? Biczu uważaj, mam podejrzenia że on tu przychodzi na polecenie diabła Kazima. Niby że twój fan, pełen podziwu dla twoich kuponów a później strzela z ucha
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia dzisiaj wygra w Gliwicach. Pozwolę sobie się z tym nie zgodzić. Na moje oko L trochę jest już rozpasana dużą przewagą i widać też formę zniżkową bo to co zagrali z Craxą to .... Co do Piasta to sprawa ma się odwrotnie. Formia Piastunek rośnie a smutny Waldek poczuł krew że nie wszystko jeszcze stracone i jest szansa żeby zdobyć miejsce na pudle. Dla mnie 1 lub 1X Rośnie, spada... Legia po 6 wygranych z rzędu dwa remisy i forma spada. Piast po 3 wygranych z rzędu przyszedł remis i forma rośnie. Można i tak. Oglądam każdy mecz Legii i nie byliśmy w tych dwóch zremisowanych meczach w gorszej formie, a po prostu nie wpadło to co mogło wpaść i narracja byłaby inna. Inna sprawa, że może i coś w tym jest, jak to określiłeś "rozpasana", ale w Legii płaci się główną premię za mistrzostwo i zawodnicy zdają sobie sprawę że Pogoń jest już za zakrętem. Jak już wiele razy wspominałem, bardzo szanuję Fornalika jako trenera i pewnie coś wymyśli na dzisiejszy mecz, ale moim zdaniem, czysto sportowo, na tę chwilę jesteśmy kilka kroków z przodu.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Stefk Bitok w pierwszym składzie Jagi, jazda!!! no to w końcu zobaczymy czy jutube prawdę pokazuje
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
]Warrenie zapodasz coś na Fortune? Biczu uważaj, mam podejrzenia że on tu przychodzi na polecenie diabła Kazima. Niby że twój fan, pełen podziwu dla twoich kuponów a później strzela z ucha Drugie konto akera.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stefk Bitok w pierwszym składzie Jagi, jazda!!! no to w końcu zobaczymy czy jutube prawdę pokazuje oszukali mnie trochę z nim, więc nie spodziewam się fajerwerków
|
|
|
|
|
|
|
No i dobrze to akagi napisał.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
No i dobrze to akagi napisał. tekst że Fornalik coś wymyśli zawsze na propsie
|
|
|
|
|
|
|
Fajnie gdyby Kownaś powalczył jeszcze o baraże.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia dzisiaj wygra w Gliwicach. Pozwolę sobie się z tym nie zgodzić. Na moje oko L trochę jest już rozpasana dużą przewagą i widać też formę zniżkową bo to co zagrali z Craxą to .... Co do Piasta to sprawa ma się odwrotnie. Formia Piastunek rośnie a smutny Waldek poczuł krew że nie wszystko jeszcze stracone i jest szansa żeby zdobyć miejsce na pudle. Dla mnie 1 lub 1X Rośnie, spada... Legia po 6 wygranych z rzędu dwa remisy i forma spada. Piast po 3 wygranych z rzędu przyszedł remis i forma rośnie. Można i tak. Oglądam każdy mecz Legii i nie byliśmy w tych dwóch zremisowanych meczach w gorszej formie, a po prostu nie wpadło to co mogło wpaść i narracja byłaby inna. Inna sprawa, że może i coś w tym jest, jak to określiłeś "rozpasana", ale w Legii płaci się główną premię za mistrzostwo i zawodnicy zdają sobie sprawę że Pogoń jest już za zakrętem. Jak już wiele razy wspominałem, bardzo szanuję Fornalika jako trenera i pewnie coś wymyśli na dzisiejszy mecz, ale moim zdaniem, czysto sportowo, na tę chwilę jesteśmy kilka kroków z przodu. tutaj idealnie pasuje stwierdzenie, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia  L która zaczęła pykać 3-4 bramkami przeciwników teraz ma problemy z mierną Craxą i Walduś, który jesienią zaczynał lekko obawiać się o swoją posadę teraz walczy o pudło
|
|
|
|
|
|
|
Będą dziś emocje w sesji wieczornej. Sporo ciekawych meczów w tym samym czasie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i dobrze to akagi napisał. tekst że Fornalik coś wymyśli zawsze na propsie gdyby Waldusiowi dało się w Ruchu na transfery trochę kasy albo przynajmniej płaciło się zawodnikom w terminie to co im się obiecało to jestem pewny że w sezonie 2011/2012 byłby mistrz inna sprawa że gdyby nie ówczesna sztama Wisełki ze Śląskiem to Wrocław bym tam nie wygrał i mistrz byłby u nas
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i dobrze to akagi napisał. tekst że Fornalik coś wymyśli zawsze na propsie gdyby Waldusiowi dało się w Ruchu na transfery trochę kasy albo przynajmniej płaciło się zawodnikom w terminie to co im się obiecało to jestem pewny że w sezonie 2011/2012 byłby mistrz inna sprawa że gdyby nie ówczesna sztama Wisełki ze Śląskiem to Wrocław bym tam nie wygrał i mistrz byłby u nas Ja bardzo żałuję, że jak u nas szukali trenera to Fornalik był wtedy wolny. Myślę, że wykręciłby lepszy wynik niż Mamrot.
|
|
|
|
|
|
|
Kone na środku ale będzie autostrada ciekawe w której minecie dostanie wędkę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i dobrze to akagi napisał. tekst że Fornalik coś wymyśli zawsze na propsie gdyby Waldusiowi dało się w Ruchu na transfery trochę kasy albo przynajmniej płaciło się zawodnikom w terminie to co im się obiecało to jestem pewny że w sezonie 2011/2012 byłby mistrz inna sprawa że gdyby nie ówczesna sztama Wisełki ze Śląskiem to Wrocław bym tam nie wygrał i mistrz byłby u nas Ja bardzo żałuję, że jak u nas szukali trenera to Fornalik był wtedy wolny. Myślę, że wykręciłby lepszy wynik niż Mamrot. bankowo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzień dobry 
|
|