Piotr Zieliński kupił z własnych pieniędzy w powiecie ząbkowickim dwa budynki, wyremontował i przekształcił w domy dziecka pod stowarzyszeniem „Piotruś Pan” - od imienia zawodnika. Trafiają tam dzieci głównie z rodzin i związków patologicznych, dotkniętych problemem nadużywania alkoholu. Domami opiekują się rodzice Reprezentanta Polski, a Piotrek, gdy jest w kraju chętnie odwiedza placówkę i spędza z dziećmi wolne chwile.
- wechu i smaku w dalszym ciagu nie mam - wynioslem wczoraj smieci po ciemku a mam raptem do zejscia z I pietra po schodach i przejsc ogrodkiem 30m. Wrocilem ledwo zywy, kondycji brak. - zakupilem pulsoksymetr i mam 92-93%.
Ogolnie czuje sie ok, gdyby nie to jebane zmeczenie i brak kondycji. Pluc to chyba juz nie mam w ogole.
Nie pierdol, też tak miałem, jak poszedłem się ogolić po 10 dniach, to trwało 15 minut i ze zmęczenia to po ścianie sie dowlokłem do łóżka..troche mało to 92..ja miałem najmniej 96. Miesiąc temu robiłem rentgen płuc - wszystko w porządku, żadnych zmian
Piotr Zieliński kupił z własnych pieniędzy w powiecie ząbkowickim dwa budynki, wyremontował i przekształcił w domy dziecka pod stowarzyszeniem „Piotruś Pan” - od imienia zawodnika. Trafiają tam dzieci głównie z rodzin i związków patologicznych, dotkniętych problemem nadużywania alkoholu. Domami opiekują się rodzice Reprezentanta Polski, a Piotrek, gdy jest w kraju chętnie odwiedza placówkę i spędza z dziećmi wolne chwile.
+1
Pietrek jeszcze jak nie był taki bogaty to pomagał rodzicom w prowadzeniu rodzinnego domu dziecka.