|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Biczyk, Drewnopulos w CFC?
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
VAR miał korygować ewidentne błedy sędziowskie, tak to miało działać, a nie że nie wiem co gwizdnąć to sprawdzę sobie na VAR. Tak to właśnie wygląda. Odnoszę wrażenie, że skupienie i koncentracja sędziów i ich umiejętność podjęcia dobrej decyzji w ułamku sekundy niekiedy (tego uczyli i na to uczulali na kursach) to już się poszła jebać z tym varem razem. Mam bezpiecznik. Czyli jak przetnę niebieski zamiast czerwonego drucika to mnie nie wyjebie. Przecież jest jeszcze VAR. To tak, jakby jebnięcie się młotkiem w palec bolało za 3 godziny a nie od razu, to majster częściej by się napierdalał młotkiem w palec. Nawet gdyby tak było to co w tym złego ? Sędzia ma podejmować dobre decyzje, a czy będzie używał do tego systemu z Houston czy jednego pół-otwartego oka to nie powinno mieć znaczenia. Czy my oglądamy futbol żeby na sędziego popatrzeć czy dobrze się ustawia i nadąża za akcją ? Ja to mam gdzieś, mnie bardziej interesuje czemu Arak nie podał do Tudora w ostatniej minucie.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
U Białego pewnie Tudor w składzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
VAR miał korygować ewidentne błedy sędziowskie, tak to miało działać, a nie że nie wiem co gwizdnąć to sprawdzę sobie na VAR. Tak to właśnie wygląda. Odnoszę wrażenie, że skupienie i koncentracja sędziów i ich umiejętność podjęcia dobrej decyzji w ułamku sekundy niekiedy (tego uczyli i na to uczulali na kursach) to już się poszła jebać z tym varem razem. Mam bezpiecznik. Czyli jak przetnę niebieski zamiast czerwonego drucika to mnie nie wyjebie. Przecież jest jeszcze VAR. To tak, jakby jebnięcie się młotkiem w palec bolało za 3 godziny a nie od razu, to majster częściej by się napierdalał młotkiem w palec. Nawet gdyby tak było to co w tym złego ? Sędzia ma podejmować dobre decyzje, a czy będzie używał do tego systemu z Houston czy jednego pół-otwartego oka to nie powinno mieć znaczenia. Czy my oglądamy futbol żeby na sędziego popatrzeć czy dobrze się ustawia i nadąża za akcją ? Ja to mam gdzieś, mnie bardziej interesuje czemu Arak nie podał do Tudora w ostatniej minucie. Bo mam Tudora w składzie Fantasy?
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Tak. Jak będzie fantasy sędziów ekstraklasy i będą przyznawać punkty za decyzje to może się bardziej zainteresuje o czym Frankowski gada na słuchawce. Póki co mam to gdzieś. Z decyzją o karnym się zgadzam. Jakbym się nie zgodził to też bym nie biadolił, uznałbym że gość się lepiej zna na tym fachu niż ja i jest większa szansa że to on ma rację a nie ja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biczyk, Drewnopulos w CFC? ponoć w MU
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grigori Krychowiak wybrany najlepszym piłkarzem kwietnia w Rasiji
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Grigori Krychowiak wybrany najlepszym piłkarzem kwietnia w Rasiji Eta gieroj zuch !
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Grigori Krychowiak wybrany najlepszym piłkarzem kwietnia w Rasiji Eta gieroj zuch ! Mołodjec a nie urwa zuch
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziękuję wszystkim za gratulacje z okazji zdobycia MP, tym wszystkim którym nie zdążyłem zrobić tego wczoraj.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
biały czyli uważasz, że taki kontakt jest dopuszczalny w polu karnym, tylko wina Imaza, że za późno zaczął padać? ![[Linked Image from pbs.twimg.com]](https://pbs.twimg.com/media/E0FEJQeXIAcPL6H.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
PRZYGODA
W nocy raz do panny Zyty wlazły oknem dwa bandyty. O mało nie padła trupem, bo jeden zwiał zaraz z łupem, A drugi, niejaki Czesław, przywiązał Zytę do krzesła, Pytał się, gdzie ma pieniądze i wołał: - Ja cię urządzę! Ja cię - mówi - ty cholero zarąbię zaraz siekierą, Zadam ci męki okrutne i głowę nożem utnę! I - powiada - ja cię letko pokraję w kostkę żyletką ! niejedno zrobię świństwo, bo miałem trudne dzieciństwo! Wreszcie westchną!: - Słuchaj Zyta... Jestem gentelman bandyta, Więc nim cię zarżnę, to jeszcze zgwałcę cię i cię zbeszczeszczę! To rzekłszy, schował żyletkę i sciągnął jedną skarpetkę, Lecz gdy tak się wystriptiział, to go złapał sierżant Miziak Z piątego komisariatu i posadził go za kratu W szóstej celi od podwórka, a Zytę zwolnił ze sznurka. I zapytał się, czy ona nie została pokrzywdzona Oraz o co skargę wniesie na bandziora na procesie? Na to nieszczęsna dziewczyna zrobiła się całkiem sina I odrzekła z oburzeniem: - Wniosę skargę o złamane przyrzeczenie!!!
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
książkowy karny
obsada sędziowska do końca sezonu karnie do klasy B
czas zrobić porządek z niechlujstwem .
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Jak kto lubi takie rodzaje, to w biedrze dziś 12 + 12 gratis
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
lizodup Marciniaka
Rogowski oczywiście zgadza się z decyzją bo Imaz nie upadł natychmiast
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Jak kto lubi takie rodzaje, to w biedrze dziś 12 + 12 gratis Myślisz Robercik, że jak zajadę po kołchozie koło 18:00 to mam jeszcze szansę na puszkowego Harnasia? Ewentualnie Dębowe Mocne lub Tatra, ale wolałbym to pierwsze. Żubra już oczywiście nie piję. Straszny szczoch.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akcja obejmuje piwa marki Beck’s, Carlsberg, Desperados, Heineken, Corona, Captain Jack, Redd’s i Sommersby.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie używaj brzydkich słów ! ![[Linked Image from wykop.pl]](https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_1585862356bv2dA5lLsNePTHnLVse9I8.gif) ![[Linked Image from i.ibb.co]](https://i.ibb.co/2vKZ6P9/ezgif-com-video-to-gif-12.gif) [ imgbb.com]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nadrabiam zaległości
|
|