|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Finlandia w ramach solidarności pozwoli Dunom wygrać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uefy Fify i inne tego typu organizacje mają w dupie zdrowie. Mają grać i koniec. Bo gdzie upchają ten mecz. Już dawno przestałem wierzyć w fair-play itp. To jest decyzja piłkarzy
|
|
|
|
|
|
|
Dobra jest zdrowy, wszystko ok..i nie ma co pierdolić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Finlandia w ramach solidarności pozwoli Dunom wygrać. Tylko trzeba zadać pytanie czy Finowie mają wszystkie boję w eliminacjach gdzieś;)
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Dziwna sprawa. Jak ci kibice na trybunach będą to oglądać, nie potrafię sobie tego wyobrazić. jak piłkarze po takiej akcji będą mogli grać Gdyby stało się najgorsze to by nie wyszli Teraz jest inna sytuacja, może nawet Eriksen im przekazał żeby się nie wygłupiali tylko wyszli i wygrali dla mnie mocne ale w sumie najważniejsze że wyżył
|
|
|
|
|
|
|
Na kolację jak codziennie w czerwcu truskawki z makaranem.
|
|
|
|
|
|
|
W Chicago są truskawki na bazarkach między blokami?
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Dobra jest zdrowy, wszystko ok..i nie ma co pierdolić. Łukasz sorry ale pierdolisz jak potłuczony. Godzinę temu miał zawał. I teraz jest zdrowy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uefy Fify i inne tego typu organizacje mają w dupie zdrowie. Mają grać i koniec. Bo gdzie upchają ten mecz. Już dawno przestałem wierzyć w fair-play itp. To jest decyzja piłkarzy No raczej jakby piłkarze nie chcieli kontynuować to nawet leśne dziady nie dałyby rady ich przekonać. Może Erikson przekazał im, żeby grali no i wiadomo w takiej sytuacji inaczej nie mogą postąpić. Z Eriksonem już chyba w miarę wszystko dobrze, jeżeli to tak można ująć, bo w pierwszych chwilach po upadku (jak zrobili przybliżenie) to wyglądało bardzo źle, ponoć mówi. Ciekawe co dalej z nim?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
W Chicago są truskawki na bazarkach między blokami? nie tam jest tylko crack, molly , hera i metaamfetamina
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziwna sprawa. Jak ci kibice na trybunach będą to oglądać, nie potrafię sobie tego wyobrazić. jak piłkarze po takiej akcji będą mogli grać Gdyby stało się najgorsze to by nie wyszli Teraz jest inna sytuacja, może nawet Eriksen im przekazał żeby się nie wygłupiali tylko wyszli i wygrali dla mnie mocne ale w sumie najważniejsze że wyżył W tym momencie jak zobaczyłem jak go reanimują ja sam nie byłbym w stanie wykonywać swojej pracy, ale w momencie, gdzie wiesz, że już jest ok, jest przytomny, rozmawia, to naprawdę już jest co innego. Wg mnie koledzy sami zdecydowali, że to dograją
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na kolację jak codziennie w czerwcu truskawki z makaranem. Makaron tuczy za bardzo. Ja nie jem, bo za bardzo lubię, a na diecie za bardzo korci mnie i za dużo zjadłbym, a jem 5 posiłków dziennie co 3 godziny wielkości 1-2 swojej pięści.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyta, że to w odpowiedzi na prośbę zawodników. Hmmm nie wiem ale ja bym po takim horrorze miał ciężko z koncentracją. Może będą pykać piłką przez 45 min be biegania ....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Chicago są truskawki na bazarkach między blokami? tak , meksiory sprzedają przy ulicach prosto z wozów. Policja nawet ich nie zaczepił, a taki twór jak straż miejska to nie istnieje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uefy Fify i inne tego typu organizacje mają w dupie zdrowie. Mają grać i koniec. Bo gdzie upchają ten mecz. Już dawno przestałem wierzyć w fair-play itp. Eriksen uzbierał w tym sezonie minut na około 17 spotkań. Nie tędy droga
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Chicago są truskawki na bazarkach między blokami? nie tam jest tylko crack, molly , hera i metaamfetamina teraz to tylko mefedron, ale nie znam się bo nie biorę, wolę naturalne sposoby na oderwanie się od tego padołu.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Nie jestem w stanie uwierzyć że leśne dziadki by potrafiły zmusić Dunów to gry wbrew ich woli. Tak zdecydowali, czy z pomocą Eriksena czy bez. I trzeba to zwyczajnie uszanować
|
|
|
|
|
|
|
Na kolację jak codziennie w czerwcu truskawki z makaranem. Makaron tuczy za bardzo. Ja nie jem, bo za bardzo lubię, a na diecie za bardzo korci mnie i za dużo zjadłbym, a jem 5 posiłków dziennie co 3 godziny wielkości 1-2 swojej pięści. To kobiety więcej jedzą. Ty coś pisałeś chyba, że 50-60kg ważysz.
|
|
|
|
|
|
|
teraz to tylko mefedron, ale nie znam się bo nie biorę, wolę naturalne sposoby na oderwanie się od tego padołu. Maryhułałana?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra jest zdrowy, wszystko ok..i nie ma co pierdolić. Łukasz sorry ale pierdolisz jak potłuczony. Godzinę temu miał zawał. I teraz jest zdrowy? nie pierwszy raz i zapewne nie ostatni po prostu znieczulica młodego człowieka bo Duny zapewne grubiej pograne
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|