|
|
|
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pierwszy sezon Rojsta już za mną
już po 10 minutach przypomniałem sobie dlaczego nie oglądam polskich filmów, skrzypiące drzwi głośniejsze od dialogu nie wnikam czy dźwiękowiec dał dupy czy postprodukcja dała ciała ale to jest żenada wszyscy tak bardzo narzekają na dźwięk w PL filmach a ja nigdy w życiu nie miałem z tym problemu ,więc albo ja mam bardzo dobry słuch albo wy słaby  zapewne sporo zależy od tego na czym się ogląda, ja nie mam tv więc oglądam na monitorze który głośniki ma z tyłu więc to też nie ułatwia odbioru dźwięku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do Viaplay,to fakt ,że będą transmitować feministyczną włoską ligę, pewnie zadowoli coraz większe grono tutejszych makaronofobów Ja tam makaron lubię
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
już po 10 minutach przypomniałem sobie dlaczego nie oglądam polskich filmów, skrzypiące drzwi głośniejsze od dialogu nie wnikam czy dźwiękowiec dał dupy czy postprodukcja dała ciała ale to jest żenada wszyscy tak bardzo narzekają na dźwięk w PL filmach a ja nigdy w życiu nie miałem z tym problemu ,więc albo ja mam bardzo dobry słuch albo wy słaby  zapewne sporo zależy od tego na czym się ogląda, ja nie mam tv więc oglądam na monitorze który głośniki ma z tyłu więc to też nie ułatwia odbioru dźwięku Nie no, dźwięk w polskich filmach jest często słaby i to nawet w kinach słychać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
już po 10 minutach przypomniałem sobie dlaczego nie oglądam polskich filmów, skrzypiące drzwi głośniejsze od dialogu nie wnikam czy dźwiękowiec dał dupy czy postprodukcja dała ciała ale to jest żenada wszyscy tak bardzo narzekają na dźwięk w PL filmach a ja nigdy w życiu nie miałem z tym problemu ,więc albo ja mam bardzo dobry słuch albo wy słaby  zapewne sporo zależy od tego na czym się ogląda, ja nie mam tv więc oglądam na monitorze który głośniki ma z tyłu więc to też nie ułatwia odbioru dźwięku To jak obrócisz głośniki to obrazu nie będziesz widział 
|
|
|
|
|
|
|
Nie znam nikogo, kto by chodził na polskie filmy do kina!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Jak informuje Rob Harris z Associated Press, plan powiększenia mistrzostw Europy nie jest niemożliwy. W 2016 r. Euro zostało powiększone po raz pierwszy, gdy na turnieju po raz pierwszy wystąpiły 24 drużyny, a sukces kończącego się Euro 2020 sprawia, że UEFA planuje kolejne zmiany.
UEFA rzekomo rozważa wszystkie wady i zalety powiększenia turnieju do 32 zespołów. Zatwierdzenie nowych zasad ma dotyczyć jednak dopiero Euro 2028, którego gospodarz wciąż nie jest znany. Poznamy go dopiero w 2023 r., gdy europejska federacja podejmie oficjalną decyzję po zapoznaniu się ze zgłoszeniami zainteresowanych krajów"
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
Przypominam, że włoski hymn to chyba jedyny, w którym padają słowa o Polsce
"Najemne miecze Jak cienkie trzciny: Już Austriacki orzeł Stracił swe pióra. Krew włoską, Wraz z krwią polską Pił wraz z Kozakiem Lecz wypaliła mu serce." to jest bardzo ciekawa ciekawostka 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Listek dalej spodnie pół metra za długie
a na targu jak mierzył pani zachwalała.
|
|
|
|
|
|
|
A w filmie polskim, proszę pana, to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje, proszę pana. Nic. Taka, proszę pana... Dialogi niedobre... Bardzo niedobre dialogi są. W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. A polski aktor, proszę pana... To jest pustka...Pustka proszę, pana... Nic! Absolutnie nic. Załóżmy, proszę pana. Że jak polski aktor, proszę pana... Gra, nie? Widziałem taką scenę kiedyś... Na przykład, no ja wiem? Na przykład zapala papierosa, nie? Proszę pana. zapala papierosa.. I proszę pana patrzy tak: w prawo.. Potem patrzy w lewo... Prosto... I nic...Dłużyzna proszę pana... To jest dłu... po prostu dłu... dłużyzna, proszę pana. Dłużyzna... Proszę pana, siedzę sobie, proszę pana, w kinie... Pan rozumie... I tak patrzę sobie... siedzę se w kinie proszę pana... Normalnie... Patrzę, patrzę na to... No i aż mi się chce wyjść z... kina, proszę pana...I wychodzę...
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Listek ładnie zaorał Kuipersa
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
1973 rok urodzenia dla Listka to 45 lat
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pokazał wielbłądy i mówi że to najlepszy sędzia 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Listek uśmiech szyderczy jak u alkoholika na weselu po rosole jak świadek zaczyna krążyć z koszyczkiem między stolikami.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Dzień dobry 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Elfsborg ja was proszę.............
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
już po 10 minutach przypomniałem sobie dlaczego nie oglądam polskich filmów, skrzypiące drzwi głośniejsze od dialogu nie wnikam czy dźwiękowiec dał dupy czy postprodukcja dała ciała ale to jest żenada wszyscy tak bardzo narzekają na dźwięk w PL filmach a ja nigdy w życiu nie miałem z tym problemu ,więc albo ja mam bardzo dobry słuch albo wy słaby  zapewne sporo zależy od tego na czym się ogląda, ja nie mam tv więc oglądam na monitorze który głośniki ma z tyłu więc to też nie ułatwia odbioru dźwięku To jak obrócisz głośniki to obrazu nie będziesz widział  mógłbym obrócić, a następnie oglądać korzystając z lustra ostatecznie można też kupić zewnętrzne głośniki ale to byłoby zbyt mainstreamowe
|
|
|
|
|
HT2/FT1
|
|
HT2/FT1
nic poszlo 200f na italy i nacional to win 1750f do wygrania i odopczynek
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Dzień dobry  witamy jak żona w samym szlafroku żeby nie było, nie widać nóg pokryzionych przez komary
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Dzień dobry  witamy jak żona w samym szlafroku żeby nie było, nie widać nóg pokryzionych przez komary  I parmezanu bo w kapciach robionych przez teściową na drutach.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|