Według naszych najnowszych doniesień Jakub Rrzeźniczak porzucił Magdalenę Stępień z dnia na dzień, gdy ta była w zaawansowanej ciąży. "Magda była zostawiona sama sobie z daleka od rodziny" - donosi nasze źródło. W międzyczasie Rzeźniczak już wtedy bawił się u boku nowej młódki.
Patrząc na ostatnie zdanie, redaktor może czytać mecz.pl
kto normalny jeszcze wierzy w ten farmazon covidowy ? a ci co się szprycują to szkoda gadać
moja matka zmarła na covid a ja przez te ciulstwo przez tydzień nie miałem siły podnieść szklanki z herbatą więc skończ pisać takie pierdoły
U mnie Babcia i kolega 47lat
no ale są tępaki którzy myślą że to bujda inaczej ma się sprawa jeżeli chodzi o szczepionki bo tutaj uważam, że to nie przebadane do końca ciulstwo dlatego zakupiłem amantadynę którą znajomy skutecznie z rodziną przetestował jak zaczął go chwytać covid
kto normalny jeszcze wierzy w ten farmazon covidowy ? a ci co się szprycują to szkoda gadać
moja matka zmarła na covid a ja przez te ciulstwo przez tydzień nie miałem siły podnieść szklanki z herbatą więc skończ pisać takie pierdoły
U mnie Babcia i kolega 47lat
no ale są tępaki którzy myślą że to bujda inaczej ma się sprawa jeżeli chodzi o szczepionki bo tutaj uważam, że to nie przebadane do końca ciulstwo dlatego zakupiłem amantadynę którą znajomy skutecznie z rodziną przetestował jak zaczął go chwytać covid
Ja tam też nie jestem przekonany do szczepionki. Ale zaszczepiłem się dla świętego spokoju dżonsonem jedną dawka.